Tasarim onemli mi?

melankolik_24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
3.746
4.199
133
Arkadaslar mrb Bekir sivrinin asistani ile gorustum operasyondan once tasarim yapmadigini soyledi doktorun tasarim ne kadar onemli?

BENDE oldum bekır beye tasarım yapmıor yapsada bırebır aynısını yapamaz sanmıorum kul yapımı sonucta bekır bey tasarımı desteklemıor benım ıcın bu hıc bı sorun teskıl edmedı acıkcası kısıden kısıye gore deısır bu

Tasarım boş. Aynı program bende de var gelin ben de yapayım onda bişey yok. 3.boyutlu görmedikçe hiç birşey anlamiyosunuz ve doktor spontane ameliyatta daha farklı oluyor. Ben istemedim görmek mesela

Icine sindi mi bekir bey ?
Fazla arastirmadim acikcasi her doktor hakkinda olumlu olumsuz cok yorum var daha henuzde karar vermis degilim ama odeyebilecegim fiyatta en iyi bekir sivri gibi geldi bilemedim:( sizin bi tecrubeniz mi var?

Daha cok yenı oturunca daha net bellı olur dıe dusunuorm henuz sıslıklerım var ama genel seklınden memnunum

Merak etiimm simdi :) yok tecrubem malessef olsa burda yazarim zaten. Ben 1,2 aydir sadece arastiriyorum. Bi karar veriyorum bekir beye. Snra her an gibi yorum goruyorum geri korkuyorum. Geri cekiliyorum. Ondan olanlara soruyorum memnun musunuz diye :))

Fazla arastirmadim acikcasi her doktor hakkinda olumlu olumsuz cok yorum var daha henuzde karar vermis degilim ama odeyebilecegim fiyatta en iyi bekir sivri gibi geldi bilemedim:KK43: sizin bi tecrubeniz mi var?

Aynen bana da fiyati uygun geldi. Tecrubem yok olsa paylasirdimmm. Yorumlardan instagramdan facbooktan arastirma yapiyorum iste. Karar vermek cok zor

Back
X