- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Benim konuma da bi el atsan bacıKimseyi değiştirmeye çalışma
Kendi tarzına uygun birini bul daha iyi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim konuma da bi el atsan bacıKimseyi değiştirmeye çalışma
Kendi tarzına uygun birini bul daha iyi
Ben buna katiliyorum
Niye derseniz sonradan giyinmis kusanmis adam, cidden tarz sahibi janti adama denk olmuyor asla. giyinmeyi bilen, seven, zevk sahibi alisverise cikan erkek bambaska bir sey. Tarz sahibi erkek istiyorsa konu sahibesi boyle birine gidecek. Tary marz anlamam diyen elemani giydirip kusatsan bile olmaz.
Yaşına göre çok klasik giyiniyor emekli mali müşavir gibi. Vücuduyla alakasız giyiniyor giyim tarzı yüzünden olduğundan kısa görünüyor. Halbuki parası var pulu var kendine yakışan,iç açıcı ve gençliğine uygun giyinse fena mı olur? Ben de eskiden bilmezdim elime geçeni bir anormallik yoksa giyer çıkardım sonradan giyime kuşama merak sardım ve ne kadar fark ettiğini aslında doğru olanın özenmek olduğunu gördüm,insanın enerjisini bile değiştiriyor.Adam şuan nasil giyiniyor merak ettim.![]()
Sizin giydirmek istediğiniz tarz nedir mesela?
Haklısınız sonradan ben de düşündüm acaba yanlış mı anladı kırdım mı diye. Kötü bir şey söylemedim aslında vücut tiplerinden bahsettim ve senin vücuduna göre şöyle şöyle giyinmen daha iyi olur dedim. Bence ilişkilerde iki taraf da birbirini iyi yönde etkilemeli. O da bana sana şu renk daha çok yakışıyor ya da saçını şöyle yapsan daha güzel olur dese bozulmam dediğiniz gibi mantıklı gelirse uygularım. Her an pikniğe gidecek kıvamda giyinmesi pek hoş değil ne yazık kiYani karşı taraf olarak düşündüm. Eşim bana sen güzel giyinmiyorsun bak bu tarz sana yakışır bunları bunları giy dese. Dinler mantıklı gelir ve bende beğenirsem uygular ama beni bu halimle beğenmiyor mu diyede çok kırılır ve üzülürdüm. Beni başkalarına benzetmeye çalıştığını bile düşünebilirdim az psikopatlık var bnde evet.
Yani tabi söyle ama kıyafet hediyeler al ama . Ama kişi değişmek istemiyorsa ve olduğu haliyle mutlu ise bence üsteleme kendinden uzaklaştırabilirsin. Bide zevkler renkler ayrıdır. Sana çok tarz ve güzel gelen bişey ona gelmeyebilir zorlamak yersiz bence.
Yaşına göre çok klasik giyiniyor emekli mali müşavir gibi. Vücuduyla alakasız giyiniyor giyim tarzı yüzünden olduğundan kısa görünüyor. Halbuki parası var pulu var kendine yakışan,iç açıcı ve gençliğine uygun giyinse fena mı olur? Ben de eskiden bilmezdim elime geçeni bir anormallik yoksa giyer çıkardım sonradan giyime kuşama merak sardım ve ne kadar fark ettiğini aslında doğru olanın özenmek olduğunu gördüm,insanın enerjisini bile değiştiriyor.
Yaşına göre çok klasik giyiniyor emekli mali müşavir gibi. Vücuduyla alakasız giyiniyor giyim tarzı yüzünden olduğundan kısa görünüyor. Halbuki parası var pulu var kendine yakışan,iç açıcı ve gençliğine uygun giyinse fena mı olur? Ben de eskiden bilmezdim elime geçeni bir anormallik yoksa giyer çıkardım sonradan giyime kuşama merak sardım ve ne kadar fark ettiğini aslında doğru olanın özenmek olduğunu gördüm,insanın enerjisini bile değiştiriyor.
Mesela bol paça pantolon giyiyor ve üstündeki gömlek ya da tişört biraz uzunsa komik ve basık gösteriyor. Ya da şık ceketleri yok sanırım hani şu ne giyersek giyelim üzerimize atınca tarz gösterenlerden.Klasik giyim guzeldir aslinda, erkeklerde severim ben öyle kisa boylu veya yaşlı gostermez ama bilemedim.
Kafamda canlandiramadim nebicim giyinip öyle gorunmeyi başariyorsa...
Neyseilla klasik giyinmek istiyorsa soor giyin diye zorlamayin yine klasik giyinsin ama daha hoş gorunecegi klasik giyimler olabilir sanki
Ya da siz klasik giyim nedir bilmiyorsunuz, baska bir yorumda da heran piknige gidecek gibi giyiniyor demişsiniz.
Mesela bol paça pantolon giyiyor ve üstündeki gömlek ya da tişört biraz uzunsa komik ve basık gösteriyor. Ya da şık ceketleri yok sanırım hani şu ne giyersek giyelim üzerimize atınca tarz gösterenlerden.
Potansiyelini kullanmak derken? İşe giderken giysilerine gerekli özeni göstermiyorsa mesela, bu iş hayatını etkileyecek, potansiyelini gölgede bırakacak bir durum olabilir. Ama sanırım siz bunu kastetmiyorsunuz. O zaman nedir? İnsan giymek istediklerini giydiğinde mutlu olur. Sırf siz mutlu olun diye niye bu özgürlüğünden olsun? Canı salaş ve özensiz görünmek istiyordur belki. Keyif onun. Hani genelde erkeklerin kadınların giysilerine müdahalesine şahit oluruz, o da aynı sorunlu bir durum, sizin durum da öyle. Fikrinizi soruyorsa, şu şekilde daha şık olur deme hakkınız var ama sürekli br müdahale saygısızlığa varır.Tabii ki ama onu özenli görmek beni mutlu eder. Yakışıklı biri neden olduğundan daha kötü görünsün ve potansiyelini kullanmasın ki?