Tası Tarağı topladım 6 Aydır

cemrenaz06

fıstık gibiyim
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
323
2
96
Hollanda
bi sorunumda bu arkadaşlar eylülde doğum yaptım o ğün buğündür kayınvaldemdeyim 40 kımın çıkmasını bekledim o çıktı ben işe başladım e bu arada kış geldi bebeği getir götür üşütmeyelim biraz kalalım dedik ve tam 6 aylık oldu bebek biz hala evimize geçemedik ben çok bunaldım gidelim diyorum biraz daha ısınsın havalar diyo kayınvaldem hiç özel hayat kalmadı bi yere gidemiyorum kimse gelemiyo bana daraldım yaa resmen artık valla martın 15 de evime geçicem dayanamıyorum artık ne yapayım ya zaten evlerimiz yakın ben çokmu bencilim acaba diye düşünüyorum bazen sizce kayınvaldem çok iyi ama ben çok sıkıldım artık..:Saruboceq:

aynı dert bende de var... ben de eylülde doğum yaptım ve kayınvalidemle kalıyorum... benim kayınvalidem de çok iyidir ama ev üstünde ev olmuyor.. kocamla yanlız kalmak evde istediğim gibi dolaşmak istiyorum... bizim evimiz tadilatta ve borcuna yetişemediğimiz için kalıyoruz burada... ama çok sıkıldım inan... aylardır bir göz odada kafayı yicem artık...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bencillikle ne alakasi var anlamadim
Tabiki kendi evinize geçmeniz daha mantikli bilemiyorum neden tam 6 aydir ordasin
çocuk neredeyse yasina girecek
Ben çoktan geçmistim evime

Diger konu içinde...kusmekle olmuyor konusmak lazim, ortada ki yanlislari konusarak halledebilirsiniz diye dusunuyorum
Ortak bir kara alin, hesaplari siz degerlendirin, eger esinizde ok ise
baze kadinlar erkeklerden daha akilli davraniyorlar para konusunda.

Allah yardımcın olsun canım..
Ev ustune ev cok zor oluyor gercekten.. :teselli:
Özel hayat dıye bırsey bıtıyor.. Tabıkı haklısın ısteklerınde..
Allah gonlune gore versın en kısa zamanda feraha cıkın ınsallahh.. :Saruboceq:

Gulsumcum duam sana da canım.. :teselli:

Dogru dusunuyorsun canım ne olursa olsun kendı evın olsun.Tabıkı rahat olamazsın.Ben de kayınpederımın kotu gıden ıslerı yuzunden esımle kayınvalıdemlerle kalıyorum.Evımız aynı apartmanda.Havalar ısınınca gıdıcez yukarı dıyorum ama esım hıc oralı degıl.Kayınvalıdem mersın gıtmıstı gorumceme.Eve geldı ve genelde benle hemfıkırdır.Havalar ısınınca evımıze cıkacakmısız hihoyyyt

Allah kaynanasıyla oturanlara berber oturmak zorunda kalanlara yardım etsin 2 sene beraber oturdum mahvoldum hala kendimi toplayamadım hala kaynanamın kayınpederimin sesleri kulağımdaaaa...Allah yardımcın olsun..

bugun ne kadar çok konu açmıssınız ..sasırdım valla

canım altı ay kalmışsın bi yirmi gün daha idare et bakalım..
evine geçersin...
evinizde yakınmış kayınvalden gelsin kendi evinde bebeğine baksın...

kadın ne güzel bakmıs. en zor zamanında. belki bebek hasta olur getir gotür diye düsünmüş. masrafınız az olsun diyede kendi evinde bakmıs. ne düşünceli işte. kalmısın artık . 1 ay daha sık dişini

Eviniz yakınmış nasılsa işe giderken bırakırsınız bebeğinizi, ya da kayınvalideniz sabah gelir ne zaman isterse evine götürür ya da sizin evinizde siz dönene kadar bakar...

Bence bu kadar sıkmayın kendinizi, insanın kendi evi gibi yok tabi...

geç bile kalmışsın bence. hava soğuk olursa olsun, evinizde kalorifer,soba yok mu? yine işe giderken bırakırsın bebeği kayınvalidene, ya da o gelir bakmaya. ayın 15ine çok var daha ve görüyorum ki sabrın taşmış. bence bir an önce git.

valla canim deminden beri geziyorum
ve senin actigin bu 3.konu
daha buikadar yeni evliyken bukadar sykinti cekmen tuhaf acikcasi
ayrica kayinvalidenizin yaptigi seyle nden bukadar batiyorki anlamadim
seni düsünmüs ve kal demis ben acikcasi bi sorun göremedim
benimki gibi bir kaynanan olsadi napardin acaba merak ediyorum
allah yardimcin olsun sanirim cok dertrlisin

canım ya bence de çok sıkıcı bir durum.konuş ben evime geçicem de geç canım.çok zor olmalı.daha çok yenisin yeni bebek sahbi olmuşsun.allah bağışlasın bu arada canım :)

evine geç tabi bebeği de sabah bırakın akşam alın..ama ankara su aralar soğuk cidden olmazsa eşinle geçin eve bebeği geceleri orda bırakın nisana kadar cok mantıklı bence zaten yakınmış ..özel hayatın olsun biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…