sevecek hiç mi bir yönü yok hep böyle miydi bu adam?Sevilmiyorum umursanmiyorum onemsenmiyorum.. bir taşla duvarla evlendim galiba. Ulan niye evlenirsin sevmedigin insanla? Sorsanız yapıp yapıp küsen ben. Ne yapıyorum? Hiçbir sey. Hiçbir sey dayatmiyorum ben ona. Kendi en ufak isteği olmayınca duvar örülüyor araya. Evde esen soğuk rüzgarlar ve iki yabancı biz. Yarından itibaren evi b.k götürsün hicbir sey yapmayacağım telefonlarını da açmayacağım. Yakındır evden de giderim zaten...
sevecek hiç mi bir yönü yok hep böyle miydi bu adam?
Söyledim. Evet sevmiyorum mu diyecekti? Tabii ki demedi. Ikna etmek icin bir şeyler zirvaladi.Konusmayi denediniz mi? Ama suclamadan. Hissetiklerinizden bahsederek. Sevildiginizi hissetmediginizi soylediniz mi?
Hep oyleyiz. Gerekmedikçe konuşmuyoruz. Niye evlendi acaba benimle? Olmazsa bosaniriz diye düşündü galiba.Evlenince mi evrim geçirdi?
Muhtemelen aşktan gözün görmedi düzelir sandın.
İşte sorunda bu; herşeyine tamam dersen ilk hayırında nankör etiketini yersin.
Hemen evi terketme, o yokmuş gibi davran birkaç gün.
yaş farkı var mı bu kadar katı olması garipDeğildi.
Ya da aynı evde değilken bilmemistim hiç.
Istiyor ki her dediğine tamam denilsin.
Kişiliğimi hiçe saymam lazım onunla anlasabilmek icin.
9 yaş var evetyaş farkı var mı bu kadar katı olması garip
hımm her istediği olsun madem birsüre bunu denediniz mi belki bunu görürü insafa gelir9 yaş var evet
Ben eşit bir evlilik istiyorum. Mutsuz oldugum degil.hımm her istediği olsun madem birsüre bunu denediniz mi belki bunu görürü insafa gelir
Cok yakışıklı değil karizmatik. Umrumda mi degil. Kendinden soğutuyor zaten.Başlığı görünce çok yakışıklı herhalde dedim ama kalbi taşmış.
Benimki de böyleydi sepetledim, düzelmiyorlar maalesef.
Cok yakışıklı değil karizmatik. Umrumda mi degil. Kendinden soğutuyor zaten.
Yeniyiz. Ben sabredemiyorum ki. Sevmiyorum dese bosarim hicbir sey demeden. Gecen de kapı orda dedi gitmek istedim yollamadı. Ben ustelesem yollardı belki. O kadar ketum ki bana. Konusturamiyorum. Yipraniyorum (z) en onemlisi.Bence aranizda iletisim problemi var. Sevmese sevmiyorum der. Erkekler bizim gibi degil. Onlar duz mantiktir. Sevmese evlenmez. Aile terapistine gitmeyi denediniz mi? Yeni mi evlisiniz? Yeni evliliklerde boyle seyler olabiliyor evlilik oturana kadar.
Bulunduğumuz sehirde oyle bi imkanımız yokÇift terapisi falan deneseniz?
Hastalandığınızda nasıl davraniyo yani bazen yaticak kadar ya grip oluruz ya da regl dönemleri gibi o zaman nasıl size karşıSevilmiyorum umursanmiyorum onemsenmiyorum.. bir taşla duvarla evlendim galiba. Ulan niye evlenirsin sevmedigin insanla? Sorsanız yapıp yapıp küsen ben. Ne yapıyorum? Hiçbir sey. Hiçbir sey dayatmiyorum ben ona. Kendi en ufak isteği olmayınca duvar örülüyor araya. Evde esen soğuk rüzgarlar ve iki yabancı biz. Birkaç gün önce saygısız falan dedi defol git dedim ertesi gün geldi sarildi. Illa saygiyi mi bozalim nedir? Yarından itibaren evi b.k götürsün hicbir sey yapmayacağım telefonlarını da açmayacağım. Yakındır evden de giderim zaten...
Keşke bedava bir hizmet olsa, bir çok evlilik kurtulur. Sevgili olsanız ayrıl derim de, bunda boşanılacak bir şey yok bence. Oturup sakin sakin konuşmanız lazım.Bulunduğumuz sehirde oyle bi imkanımız yok
Hastalandığınızda nasıl davraniyo yani bazen yaticak kadar ya grip oluruz ya da regl dönemleri gibi o zaman nasıl size karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?