4.yılımızdayız ben 20 o 21 canım.. 5 6 aydır boyle onu cok sıktıgım belırttı falan klasık durumlar bısı desem bunaltıyosun benı fln dıyone zamandır çıkıyorsunuz?
yaşlarınız kaç?
birden böyle mi oldu yoksa hep mi böyleydi?
bunları cevaplar mısın canım ona göre bişi dicem
arkadaşlar sevgılım benımle hıç ılgılenmıyor eskısı gıbı degılız bunu ona soyledıgımde sorun yok sen buyutuyorsun dıyormesajlasmayı sevmıyormus artık guzel mesaj okumayı sevmıyormus musta mus.... cıldırcam ben goruselım demeden gorusmuyoz 1hafta goruselım demesem ınanın demezzzz cıldırıyorum yaa:18: aynısını bız yapsak aldatıyor oluruzz tutmaya calısıyorum ılgılnmmye clsyrum ama dynamıyorum ufff bana akıl verın arkdslar anldımkı enıyısı cok ykın olmmk nekdrd sevesen sev ozletmek kndını 1.5 ay sonra okuluma gtcem ayrı olcaz ozaman ozlıcek sayılı gunler kldı tık yok ona çok asıgım sarıldıgımda oluyorum nfesınle nfes alıyorum:84: napmalıyım arkdslar nsl dyncam nolur ynımda olun.... hytımda okdr cok srnlarım varkı herseye rgmen nefes aldıgım ıcın çok skur dıyorum ama konu sevdıgın olunca hersey bırkenara o bır kenara :97: mutsuzum:85::85:
Kesinlikle sana katılıyorum :) Bencede soğuk davran. Kendini şekerlendr biraz.bence o soğumuş.. sende soğuk davran.. bakalım kaybetme korkusu olacakmı?
eğer yaklaşırsa demekki ilginden sıkılmış, biraz kafa dinlesin.
sende çok belli etme sevdiğini, söyleme. zaman tanı ona...
sevdiğini belli edince çantada keklik görüyor, iplemiyor bizi erkek milleti.
yok canım oyle seyler dıyo yanı demek ıstedım o soruma oyle demedı sureklı bunaltma benı faln dıyo bende eskısı gıbı yanı değilim ıstemesemde"beni sevmiyor musun"
"sana değer veriyorum"
cevap buysa üzüldüm gerçekten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?