• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarzı hakkında

Ben buna katiliyorum

Niye derseniz sonradan giyinmis kusanmis adam, cidden tarz sahibi janti adama denk olmuyor asla. giyinmeyi bilen, seven, zevk sahibi alisverise cikan erkek bambaska bir sey. Tarz sahibi erkek istiyorsa konu sahibesi boyle birine gidecek. Tary marz anlamam diyen elemani giydirip kusatsan bile olmaz.

insanin kendi tarzini benimsemesi ve sevmesi de onemli.

baskasinin fikri ile alisveris yaparsin, o is kolay da atiyorum utu gerekiyordur usenir yapmazsin, o kiyafetler dolapta durur sen esofmanla dolasirsin.

Adam şuan nasil giyiniyor merak ettim. 😂
Sizin giydirmek istediğiniz tarz nedir mesela?
Yaşına göre çok klasik giyiniyor emekli mali müşavir gibi. Vücuduyla alakasız giyiniyor giyim tarzı yüzünden olduğundan kısa görünüyor. Halbuki parası var pulu var kendine yakışan,iç açıcı ve gençliğine uygun giyinse fena mı olur? Ben de eskiden bilmezdim elime geçeni bir anormallik yoksa giyer çıkardım sonradan giyime kuşama merak sardım ve ne kadar fark ettiğini aslında doğru olanın özenmek olduğunu gördüm,insanın enerjisini bile değiştiriyor.

Yani karşı taraf olarak düşündüm. Eşim bana sen güzel giyinmiyorsun bak bu tarz sana yakışır bunları bunları giy dese. Dinler mantıklı gelir ve bende beğenirsem uygular ama beni bu halimle beğenmiyor mu diyede çok kırılır ve üzülürdüm. Beni başkalarına benzetmeye çalıştığını bile düşünebilirdim az psikopatlık var bnde evet.
Yani tabi söyle ona kıyafet hediyeler al. Ama kişi değişmek istemiyorsa ve olduğu haliyle mutlu ise bence üsteleme kendinden uzaklaştırabilirsin. Bide zevkler renkler ayrıdır. Sana çok tarz ve güzel gelen bişey ona gelmeyebilir zorlamak yersiz bence.

Son düzenleme:
Yani karşı taraf olarak düşündüm. Eşim bana sen güzel giyinmiyorsun bak bu tarz sana yakışır bunları bunları giy dese. Dinler mantıklı gelir ve bende beğenirsem uygular ama beni bu halimle beğenmiyor mu diyede çok kırılır ve üzülürdüm. Beni başkalarına benzetmeye çalıştığını bile düşünebilirdim az psikopatlık var bnde evet.
Yani tabi söyle ama kıyafet hediyeler al ama . Ama kişi değişmek istemiyorsa ve olduğu haliyle mutlu ise bence üsteleme kendinden uzaklaştırabilirsin. Bide zevkler renkler ayrıdır. Sana çok tarz ve güzel gelen bişey ona gelmeyebilir zorlamak yersiz bence.
Haklısınız sonradan ben de düşündüm acaba yanlış mı anladı kırdım mı diye. Kötü bir şey söylemedim aslında vücut tiplerinden bahsettim ve senin vücuduna göre şöyle şöyle giyinmen daha iyi olur dedim. Bence ilişkilerde iki taraf da birbirini iyi yönde etkilemeli. O da bana sana şu renk daha çok yakışıyor ya da saçını şöyle yapsan daha güzel olur dese bozulmam dediğiniz gibi mantıklı gelirse uygularım. Her an pikniğe gidecek kıvamda giyinmesi pek hoş değil ne yazık ki

Yaşına göre çok klasik giyiniyor emekli mali müşavir gibi. Vücuduyla alakasız giyiniyor giyim tarzı yüzünden olduğundan kısa görünüyor. Halbuki parası var pulu var kendine yakışan,iç açıcı ve gençliğine uygun giyinse fena mı olur? Ben de eskiden bilmezdim elime geçeni bir anormallik yoksa giyer çıkardım sonradan giyime kuşama merak sardım ve ne kadar fark ettiğini aslında doğru olanın özenmek olduğunu gördüm,insanın enerjisini bile değiştiriyor.

