• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarzımı oturtamıyorum

Allah o modayı çıkaranın evlerine ateşler salsın diyim. Haki parkada fuşya kürk. Ayyy sene 2015 2016 filandı. Çocuklarda da vardı. 🤣
O seneler uzay desenli tayt öncesi bıyık deseni... turuncu ssçlı bi kız vardı grunge giyinirdi. Postal vs. Tesettürdr de parlak şal vardı 😂

O seneler uzay desenli tayt öncesi bıyık deseni... turuncu ssçlı bi kız vardı grunge giyinirdi. Postal vs. Tesettürdr de parlak şal vardı 😂
Çok şükür hamdü senalar olsun ki o dönem şal yapmayı beceremeyip esarptan devam ediyodum. Devasa topuzum hiç olmadı hayatımın en sıska dönemleriydi. Bıyıktan önce geyikli tayt+ugg ayyyy 🤣🤣

Çok şükür hamdü senalar olsun ki o dönem şal yapmayı beceremeyip esarptan devam ediyodum. Devasa topuzum hiç olmadı hayatımın en sıska dönemleriydi. Bıyıktan önce geyikli tayt+ugg ayyyy 🤣🤣
Bu sene de kısa ugglar.. hadi o ugg uzundu amacı vardı kışlık ugg terlik giydi millet

Çocuğum yok ama ben de aynı ikilemi yaşıyorum 34 yaşındayım. İşe giderken bazen ceket kumaş pantalon giyesim geliyor bazen de efil efil uçuş uçuş bazen de kot gömlek. Ben de artık kendimi çözmeyi bıraktım, iş yerinin moduna göre giymeye başladım toplantı etkinlik vb varsa resmi, başka zamanlar daha günlük. İçime sinmese de heralde bu da bir geçiş evresi.

Yaşım 31 evliyim 9 aylı bebeğim var. Önceki hayatımda daha sokak tarzı tayt kot oversize tişört veya sweatshirtler bol vintage ceketler vans converse giyerdim. Ama sanki artık içimde iki insan var gibi ne bileyim büyüdün artık anne oldun daha şık şık kadınsı giyinmelisin gibi bi ses yankılanıyo. Ayy ne yapacağımı bilemiyorum ne giysem yakışmıyo sanki artık. Şu an çevremdeki bürün arkadaşlarım da şıkır şıkır kadınlar onun d etkisi var sanırım😑
Ay boşverin, nasıl mutluysanız öyle giyinin. Annelik kıyafetle olmuyor. Çevremdeki hiçbir anne arkadaşım doğum sonrası tarzını değiştirmedi, ki kiminin çocuğu 10-15 yaşında. Birinin boyunca oğlu var, hala bir ay pembe, bir ay yeşil saçla gezer :D

Back
X