tasa

kekoer

Previously
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
519
241
selam hanımlar.burda birkaç kez yazdım ama yine yazayım.benim 6,5 yıllık bir ilişkim var 7 aydır nişanlıyım.nişanlım istanbulda özel okulda çalışıyor ben ankarada kamu çalışanıyım.sorun şu nişanlımın görev yaptığı okulda sadece bayanlar var tek erkek nişanlım.iki ay önce ailesini ziyarete gittiğimizde okulunada gittim.kızlar çok süslü ve kaşarlaşmış tipler herneyse.kurumdan bir kıza nişanlım bir şey söylemiş kızda kırılmış sonra nişanlım kızı balkona çağırıp konuşmuş bak böyle böyle gibisinden açıklama yapmış ve balkonda başbaşalar.kız hemen yelkenler fora tabi.
benim arkamdan da çok soğuk kız bi gelip sarılıp öpmedi demişler.ilk defa gördüğüm insanlara samimiyet gösteremem tabiki.ama nişanlım habire söyledi bunu bana soğuk davrandın kızlar öyle diyo filan diye.takmadım kafama.
sonra nişanlım bana hediye aldı ama ödeme kapıdaydı fatura 330 liraymış.kızlar hemen bu ne böyle pahalı pahalı aldırmış 50 liralık bir şey alsan yeterdi demişler.nişanlımda bunu bana anlatıyor.
şimdi ben ne yapayım allasen bir yol gösterin.çalıştığı okulun internet sayfasında nişanlımın fotoğrafları var hep diğer öğretmenlerin ki daha az.nişanlım çok dindar yetiştiştirilmiş ama askere gitmeyi düşünüyorum dediğinde kurumundakiler içkili yerde eğlence hazırlamış.aile içinde çekilen fotoğrafından caps yapmışlar poster şeklinde bastırmışlar.ve benim haberim yok bundan şans eseri telefonunu karıştırırken gördüm

sizin tabirinizle -kaşarlaşmış- kızlarla olmaktan mutlu sanırım nişanlınız. mesafe koysun madem dindar yetiştirilmiş bir aileden, gitmeyiversin içkili yerde yaptıkları eğlencelere.. muhafazakarlık algısı da değişti son zamanlarda

bende bunu diyorum işte ne iş senin dindarlığın bu mu diye.
nişanlımı irdeliyorum zaten ama dul bir bayan genç nişanlı bir adama rahatça evini tarif ediyorsa ben nişanlımda da mallık sezerim o kızda da kaşarlaşmış dediğim bu yani

Nişanlınla halledeceksin bu sorunu, sonuçta orada ki bayanları terbiye edemezsin
Nişanlın biraz mesafe koymalı, belki klasik olacak ama nişanlının kendi içinden gelecek

Kaşarlanmıs çok çirkin

Nişanlaınızda ne yapmaya calısıyor anlamadım her söylenenı sızı anlatıyor ilginç geldi:KK12:

kaşarlaşmış kız tabiri pek hoş değil.

bence de önemli olan nişanlının tavrı, mesafeli dursa böyle olmazdı.

ay evet ya anlatıyor iyi mi kötü mü anlamadım.
tamam kaşarlaşmış tabiri yersiz oldu

