• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarzı hakkında

Selaam günaydın
Kısa ve öz açıklayacağım, sevgilimin tarzını beğenmiyorum tarzdan kastım giyim tarzı. Bence yakışıklı biri ama kendi tipini ön plana çıkaracak ve kendine yakışacak şekilde giyinmiyor. Şöyle yap böyle yap diyorum ama rahat edemem deyip geçiyor. Çevremde çok duydum sevgilim iyi giyinmezdi dolabını ben düzenledim artık çok iyi giyiniyor diye. Bence tarz önemlidir onun da kendine dikkat etmesini ve özen göstermesini istiyorum. Eminim bunu başarabilmiş kadınlar vardır. Neler yapmalıyım? İyi giyinme alışkanlığını nasıl edinebilir?
eski sevgilim bana önümüzden geçen kızları göstererek bak şöyle giyinsen sana çok yakışır demişti ve sinir olmuştum.. çünkü onun dışında herkes tarzımı giyimimi çok beğenir.. sonuç: değişmedim tabi onun için, ayrıldım oh.

Tamam şimdi hayal edebildim cidden kotu gorunuyordur. İlla tarz degiştirmesine gerek yok yine gomlek, pantolon giysin ama paça şekline, uzuluguna, gömlegin üzerinde duruşuna bari dikkat etse gayet hoş gorunebilir aslinda.

Bu kadar ufak tefek şeylere özen gostermesini istemeniz de bana anormal gelmedi yani.
Duzgun foto da bulamadim biraz yaka paca daginik bunun ama gomlegi salacagina biyle içine toplasa mesela
Hah işte mesela bu gayet iyi. Çok abartı şeyler istemiyorum zaten derli toplu ve hafif şık dursun tek derdim o

1588865983148.webp

bunun gibi :confused:
Çizgili yakalı, cepli kısa kollu tişört mu giyiyor çok merak ettim tarzını

Adamı sevmiyorsun zaten hiç bir şeyi hoşuna gitmiyor, bir de emek sarfedip üst modele mi değiştireceksin? Bir de benim kafa gitti. Bu hergele birilerine de yazıyor muydu? Flört eder gibi ama arkadaşım vs diyor muydu?. Karıştırdım mı? Türk kızlarının bu mücadelesi evlilik ve boşanma ile sonlanıyor. Elin b.klu oğullarına...

Adamı sevmiyorsun zaten hiç bir şeyi hoşuna gitmiyor, bir de emek sarfedip üst modele mi değiştireceksin? Bir de benim kafa gitti. Bu hergele birilerine de yazıyor muydu? Flört eder gibi ama arkadaşım vs diyor muydu?. Karıştırdım mı? Türk kızlarının bu mücadelesi evlilik ve boşanma ile sonlanıyor. Elin b.klu oğullarına...
Elin boklu oğlu değil aslında çok iyi biri. Bahsettiğiniz olayı açıkladı benim kuruntummuş maalesef. Sevmesem uğraşmam ki, görüp görebileceğim en iyi insan.

Yalnız bu bir dert değil ..
Sen zaten ilişki konusunda daima konu aciyosun , ilişki için olgun olmayan hareketler yapan birisin . Konuların hep böyle.
Konuna gelince ; Sen hediye olarak alırsan veya alışverişinde yanında olursan değişir ancak . Tek yolu bu cunku kimseye zorla şöyle al böyle ol denmez .

Elin boklu oğlu değil aslında çok iyi biri. Bahsettiğiniz olayı açıkladı benim kuruntummuş maalesef. Sevmesem uğraşmam ki, görüp görebileceğim en iyi insan.

Vanilincim bence savmedigin icin bu kadar cabaliyorsun. Gercekten asik olunca inan bana takmiyorsun ne giymis, zaten yakisikli bir erkekse duz tisortle de spor yakisikli oluyor yani yine gozune guzel geliyor.

Gerçekten sevseydin bunları dert etmezdin diyen arkadaşlara katılmıyorum. Çiftlerin birbirlerinden öğrenecekleri şeyler olabilir, olmalıdır da.

Kimi insanlarda giyim kuşam konuları çok geri planda kalabiliyor. Diğerleri ise görsel anlamda daha dikkatli ya da seçici olabiliyor. Bu durumda neden bir orta yol bulunamasın ki? Benim eşimin giyim kuşam konusunda en ufak fikri yoktur mesela. Kıyafet almak ya da kombinlemek konusunda oldukça kötüdür. Bu konuda ona ben yardımcı oluyorum (onun da bana başka konularda olduğu gibi), böylece ikimiz de karlı çıkıyoruz.

