Tas

eğer gerçekten orijinal taşsa fayda edeceğini düşünüyorum. bir arkadaşım kullanmıştı ben de sordum fayda ettiğini, gün içinde daha enerjik ve pozitif olduğunu pilinin geç bittiğini söylemişti :)
ben de tiroit ve diş ağrım için babamın orijinal kehribar tesbihlerinden birini hacıladım kolye yaptırdım. :KK53:
ama fayda konusunda birşey diyemem kontrole gitmiyorum kaç zamandır :oops:

Ben de hep merak etmişimdir peki bu taşların orijinali nereden bulunur bununla ilgili fikri olan var mı ?

Ben inanıyorum, bulunduruyorum, iyi de geliyor...
Pembe kuvars, ametist, firuze.. Orijinalse faydalı. ama burca göre bakmak lazım her taş herkese iyi gelmiyor..

evet evet... ben kullandım evde oda da duruyor. alerji için almıştım. iyi geldi mi HAYIR :KK53:

Benimde var dekor olarak kullaniyorm ise yariyomu ??? hic sanmiyorum su aralar hayatima bakinca ...

Radyasyon için diyorlar, uzmanlardan duydum. Ben de var.

Başka neye iyi gelecek ki?

Hiç inanmam öyle şeye.
Ama bir taş var ki üzerine tanımam. Resmen mutluluk hormonu salgilatiyor.uzulmeye dertlenmeye fırsat bile vermiyor.
Zümrüt kırığı 1 karattan az olmamak kosuluyla pırlanta.
Taş diye ona derim işte.

Hiç inanmam öyle şeye.
Ama bir taş var ki üzerine tanımam. Resmen mutluluk hormonu salgilatiyor.uzulmeye dertlenmeye fırsat bile vermiyor.
Zümrüt kırığı 1 karattan az olmamak kosuluyla pırlanta.
Taş diye ona derim işte.
Aynen!:KK50:
Bana da mutluluk getiren; sol parmağımdaki 7 taşım ve hemen yanındaki tek taşım.:KK51:
Pırlantalarım parmağımda olmadan sokağa çıkmam.:KK73:
Ameisti yolda görsem bomba sanıp ihbar ederim. :KK75:

Aynen!:KK50:
Bana da mutluluk getiren; sol parmağımdaki 7 taşım ve hemen yanındaki tek taşım.:KK51:
Pırlantalarım parmağımda olmadan sokağa çıkmam.:KK73:
Ameisti yolda görsem bomba sanıp ihbar ederim. :KK75:

bunlar dışında alyans takmıyorsunuz değil mi?

X