Klasik giyim guzeldir aslinda, erkeklerde severim ben öyle kisa boylu veya yaşlı gostermez ama bilemedim. 😂
Kafamda canlandiramadim nebicim giyinip öyle gorunmeyi başariyorsa...
Neyse 😬 illa klasik giyinmek istiyorsa soor giyin diye zorlamayin yine klasik giyinsin ama daha hoş gorunecegi klasik giyimler olabilir sanki 🙄

Ya da siz klasik giyim nedir bilmiyorsunuz, baska bir yorumda da heran piknige gidecek gibi giyiniyor demişsiniz.

ne giyiyor

sence ne olmalı

yani emekli mali müşavir ne giyer

örneğin biz mesleğe başladığımızda avukatlar takım elbise giyerdi kravatlı vs

eşim yıllarca giymedi kanvas pantolonlar vs takıldı

şimdi nesil değişti gençler bilekte pantolon çorapsız ayakkabı vs giyiyor

bu sefer aykırı olmak için takım elbise giymeyenler takım elbise mi giysek moduna girdi zira ikisinin arası giyime uygun kıyafet piyasada yok

lakin ne kadar değiştirmek doğru

hayatım boyunca mini etek giyecek vücudum olmadı bacaklarım kalın

şimdi sırf sevgilim istiyor bacak boyum uzun oluyor diye mini etek giysem olur mu ya da moda diye

yani onun sınırlarında renk kumaş vs önerisi olabilir

örneğin yıllarca bol tişört giyen atama body giydirirsen kendi göbek deliğinden bile rahatsız olur ya da meme ucundan

bir de adam ne iş yapıyor

Klasik giyim guzeldir aslinda, erkeklerde severim ben öyle kisa boylu veya yaşlı gostermez ama bilemedim. 😂
Kafamda canlandiramadim nebicim giyinip öyle gorunmeyi başariyorsa...
Neyse 😬 illa klasik giyinmek istiyorsa soor giyin diye zorlamayin yine klasik giyinsin ama daha hoş gorunecegi klasik giyimler olabilir sanki 🙄

Ya da siz klasik giyim nedir bilmiyorsunuz, baska bir yorumda da heran piknige gidecek gibi giyiniyor demişsiniz.
Mesela bol paça pantolon giyiyor ve üstündeki gömlek ya da tişört biraz uzunsa komik ve basık gösteriyor. Ya da şık ceketleri yok sanırım hani şu ne giyersek giyelim üzerimize atınca tarz gösterenlerden.

Bu çocuk seninle ilgilendiği ve onu saf temiz olduğu için birliktesin.

Normalde elbette küçük değişiklikler önerilebilir. Ama dolap değiştirmesini beklemek garip. Beğendiğin bir şeyi hediye alırsın. Onu arada giyinir beğenirse kendi devamını alır o tarzın.

Mesela bol paça pantolon giyiyor ve üstündeki gömlek ya da tişört biraz uzunsa komik ve basık gösteriyor. Ya da şık ceketleri yok sanırım hani şu ne giyersek giyelim üzerimize atınca tarz gösterenlerden.

Tamam şimdi hayal edebildim cidden kotu gorunuyordur. İlla tarz degiştirmesine gerek yok yine gomlek, pantolon giysin ama paça şekline, uzuluguna, gömlegin üzerinde duruşuna bari dikkat etse gayet hoş gorunebilir aslinda.

