Umarim mutlu olursunuz. Benimki bana olgun gelmiyor pek. Şımarık cocuk gibi bisey geliyor.Ha sonuç olarakta belki psikolojik sorunlardan yıprandıgım için uzuldugum için o eski davranışları pek yok ama değişken yani dengesizdir biraz benim eşim hiçte belli olmuyo ama dedigim gibi çok zor dönemde geçtiğim için üzülüp eskisi kadar yüklenmiyo
Teşekkür ederim umarım senin için de hersey guzellesir ve yolunda gider. O şımarıklık benim eşimde de var ama ailesinin yanindayken çıkıyo ortaya bu özelliğiUmarim mutlu olursunuz. Benimki bana olgun gelmiyor pek. Şımarık cocuk gibi bisey geliyor.
Bana sokmuyor vala benimkininkiTeşekkür ederim umarım senin için de hersey guzellesir ve yolunda gider. O şımarıklık benim eşimde de var ama ailesinin yanindayken çıkıyo ortaya bu özelliği
Yalan söyleme amaçları ne? Ne amaçla böyle bi evlilik yapıyorlar? Sonra da tahammülsüz oluyolar iste böyle.Karşısındakini sevmeden evlenen çok özellikle erkekler çok rol yapıyor ve kadınlar inanıyor açıkçası...
9 yaş var evet
Bunları da onlara sorun yav ben çevremde duydum böyle sevmeden evlenen erkekleri filan var diye söylemek istedim yalan söyleme amaçlarını bilemem ama erkeklerin söylediklerinin %90sı zaten yalan...Yalan söyleme amaçları ne? Ne amaçla böyle bi evlilik yapıyorlar? Sonra da tahammülsüz oluyolar iste böyle.
Ayni durum canim bendede var yoruldum artik napcam bilmiyorum sosyal aglara cok giriyon yorum yapiyon diyom basliyo cenen cok felan filanda bakiyom yiyommuda yemeyle ne alakasi varya esimle vakit gecimek benle ilgilenmesini beklemek bencillik hep kendimi düşünüyomusum yoruldum artik..Sevilmiyorum umursanmiyorum onemsenmiyorum.. bir taşla duvarla evlendim galiba. Ulan niye evlenirsin sevmedigin insanla? Sorsanız yapıp yapıp küsen ben. Ne yapıyorum? Hiçbir sey. Hiçbir sey dayatmiyorum ben ona. Kendi en ufak isteği olmayınca duvar örülüyor araya. Evde esen soğuk rüzgarlar ve iki yabancı biz. Birkaç gün önce saygısız falan dedi defol git dedim ertesi gün geldi sarildi. Illa saygiyi mi bozalim nedir? Yarından itibaren evi b.k götürsün hicbir sey yapmayacağım telefonlarını da açmayacağım. Yakındır evden de giderim zaten...
Benimle iletisim kurmuyor.
O duvar ordugundeOnun da keyfi yerinde degil canim emin ol,kasitli yapiyor bunu sirf (bak ben takmiyorum nasilsa dedigime geleceksin)oda kivraniyor merak etmeguc savasina girmis sadece...sende keyifli ol sarkilar mirildan yanindan gec hic umrunda olmasin:))bak nasil essekten dusmuse donuyor
O duvar ordugunde biliyor ki siz istedigini yapacaksiniz..bence duvar ordugunde onu gormezden gelin..erkeklerin genel ozelligi galiba ketumluk genelde pek bisi anlatmayi sevmezler..benim esimde cok bisi anlatmaz.arada tatsizlik oldugunda odalari degistiriyoruz en gec yarim saate hersey duzelmis oluyorSevilmiyorum umursanmiyorum onemsenmiyorum.. bir taşla duvarla evlendim galiba. Ulan niye evlenirsin sevmedigin insanla? Sorsanız yapıp yapıp küsen ben. Ne yapıyorum? Hiçbir sey. Hiçbir sey dayatmiyorum ben ona. Kendi en ufak isteği olmayınca duvar örülüyor araya. Evde esen soğuk rüzgarlar ve iki yabancı biz. Birkaç gün önce saygısız falan dedi defol git dedim ertesi gün geldi sarildi. Illa saygiyi mi bozalim nedir? Yarından itibaren evi b.k götürsün hicbir sey yapmayacağım telefonlarını da açmayacağım. Yakındır evden de giderim zaten...
Hiç mi aklına gelmedi bu ihtimal. Neden o kadar yaş farkına rağmen evlenilir ki?9 yaş var evet
abowwww ha duvara konus ha ona o adam düzelmezzzSevilmiyorum umursanmiyorum onemsenmiyorum.. bir taşla duvarla evlendim galiba. Ulan niye evlenirsin sevmedigin insanla? Sorsanız yapıp yapıp küsen ben. Ne yapıyorum? Hiçbir sey. Hiçbir sey dayatmiyorum ben ona. Kendi en ufak isteği olmayınca duvar örülüyor araya. Evde esen soğuk rüzgarlar ve iki yabancı biz. Birkaç gün önce saygısız falan dedi defol git dedim ertesi gün geldi sarildi. Illa saygiyi mi bozalim nedir? Yarından itibaren evi b.k götürsün hicbir sey yapmayacağım telefonlarını da açmayacağım. Yakındır evden de giderim zaten...
Aynı eve girmeden anlayamadım böyle tripkolik nazlı bisey oldugunu malesefHiç mi aklına gelmedi bu ihtimal. Neden o kadar yaş farkına rağmen evlenilir ki?
Çok zor bir durum .. Bazı insanlar böyle malesef .Sevilmiyorum umursanmiyorum onemsenmiyorum.. bir taşla duvarla evlendim galiba. Ulan niye evlenirsin sevmedigin insanla? Sorsanız yapıp yapıp küsen ben. Ne yapıyorum? Hiçbir sey. Hiçbir sey dayatmiyorum ben ona. Kendi en ufak isteği olmayınca duvar örülüyor araya. Evde esen soğuk rüzgarlar ve iki yabancı biz. Birkaç gün önce saygısız falan dedi defol git dedim ertesi gün geldi sarildi. Illa saygiyi mi bozalim nedir? Yarından itibaren evi b.k götürsün hicbir sey yapmayacağım telefonlarını da açmayacağım. Yakındır evden de giderim zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?