• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşacak Bu Deniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ayy diziden ballı dış görünüşü nedeniyle sebepsiz yere sosyal medya yüzünden çıkartılmış yaa şaka gibi resmen o yüzden hiç bi paylaşım yapmamış diziyle alakalı
Çok üzüldüm yaa

Ayy diziden ballı dış görünüşü nedeniyle sebepsiz yere sosyal medya yüzünden çıkartılmış yaa şaka gibi resmen o yüzden hiç bi paylaşım yapmamış diziyle alakalı
Çok üzüldüm yaa
Halbuki diziye çok yakışmıştı. Ve gayette güzel kız. Bence torpil döndü. Birinin başı yanması lazımdı 😐 ben yorum okuyan insanım. Herkes ballıyı begeniyordu. Şimdi seyirciye suç atıyorlar ama bence öyle değil

Çok üzüldüm yaa
O yorumları ben de okudum,Ballı gayet güzel bir kadın rolünüde çok güzel canlandırıyordu.

Oyuncu olmak için illa uzun boylu zayıf mı olmaları gerekiyor acaba.

Hatayını okudum kadın konservatuar tiyatro bölümü mezunu,yine devlet sanatçısı olarak çalışıyor.

O yorumları ben de okudum,Ballı gayet güzel bir kadın rolünüde çok güzel canlandırıyordu.

Oyuncu olmak için illa uzun boylu zayıf mı olmaları gerekiyor acaba.

Hatayını okudum kadın konservatuar tiyatro bölümü mezunu,yine devlet sanatçısı olarak çalışıyor.
Evet niye böyle oldu anlamadım ya ama üzüldüm ya dediğin gibi güzel bi kadın saçları bile yeter açıkçası
Gerçi fadime de konuk olarak gelmiş zaten

Back
X