• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşacak Bu Deniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Jou

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
25 Ağustos 2019
62.896
121.297
698
31
Taşacak Bu Deniz Oyuncuları
1762011139693.webp

Adil Koçari
Nam-ı diğer Koçari! Hem asi hem de lider. İçinde hâlâ 17 yaşındaki âşık delikanlı saklı. Taşacak Bu Deniz her Cuma 20.00’de TRT1'de.

1762011155488.webp

Esme Furtuna
Esme Çavuş, tam bir Karadeniz kadını. Bir an dalgalanır bir an durulur. Acının üzerinde yürümeyi öğrenmiş biri.
1762011170115.webp

Oruç Furtuna
Tam bir Karadeniz delikanlısı. Hem savaşçı hem şifacı. Aynı zamanda Furtuna Köyü'ne adını veren ailenin oğlu.
1762011202476.webp

Eleni Miryano
İki düşman ailenin ortasına düşmüş bir kurtarıcı. Dik duruşunun altında şefkat bekleyen kalbi kırık bir kız çocuğu var.
1762011239452.webp

Zarife Furtuna
Ailesi için dünyayı yakar ama dışarıya karşı bir o kadar acımasız.
1762011257302.webp

Şerif Furtuna
Şerif için hayat bir satranç. Yalan, tehdit, dostluk fark etmez... Yeter ki oyunun sonunda kazanan o olsun.
1762011277708.webp

Gezep
Koçari'lerden, nam-ı diğer Gezep. Tam bir delifişek. Gezep'in öfkesi yüzündeyse kaçın.
1762011296886.webp

İso
İso! Aslında birçok huyu amcası Şerif'e benziyor ama onun gölge taraflarını değil iyi taraflarını taşıyor.
1762011313406.webp

Hicran
Hicran hemşire. Yalnızlıktan nefret etmesine rağmen sandığımızdan çok daha yalnız. Zarife onun tek ailesi.
1762011341421.webp

Sevcan
Esme'nin biricik kardeşi. Başarmayı çok ister, ama

Aramızda izleyen varmı acabaa kızılcık şerbeti geçti firar ettii😍😍😍😍😍 her cuma 20.00 trt1 de

izlemeye başladım valla ilk bölüm baya sarmıştıı geçen gün verilmedi sanırım 29 ekımde
Dizi cuma günü yayınlanıyor yayınlandı yeni bölümü 29 Ekim çarsambaydı.

• Beğen
Reactions: Jou
Jou Jou kızılcıgı tahtından etti.İlk kan davasını furtuna ailesi başlatmış anlaşılan.

Tahmine göre esmenin kayınvalidesi yüzünden bence şirin onda var birseyler.Adil şirinim diye hitap ediyor.

Esmede sanırım kocası ile uzaktan akraba gibi onun soyadına aynı galiba

Hicranda Adile aşıkmış.

Adilin kinide cok fazla cayı karşı taraf üretiyor diye ıhlamur içiyor hep 😂

Eleni gerçek ailesini öğrenince bence adil ve ailesini sever gibime geliyor esmeye yüz çevirir.

Şirin ile adilin babası bence sevgiliydi aynı esme ve adil gibi küçük yaşta.

Esme ve adil diziye göre 38 yaşın da oluyor ikisinde 17 yaşındaymış galiba.

Yalnız dizide eleni vejetaryen ama babası et tüccarı 😂

Bu bu haftaki bölüme az biraz bakabildim. Çok iyi dizi 😍 Önceki bölümleri izlemediğim için çok anlamadım. Oyuncular çok iyi, doğal. İnşAllah Kızılcık Şerbeti’de bu vesile ile final yapar. Çok sıktı.

Bu bu haftaki bölüme az biraz bakabildim. Çok iyi dizi 😍 Önceki bölümleri izlemediğim için çok anlamadım. Oyuncular çok iyi, doğal. İnşAllah Kızılcık Şerbeti’de bu vesile ile final yapar. Çok sıktı.
İlk bölümlerden izle bence nasıl başlamış YouTube var ben oradan bakıyorum zaten hızlandırıyor um daha iyi oluyor 🤭

Esme ve adilin gencliklerini oynayan oyuncular muhteşem olmuş bence yetişkinlikde de güzel ama adil daha güzel olmuş Karadenizli karakteri için.

Aaayy varmı aramızda izleyen yaaaaaa

Aşırı sıktı

Markete takıldım, koşa koşa geldim. Yetiştim aşkım 😍
Offff son sahneee çok ağladımmm yaaaaaa
Ama birsey diyimmiii eleni esmenin saçını okşarken sanki oanki saçını çekmiş gibi aldı gittii kesin dna yı öğrenecek trabzona gelip kavuracak oralarrrr

Ama birsey diyimmiii eleni esmenin saçını okşarken sanki oanki saçını çekmiş gibi aldı gittii kesin dna yı öğrenecek trabzona gelip kavuracak oralarrrr
Ben de çok ağladım. İkisi bir uçta, öyle gariban gariban uçağa bakıyorlar. Sonra fragmanı izleyince içimin yağları eridi. İlk defa Adil Esme’ye böyle sarıldı kana kana. Artık birbirleriyle inatlaşmasınlar. Ben beraber görmek istiyorum onları. Başka konu bulunur dizide.
Dna olayında Adil’in bir kuşkusu yok. Akrabasına yaptırdı çünkü. Ancak o kadın itiraf etmesi gerekiyor yalan söylediğini.

Çevre baskısıyla başlayıp sevdiğim tek dizi sanırım, başka takip edebildiğim dizi yok, hep sıkılırdim ama bunu sevdim

Zaten ilk esme öğrenecek kızının olduğunu ama adile söylemeyecekler galiba yaa kolyeyi denize atıyorlar çünkü esme öğrenemesin diye

Back
X