Bu kadar ufak tefek şeylere özen gostermesini istemeniz de bana anormal gelmedi yani.
Duzgun foto da bulamadim biraz yaka paca daginik bunun ama gomlegi salacagina biyle içine toplasa mesela

Eklentiler

• formal_outfit_ideas_for_men_8.webp
    formal_outfit_ideas_for_men_8.webp
    24 KB · Görüntüleme: 44
Tabii ki ama onu özenli görmek beni mutlu eder. Yakışıklı biri neden olduğundan daha kötü görünsün ve potansiyelini kullanmasın ki?
Potansiyelini kullanmak derken? İşe giderken giysilerine gerekli özeni göstermiyorsa mesela, bu iş hayatını etkileyecek, potansiyelini gölgede bırakacak bir durum olabilir. Ama sanırım siz bunu kastetmiyorsunuz. O zaman nedir? İnsan giymek istediklerini giydiğinde mutlu olur. Sırf siz mutlu olun diye niye bu özgürlüğünden olsun? Canı salaş ve özensiz görünmek istiyordur belki. Keyif onun. Hani genelde erkeklerin kadınların giysilerine müdahalesine şahit oluruz, o da aynı sorunlu bir durum, sizin durum da öyle. Fikrinizi soruyorsa, şu şekilde daha şık olur deme hakkınız var ama sürekli br müdahale saygısızlığa varır.

Valla ben sizi pek doğru bulmadım açıkcası. Yani tam tersini düşünüyorum mesela, eşim bana onu giy bunu giyme, bu daha güzel, bu kötü gibi yorumlar yapsa ağzının payını veririm. Tabiki fikrini beyan edebilir ama ben sorduğum ve sınırlarını aşmadığı sürece. Sonuçta ben bu yaşıma kadar bir şekilde giyinerek gelmişim, o da beni böyle görmüş ve ilişkiye başlamışız. Bu konu sizin için bu kadar önemli ise gözünüze hoş gelen tarzı olan birini bulun bence. Çünkü karakteri değiştirmeye çalışmak gibi bir şey bu da. Adam öyle rahatki öyle giyiniyor. Ben beğenmiyorum diyip adamı aşağılamanın da lüzumu yok bence. Ayrıca belki de zevkli olan odur, siz bu işlerden anlamıyorsunuz dur öyle düşünün. Salın adamı, yazık.

Sevgilinin tarzı nasıl bilmiyorum ama modadan uzak duruyor sanırım. Bu da şu an moda diye pazarlanan “nargileci kısa parliament” tarzından iyidir. Kalın bacaklarını, basenlerini tavukbudu gibi streç pantolonla sarmalayan kısa paçalı adamlarla doldu ortalık. Bunlar tarz olduğu için giyilmiyor moda olduğu için giyiliyor.

Yanlış anlamayın bu da bir tercih elbette saygı duyuyorum bir kısım insanda güzel de duruyor hatta. Ama benim sıkıntım dönem dönem bir güzellik algısının pompalanması ve insanlara başka seçenek bırakılmaması. Çoğu erkek giyim mağazasında hep aynı tip şeyler satılıyor. O tipin dışında giyinen insanlar da sanki güzel giyinmiyormuş gibi geliyor gözümüze alıştığımız için. Halbuki tarz modadan ayrı olarak süreklidir. Bol paça pantolonla da tarz olunur. O yüzden şikayet ettiğiniz giyim kusurları mı, yoksa şu anki güzel algısından uzak olması mı onu düşünün.

Giyim kusurları kolay halledilir. Bu tişörtün boyu sana uzun biraz kestirsen daha güzel olur deseniz buna da karşı çıkmaz herhalde. Ama komple başka bir kalıba girmeyi kimse kabul etmez.

Bu adamın tarzı sonradan mı değişti? Hep böyleydi bu yüzden şikayet etmemeniz gerekir. Bunu şöyle söyleyebilirsiniz beraber gezmeye avmye falan gittiğinizde “Aaa aşkım bu sana çok yakışır bu tarz şeyler” diyerek hoşunuza giden tarzda şeyler gösterin belki daha naif daha kırmadan söylemiş olursunuz.

Back
X