Eğer sevgilinizin bir tarz değişikliğine gitmesini istiyorsanız, dürüst olun ve düzgün bir dille bunu belirtin. Ufak dokunuşlar çok şey değiştirir. Maddi durumunuz el verdiğince, özel günlerinizde hediye olarak giysiler alabilirsiniz ya da alışverişe beraber çıkabilirsiniz. Ya da tatlı dille şu gömleği şu pantolonla giysem süper olur gibi fikirler verebilirsiniz.

Ben hediye verip onları giyinmesini sağlamıştım sevgiliyken. Evlendikten sonrada hep ben seçiyorum kıyafetlerini alırken. Giyineceği zamanda yanında dururumdum abzürt bişiler kombinlemesin diye. 1 sene sonunda alıştı nelerle neler giyeceğine şimdi hala ben alsamda kombinini kendi yapabiliyor 🤦🏼‍♀️

Ben buna katiliyorum

Niye derseniz sonradan giyinmis kusanmis adam, cidden tarz sahibi janti adama denk olmuyor asla. giyinmeyi bilen, seven, zevk sahibi alisverise cikan erkek bambaska bir sey. Tarz sahibi erkek istiyorsa konu sahibesi boyle birine gidecek. Tary marz anlamam diyen elemani giydirip kusatsan bile olmaz.
aynen öyle. içinden gelecek insanın sadece giyim tarzı değil düşünme tarzını yansıtıor insanlar seçimlerinde. olmuyorsa zorlamanın alemi yok olanı bulcan.

Selaam günaydın
Kısa ve öz açıklayacağım, sevgilimin tarzını beğenmiyorum tarzdan kastım giyim tarzı. Bence yakışıklı biri ama kendi tipini ön plana çıkaracak ve kendine yakışacak şekilde giyinmiyor. Şöyle yap böyle yap diyorum ama rahat edemem deyip geçiyor. Çevremde çok duydum sevgilim iyi giyinmezdi dolabını ben düzenledim artık çok iyi giyiniyor diye. Bence tarz önemlidir onun da kendine dikkat etmesini ve özen göstermesini istiyorum. Eminim bunu başarabilmiş kadınlar vardır. Neler yapmalıyım? İyi giyinme alışkanlığını nasıl edinebilir?
Senin giyim tarzını eleştirip bence şöyle giyinmelisin dese hoşuna gider miydi 😉 nasıl rahat ediyorsa öyle giyinmeli insan. Başka birinin tarzını değiştirmesini değil de tarzını tanımasını ister bireyler. Ayrıca moda programı değildir ilişkiler. Yerine göre giyinmesi yeterlidir zaten. Gün içinde takım elbiseyle rahat edemez bazı kişiler spor giyinir veya başka şekilde; sadece düğünde bayramda giyer takımlık, bazıları da takım elbisesiz çıkmaz onu tarz edinmiştir. Ona da spor giy denmez. Neyse işte karışmak doğru değil bence. Zaten kısa bir bilgi vereyim seviyorsan giyimini hiç eleştirmiyorsun 😁

Senin giyim tarzını eleştirip bence şöyle giyinmelisin dese hoşuna gider miydi 😉 nasıl rahat ediyorsa öyle giyinmeli insan. Başka birinin tarzını değiştirmesini değil de tarzını tanımasını ister bireyler. Ayrıca moda programı değildir ilişkiler. Yerine göre giyinmesi yeterlidir zaten. Gün içinde takım elbiseyle rahat edemez bazı kişiler spor giyinir veya başka şekilde; sadece düğünde bayramda giyer takımlık, bazıları da takım elbisesiz çıkmaz onu tarz edinmiştir. Ona da spor giy denmez. Neyse işte karışmak doğru değil bence. Zaten kısa bir bilgi vereyim seviyorsan giyimini hiç eleştirmiyorsun 😁
Eğer manipülatif değil de cidden faydalı şekilde eleştirip söylerse hoşuma gider. Bence ilişkilerde karşılıklı fikir alış verişi ve birbirini iyi anlamda dönüştürme güzel bir şey

Back
X