• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarzı hakkında

Eğer manipülatif değil de cidden faydalı şekilde eleştirip söylerse hoşuma gider. Bence ilişkilerde karşılıklı fikir alış verişi ve birbirini iyi anlamda dönüştürme güzel bir şey
Hani bazı adamlar vardır baştan aşağı giyim tarzını kendi sevdiği gibi ayarlamaya çalışır şurası açık olmasın etek boyu şu olsun diye. Onların kız versiyonu da var onlardan olma diye söyledim 😊 nasıl rahat ediyorsa öyle giyinsin. Sana ayyy sevgilin nasıl giyiniyor diyen mi var, varsa onlardan da uzak dur 😉

Selaam günaydın
Kısa ve öz açıklayacağım, sevgilimin tarzını beğenmiyorum tarzdan kastım giyim tarzı. Bence yakışıklı biri ama kendi tipini ön plana çıkaracak ve kendine yakışacak şekilde giyinmiyor. Şöyle yap böyle yap diyorum ama rahat edemem deyip geçiyor. Çevremde çok duydum sevgilim iyi giyinmezdi dolabını ben düzenledim artık çok iyi giyiniyor diye. Bence tarz önemlidir onun da kendine dikkat etmesini ve özen göstermesini istiyorum. Eminim bunu başarabilmiş kadınlar vardır. Neler yapmalıyım? İyi giyinme alışkanlığını nasıl edinebilir?
Benim esim puantiyeli turkucu gomlegi ve yirtik kot giyerdi hiç yakismazdi 🙄🙄 evlendikten sonra hepsini attım cope yeniden dolap duzdum arkadaslari evlenince giyiminde duzeldi diyorlarmis bence sevgilin seni dinlesin

Hani bazı adamlar vardır baştan aşağı giyim tarzını kendi sevdiği gibi ayarlamaya çalışır şurası açık olmasın etek boyu şu olsun diye. Onların kız versiyonu da var onlardan olma diye söyledim 😊 nasıl rahat ediyorsa öyle giyinsin. Sana ayyy sevgilin nasıl giyiniyor diyen mi var, varsa onlardan da uzak dur 😉
Kiz deme oyle benimki cicekli bocekli gomlek giyiyordu 🤣🤣🤣🤣 hepsini attim evlenir evlenmez hahahaha

Kiz deme oyle benimki cicekli bocekli gomlek giyiyordu 🤣🤣🤣🤣 hepsini attim evlenir evlenmez hahahaha
Evlenince istersen hakkın var nikahlı koca kim karışır onunla kıyafetlerini beğenip beğenmemek konusu olmadan evlenmişsin zaten dolabını bile düzersin 😄😄😄😄 ben sevgiliyken karışılmasına bunun aralarında konuşulmasına karşıyım 😃

Evlenince istersen hakkın var nikahlı koca kim karışır onunla kıyafetlerini beğenip beğenmemek konusu olmadan evlenmişsin zaten dolabını bile düzersin 😄😄😄😄 ben sevgiliyken karışılmasına bunun aralarında konuşulmasına karşıyım 😃
Yok valla sevgiliyken ben bisey dememistim ama icimden evlenince sen görürsün diyordum 🤣

Selaam günaydın
Kısa ve öz açıklayacağım, sevgilimin tarzını beğenmiyorum tarzdan kastım giyim tarzı. Bence yakışıklı biri ama kendi tipini ön plana çıkaracak ve kendine yakışacak şekilde giyinmiyor. Şöyle yap böyle yap diyorum ama rahat edemem deyip geçiyor. Çevremde çok duydum sevgilim iyi giyinmezdi dolabını ben düzenledim artık çok iyi giyiniyor diye. Bence tarz önemlidir onun da kendine dikkat etmesini ve özen göstermesini istiyorum. Eminim bunu başarabilmiş kadınlar vardır. Neler yapmalıyım? İyi giyinme alışkanlığını nasıl edinebilir?
alışverişe çıkın beraber, yakışacağını düşündüğünüz kıyafetleri gösterin. sürpriz yapın beğendiğiniz kıyafetler hediye edin. ama tarzını değiştirmek istemiyorsa ve halinden memnunsa ısrar etmek ve manipülasyonlarla tarzını değiştirmeye çalışmaktan daha itici bir şey olamaz. mecbur olduğu gibi kabullenıceksiniz kabullenemiyorsanız ayrılmalısınız kimseyi değiştirmeye çalışmamalısınız.

Selaam günaydın
Sevdiğin birkaç parça giysiden hediye al doğum gününde bişeyde. Sana çok yakışacağını düşünüyorum de. Alışverişe birlikte gidin beğendiğiniz şeyleri bi dener misin sana yakışır vs de. Belki o da kendine yakıştırır üzerinde giyip deneyince falan.

Selaam günaydın
Siz bu adamı sevdiğinize emin misiniz? Çok fazla soru işareti var aklınızda

Hiç hoşlanmıyorum giyime karışılmasından bence bu dediğiniz erkeklerin kızların kıyafetine karışmasıyla aynı mantık. Sen inu öyle beğenmissin sevgili olmuşsun napıyo yırtık jean çakma adidas giyip saçlarını mı jöleliyor da tsrzini beğenmiyorsun

Hiç hoşlanmıyorum giyime karışılmasından bence bu dediğiniz erkeklerin kızların kıyafetine karışmasıyla aynı mantık. Sen inu öyle beğenmissin sevgili olmuşsun napıyo yırtık jean çakma adidas giyip saçlarını mı jöleliyor da tsrzini beğenmiyorsun
Aynı şey değil onlar etraf beğenmesin diye ve özgüvensizliklerinden karşısındaki kadını da aşağı çekmeye çalışan kişiler. Bense daha özenle kıyafet seçmesini istiyorum ne alakası var ikisinin

Back
X