• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşacak Bu Deniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yoo linçleriz. Hatta bir olup döveriz 👻 Sen 9. Bölümden başladın, o duyguyu giremedin 💃🏻 Baştan izle minik. Çok güzel dizi 😍
İllaki çok iyidir .önüme düştü diye espri yaptım. Bizim evde dizi izleme çok zor olur .genelde akşam tv açık değil açılsa bile çocuklarla izlenecek birsey acik oluyor .

Ama oyunculuklar iyi değil ya ben ilk bölümden beri izlemedigimden mi bilmem oyunculuklari şiveyi beğenmedim pek o.O

Dizi 2 haftadır haftanın en çok izlenen dizisi unvanını aldı inşallah dahada birakmaz o unvanı her gecen gün sahada artiyor reytingler
Dizi çok güzel, samimi ama en büyük şansı diğer kanallarda karşısında güçlü bir rakip yok. Kızılçık Şerbeti’nin ilk sezonu olsaydı bu reytingleri yakalaması zordu. İşte biz eşe dosta, arkadaşımıza tavsiye edeceğiz. Böyle böyle daha da artacak seyirci kitlesi. Onlarda inşAllah bozmazlar senaryoyu.

Dizi çok güzel, samimi ama en büyük şansı diğer kanallarda karşısında güçlü bir rakip yok. Kızılçık Şerbeti’nin ilk sezonu olsaydı bu reytingleri yakalaması zordu. İşte biz eşe dosta, arkadaşımıza tavsiye edeceğiz. Böyle böyle daha da artacak seyirci kitlesi. Onlarda inşAllah bozmazlar senaryoyu.

Evet çok haklısın bende arkadaşlarıma tavsiye ediyorum fazla değil ama 3 kişiyi başlattım diziye aslında sayı bı tık fazlaydı ama diğerleri devam etmediler ama sorun yok şuan tamda istediğimiz yerdeyiz

İlveden nefret ettim ya😒😒
Evet ya. Dna testini doğru yapsaydı Eleni’nin kızları olduğunu öğreneceklerdi çoktan. Hayır Adil’e söylese, çocuğunu kurtarır ki zaten. İşte senarist bir kaç bölüm kazanmak için yapmıştır.
İllaki çok iyidir .önüme düştü diye espri yaptım. Bizim evde dizi izleme çok zor olur .genelde akşam tv açık değil açılsa bile çocuklarla izlenecek birsey acik oluyor .

Ama oyunculuklar iyi değil ya ben ilk bölümden beri izlemedigimden mi bilmem oyunculuklari şiveyi beğenmedim pek o.O
Şive konusunda haklısın. 👍🏻 İlk yayınlandığında insanlar şiveye çok takılmış. Karadeniz Şivesi tam nasıl oluyor bilmiyor ama böyle değilmiş. Belki anlaşılsın diye oynamışlardır. 🤷🏻‍♀️ Daha sonra dizi o kadar sevildi ki, insanlar göz ardı etmeye başladı şiveyi.

Kızlar YouTube’da deli mi ne kanalında kamera arkası videosu var, şimdi onu izliyorum çok eğlenceli 🥰

Evet ya. Dna testini doğru yapsaydı Eleni’nin kızları olduğunu öğreneceklerdi çoktan. Hayır Adil’e söylese, çocuğunu kurtarır ki zaten. İşte senarist bir kaç bölüm kazanmak için yapmıştır.

Şive konusunda haklısın. 👍🏻 İlk yayınlandığında insanlar şiveye çok takılmış. Karadeniz Şivesi tam nasıl oluyor bilmiyor ama böyle değilmiş. Belki anlaşılsın diye oynamışlardır. 🤷🏻‍♀️ Daha sonra dizi o kadar sevildi ki, insanlar göz ardı etmeye başladı şiveyi.
Şive gerçekten kötü ama .dizinin konusunu dün yanımda anlattıkları ile biliyorum bende

Hayır onlarda misafirliğe gelecek günü bulmuşlar. Ben dizilerimin olduğu gün asla çıkmam 🙂
Aslında onlar bir gün önce gelmek istedi bende o gün müsait olduğumu söyledim 🤪 bilmiyordum dizi olduğunu benim tek dizim var onu da genelde çocuklar okuldayken izliyorum öyle bir derdim yok şükür 😂😂😂

• Komik
Reactions: Jou
Birde açık yok edepli bi dizi ben seviyorumm cidden çok iyi

Bence oyunculuklar iyi,Ulaş bence bundan sonra hep Karadeniz dizilerinde oynasın derim adam gayet güzel oynuyor bence Karadeniz dizilerini,eleni de yarı Yunan yarı türkü çok güzel canlandırıyor zarifede öyle,gezepte Şerif te öyle ama sadece şiddet sahnelerini bir tık azaltma yapsalar daha iyi olur özellikle bomba filan abartı bence.

Dizi 2 haftadır haftanın en çok izlenen dizisi unvanını aldı inşallah dahada birakmaz o unvanı her gecen gün sahada artiyor reytingler
Evinde reyting cihazı olanlar bol bol izlerse totalde reytingler 20 aşar sadece 5000 bin kişide varmış ben o yüzden YouTube izliyorum 🤭

Back
X