Taş duvar kağıtlı bitmemiş salonumm :))

hayır ider mobılyadan aldık baya uygun bi fiyata çok tesekkurler daha guzellerı sızın olsun :))

çok hoş gçzüküyor güle güle huzurla oturun:) ama keşke o full cam karşısındaki evde bukdar yakın olmasaydı

Renkler ve tarz çok uyumlu olmuş,
Eğer zamanla sıkılırsanız canlı minik dokunuşlar yapabilirsiniz,
Çok beğendim, güle güle oturun

merhabaa bu da benim henüz tamamlanmamış salonum daha cok eksıgı var yorumlarınızı beklıyorumm :)

Eki Görüntüle 1031209

duvar kağıdı çok güzel
acaba taş döşemeye yakın bi his ve görünyü yakalanıyormu
taş döşetme işi çok masraflı bende kağıtla yapmak istiyorum

birde kağıdı nerden ne kadara aldınız acaba

Yani tabi dogal tas gibi olmuyo ama sıkıldığınizda degistirebilirsiniz oyle bi avantaji var üç boyutlu olmasi da gercekci bi his yaratiyo insanda evet. Goren cok begeniyo. Bizde dogaltas yapicaktik masrafdan dolayi kagida yoneldik ama ben cok begendim bunu, uzerine de rahat rahat tv yi monteledik raf vb de asabiliyoruz.
Bauhaus tan rulosunu (5 metrekaresini) 43 tl ye aldik.

cok hos olmus, tamamlayinca yine ekleyin son halini de görelim. Koltuk takimina bayildim. Tas duvar kagidi da cok yakismis bence.

gerçek taş duvar olayının masrafını geçin .. belli bir zaman sonra araları tozlanıyor ve silmek için baya emek istiyorr.. ben evime 3 boyutlu duvar kağıdı yaptırdım şahane duruyor kullan 2... 3 sene sıkıldın boyaya dön.. bana sorarsanız yaşasın DUVAR KAĞIDI...

KOÇTAŞTA UYGUNLARI VARR.. BİRDE UNKAPANI İMÇ BLOKLARINDA BULABİLİRSİNN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…