Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
biraz arabeks yapayım:)))
beni böyle sev seveceksenn...
Olduğum gibi göreceksen....
Girme gönlüme girme gönlümee....
Eğer onu kendime eş seçtiysem onu tanımışımdır farkındayımdır....
Kızarım ederim ama onu değiştiremem zaten değiştiremezsin...huylu huyundan vazgeçermiii....
kocemin hiç böyle talebi olmadı...2 gün öncesine kadar...
takmış adam saçımın uzunluğuna ve fönüne...
düz saç yakışmıyor karıcık fön çektirme...
saçın çok uzun karıcık kestirmen lazım diye tutturdu...
anam sana ne benim saçımın uzunluğundan değil mi...
2 gündür yoğun baskı altındayım...kanımca kerstireceğim...
olmazki bukadar da yaaa...
Hmm kolay kolay kimse tavrını değiştireceğe benzemiyor ya albeni yapmak için kendini olduğundan farklı gösterenler bunlar hangi sınıfa giriyor acaba hep merak etmişimdir.
En başından istek harici koşulsuz değişim ve sonrasında kendi özüne dönme çabası.
Bir kere öyle bir hata yaptım
Saç rengimi , kıyafet seçimimi tamamen değiştirdim
Paspal birine benzetmişti beni
Bir daha değişmekmi bir erkek için asla ama asla!
şimdiye kadar değiştirmedim şimdiden sonrada değiştirmem...fikrini soleyebilir ama o bunu yapacağım anlamına gelmez..banada uyarsa yapabilirim..süprizzzzz
öyle kestirip atmam, değişmem beni böyle beğendi falan diye bir bakarım, düşünürüm neden rahatsız oldu, göze batan yakışmayan birşey mi var diye aklıma yatarsa ufak değişiklikler yaparım 180 derece dönmem tabi, olsa olsa 15-20 dereceyerimseniben
bende değiştirmem asla
ufak tefek değişiklikler yapılır ama makul ölçüdedir.
mesela eşime kısacık subay traşı yakışmıyordu ben birazcık uzatmasını istedim birazcık ama şimdi daha yakışıklı benim sevgilim hihoyyyt
ben öyle beylik laflar etmem
gerekirse değiştiririm
değiştirdim de
şimdi eşim bir zamanlar sevgilimin eleştirilerini-kritiklerini-düşüncelerini ciddiye alırım
ölçerim tartarım benim de kafama yatarsa aklım alırsa değiştiririm
öyle körü körüne değil tabi
aslında ister istemez çiftler tarzlarını birbirine adapte ediyor farkında olmadan