selam hanımlar.burda birkaç kez yazdım ama yine yazayım.benim 6,5 yıllık bir ilişkim var 7 aydır nişanlıyım.nişanlım istanbulda özel okulda çalışıyor ben ankarada kamu çalışanıyım.sorun şu nişanlımın görev yaptığı okulda sadece bayanlar var tek erkek nişanlım.iki ay önce ailesini ziyarete gittiğimizde okulunada gittim.kızlar çok süslü ve kaşarlaşmış tipler herneyse.kurumdan bir kıza nişanlım bir şey söylemiş kızda kırılmış sonra nişanlım kızı balkona çağırıp konuşmuş bak böyle böyle gibisinden açıklama yapmış ve balkonda başbaşalar.kız hemen yelkenler fora tabi.
benim arkamdan da çok soğuk kız bi gelip sarılıp öpmedi demişler.ilk defa gördüğüm insanlara samimiyet gösteremem tabiki.ama nişanlım habire söyledi bunu bana soğuk davrandın kızlar öyle diyo filan diye.takmadım kafama.
sonra nişanlım bana hediye aldı ama ödeme kapıdaydı fatura 330 liraymış.kızlar hemen bu ne böyle pahalı pahalı aldırmış 50 liralık bir şey alsan yeterdi demişler.nişanlımda bunu bana anlatıyor.
şimdi ben ne yapayım allasen bir yol gösterin.çalıştığı okulun internet sayfasında nişanlımın fotoğrafları var hep diğer öğretmenlerin ki daha az.nişanlım çok dindar yetiştiştirilmiş ama askere gitmeyi düşünüyorum dediğinde kurumundakiler içkili yerde eğlence hazırlamış.aile içinde çekilen fotoğrafından caps yapmışlar poster şeklinde bastırmışlar.ve benim haberim yok bundan şans eseri telefonunu karıştırırken gördüm

kaşarlaşmış mı

nişanlına ne denir bu durumda kızlarla senin bir güzel dedikodu yapmış gelmiş birde sana anlatıyor

senin haklarında söylediklerini de onlara anlatıyordur

gülüşüp eğleniyorlardır beraberce:KK53:

bende bunu diyorum işte ne iş senin dindarlığın bu mu diye.
nişanlımı irdeliyorum zaten ama dul bir bayan genç nişanlı bir adama rahatça evini tarif ediyorsa ben nişanlımda da mallık sezerim o kızda da kaşarlaşmış dediğim bu yani

Bu dul değil bekar olsa,yada evli ne değişecek..
Bence nişanlı bir adam evi tarif eden bayanı can kulağıyla dinliyorsa burda bir sorun aranmalı.
Hem evi tarif etmekte ne kötülük var..
Bizde konuşuyoruz şu semte şurdan dönünce avm nin yanında diye, konuşuluyor yani

Tanımadığımız insanlara hakaret etmek de moda oldu burda iyice. Böyle hakaretler görünce konu sahibine de olumlu yorum yapamıyorum malesef.

He canım he, kızlar kaşar nişanlı ufo görmüş masum köylü sadece...

Öncelikle insanlara bilmem ne tabiriyle yaklaşmak ne kadar doğru bilemedim burda yanlışsınız
ayrıca nişanlınıza poster yapılmış bunu size özellikle söylemek zorunda değil
eğer dediğiniz gibi dindar bir kişiliği varsa zaten dönüp bakmaz kimseye.
işi gereği öyle kalabalık bayan grubuyla çalışıyor napsın işten mi çıksın?

haddim olmayarak yazıyorum kusura bakmayın da tanımadan etmeden içini bilmeden insanlara kaşar deme hakkını nerden buluyorsunuz. benimde yıllardır görüştüğüm samimi olduğum erkek arkadaşlarım var keza eşimde benim vasıtamla tanışmıştır. evli olanda var bekar olanda ben yanmışım o zaman en büyük kaşar benim demek vayyy anasınıı ya

Tanımadığımız insanlara hakaret etmek de moda oldu burda iyice. Böyle hakaretler görünce konu sahibine de olumlu yorum yapamıyorum malesef.

He canım he, kızlar kaşar nişanlı ufo görmüş masum köylü sadece...

Konu sahibesinin nişanlısı da olsa olsa tost ekmeği olur bu işin sonu tost makinesinde biter zannımca:KK53::KK70:

sizce beni aldatıyor olabilir mi

Bence aldatmıyor. Ama kızların da ilgisi hoşuna gidiyor. Bir yandan bu ilginin hoşa gitmesi de vicdanını rahatsız ediyor, o da her konuşmayı size anlatarak bir nevi senden gizlim saklım yok diyerek rahatlamaya çalışıyor.

X