- 7 Aralık 2018
- 7.092
- 18.254
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
-
Kalas değil aksine çok tatlı bir insan ama yetiştiği çevre sebebiyle tarz konusunu pek oturtamamış.Kalassa değiştirmek zor olur
Selaam günaydın
Kısa ve öz açıklayacağım, sevgilimin tarzını beğenmiyorum tarzdan kastım giyim tarzı. Bence yakışıklı biri ama kendi tipini ön plana çıkaracak ve kendine yakışacak şekilde giyinmiyor. Şöyle yap böyle yap diyorum ama rahat edemem deyip geçiyor. Çevremde çok duydum sevgilim iyi giyinmezdi dolabını ben düzenledim artık çok iyi giyiniyor diye. Bence tarz önemlidir onun da kendine dikkat etmesini ve özen göstermesini istiyorum. Eminim bunu başarabilmiş kadınlar vardır. Neler yapmalıyım? İyi giyinme alışkanlığını nasıl edinebilir?
Tabii ki ama onu özenli görmek beni mutlu eder. Yakışıklı biri neden olduğundan daha kötü görünsün ve potansiyelini kullanmasın ki?İnsan sevdiğini olduğu gibi kabul etmeli. Sevgi bu demektir.
Çünkü o öyle istiyorTabii ki ama onu özenli görmek beni mutlu eder. Yakışıklı biri neden olduğundan daha kötü görünsün ve potansiyelini kullanmasın ki?
Selaam günaydın
Kısa ve öz açıklayacağım, sevgilimin tarzını beğenmiyorum tarzdan kastım giyim tarzı. Bence yakışıklı biri ama kendi tipini ön plana çıkaracak ve kendine yakışacak şekilde giyinmiyor. Şöyle yap böyle yap diyorum ama rahat edemem deyip geçiyor. Çevremde çok duydum sevgilim iyi giyinmezdi dolabını ben düzenledim artık çok iyi giyiniyor diye. Bence tarz önemlidir onun da kendine dikkat etmesini ve özen göstermesini istiyorum. Eminim bunu başarabilmiş kadınlar vardır. Neler yapmalıyım? İyi giyinme alışkanlığını nasıl edinebilir?
istediğin gibi giyinenini bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?