aeben Her daim üye :)) Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2008 44.079 77.965 1.123 22 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Efser #21 Eline saglik Efser, degisik bir tarif .. Basarilar dilerim .
kendihalinde_ 🌸 Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2009 2.372 601 723 32 22 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Efser #22 ooo farklı bir şey daha :) ellerinize sağlık yarışmada başarılar
FusRam 24042016 ❤️ Pro Üye Anneler Kulübü 25 Aralık 2013 5.592 4.756 448 22 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Efser #23 Çok lezzetli gözüküyorlar :)) yarışmada başarılar :)
toplight Nirvana Kayıtlı Üye 7 Ocak 2008 14.855 37.253 1.123 22 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Efser #24 elinize sağlık hem yapımı kolay hemde çok lezzetli görünüyor
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.743 166.615 798 22 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Efser #25 katreinur .!.: Ilk defa görüyorum. Cok değişik bi lezzet olsa gerek. Elinize sağlık. Başarılar dilerim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim tatlıyı seviyosanız çok lezzetli bir tarif matmazeldepresif .!.: Ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yagmurzerresi .!.: Nekadar değişik ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dmrsda .!.: merak ettim tadini.ellerine saglik.yarismada basarilar. Genişletmek için tıkla... Tekkür ederim aeben .!.: Eline saglik Efser, degisik bir tarif .. Basarilar dilerim . Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çok sağolun kendihalinde_ .!.: ooo farklı bir şey daha :) ellerinize sağlık yarışmada başarılar Genişletmek için tıkla... Teşekkürler EvMakinesi .!.: Çok lezzetli gözüküyorlar :)) yarışmada başarılar :) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim toplight .!.: elinize sağlık hem yapımı kolay hemde çok lezzetli görünüyor Genişletmek için tıkla... Evet kolay bir tarif sadece 15 tane akıtmanın hazırlaması sırasında ben biraz sabırsızdım galiba çok teşekkür ederim
katreinur .!.: Ilk defa görüyorum. Cok değişik bi lezzet olsa gerek. Elinize sağlık. Başarılar dilerim Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim tatlıyı seviyosanız çok lezzetli bir tarif matmazeldepresif .!.: Ellerinize sağlık Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yagmurzerresi .!.: Nekadar değişik ellerine sağlık. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dmrsda .!.: merak ettim tadini.ellerine saglik.yarismada basarilar. Genişletmek için tıkla... Tekkür ederim aeben .!.: Eline saglik Efser, degisik bir tarif .. Basarilar dilerim . Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çok sağolun kendihalinde_ .!.: ooo farklı bir şey daha :) ellerinize sağlık yarışmada başarılar Genişletmek için tıkla... Teşekkürler EvMakinesi .!.: Çok lezzetli gözüküyorlar :)) yarışmada başarılar :) Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim toplight .!.: elinize sağlık hem yapımı kolay hemde çok lezzetli görünüyor Genişletmek için tıkla... Evet kolay bir tarif sadece 15 tane akıtmanın hazırlaması sırasında ben biraz sabırsızdım galiba çok teşekkür ederim
Kakao ve Ben Guru Kayıtlı Üye 26 Mayıs 2014 13.528 15.845 298 23 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Efser #26 Ellerinize sağlıkk yarışmada başarılarrr...
C cincikk Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2012 4.604 1.714 248 23 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Efser #27 Taş ekmeği harikadır kızlar tavsİye ederim ellerine sağlık Efser Elazığlı mısın sen de ? Başarılar toprağım
Taş ekmeği harikadır kızlar tavsİye ederim ellerine sağlık Efser Elazığlı mısın sen de ? Başarılar toprağım
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.743 166.615 798 23 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Efser #28 Kakao ve Ben .!.: Ellerinize sağlıkk yarışmada başarılarrr... Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim cincikk .!.: Taş ekmeği harikadır kızlar tavsİye ederim ellerine sağlık Efser Elazığlı mısın sen de ? Başarılar toprağım Genişletmek için tıkla... Anne tarafı Elazığ yarı yarıya Elazığlıyım Yemek kültürünü çok seviyorum Elazığın bu konuda çok şanslıyım hata bu gün içli köftesini yapacağım
Kakao ve Ben .!.: Ellerinize sağlıkk yarışmada başarılarrr... Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim cincikk .!.: Taş ekmeği harikadır kızlar tavsİye ederim ellerine sağlık Efser Elazığlı mısın sen de ? Başarılar toprağım Genişletmek için tıkla... Anne tarafı Elazığ yarı yarıya Elazığlıyım Yemek kültürünü çok seviyorum Elazığın bu konuda çok şanslıyım hata bu gün içli köftesini yapacağım
1Sen Nirvana Kayıtlı Üye 24 Ocak 2011 21.772 35.595 798 23 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Efser #29 Tuzlu bir tarif sandım başlığı görünce. Denenebilecek tariflerden. Görüntüsü çok hoş. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim. :)
Tuzlu bir tarif sandım başlığı görünce. Denenebilecek tariflerden. Görüntüsü çok hoş. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim. :)
Efser Nirvana Pro Üye 8 Aralık 2011 45.743 166.615 798 24 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Efser #30 1Sen .!.: Tuzlu bir tarif sandım başlığı görünce. Denenebilecek tariflerden. Görüntüsü çok hoş. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim. :) Genişletmek için tıkla... Adı yanıltıyor ama orjinal ismi böyle teşekkür ederim canım
1Sen .!.: Tuzlu bir tarif sandım başlığı görünce. Denenebilecek tariflerden. Görüntüsü çok hoş. Ellerinize sağlık. Başarılar dilerim. :) Genişletmek için tıkla... Adı yanıltıyor ama orjinal ismi böyle teşekkür ederim canım
M meyra__ Kabe-i Muazzama... Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2010 14.789 16.930 298 27 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Efser #31 çok güzel olmuş ellerine sağlık. eğer bamya çorbası olmasaydı oyumu sana verirdim: )
leylaklila Nirvana Kayıtlı Üye 11 Nisan 2007 3.076 2.396 723 27 Mart 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Efser #32 bol şanslar güzel görünüyor :)))