Tasarım ile ameliyat sonucunun farklı olması.?

• Konu Sahibi Konu Sahibi aReLi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aReLi

Guru
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2010
306
-39
316
İstanbul
merhaba kızlar ben 7şubatta oldum ameliyatımı. ama şu anki sonucun tasarımla en ufak alakası yok. doktorum burnumda henüz ödemlerin oldugunu söylüyor ama ödemler geçincede sonuç tasarımın yanından geçmeyecek gibi. böyle durumlarda yapılabilecek bir şey war mıdır? mesela revizyon isteme gibi?? :59:

tasarımla aynı olmasa da iyi olmuşsa ve bir problem görünmüyosa dert etmeyin bence.. sonuçta kimse tasarımla aynı olacak diye garanti vermiyor.. hatta bir çok insan tasarımdakinden daha çok beğeniyor burunlarını..umarım sende beğenirsin, daha erken kesin yorum yapmak için canını sıkma.. revizyon isteme konusunda da bir bilgim yok malesef.. geçmiş olsun..

öncelikle teşekkür ederim sna, nihayet birisi sesimi duydu.. eksik yazmışım ben o yüzden yanlış anlaşılmasın. eski burnum kemerliydi. ameliyat sonrası bandajlar çıktıktan sonra ise kemer yeri çıkık duruyordu hala da duruyor. doktor ödemlerin vs. baskı yaptıgını söyleyip masaj werdi. ama masajla geçmeyeceğini tahmin ettimğim bir durum yani çok yumuşak değil. ayrıca geçse bile tasarımdan çok daha güzel olacagı söylenen burunlardan olamadı benimki (doktorum da tasarımı baz almamamı söylemişti) burnum eski burnumun bir boy ufagı olarak kalacak gibi. o yüzden sordum revizyon isteyebilirmiym diye. umarım biraz daha açıklayıcı olabilmişimdir :59::59:

Back
X