tasini taragini topla cek git dedi

Esinizin derdi neydi ki acaba,gerci ne skintisi olursa olsun,sizi gecenin bir vakti sokakta koyma hakkina sahip degil de. Ne oldu bu bir haftada merak ettim.. hele de sizin hassas oldugunuz bir donemde,boyle birsey yapmasi gercekten ayip.. yazmisiniz ya kardesim onbir yasinda onun yanina esim gitti diye..acaba buna mi bozuldu filan.yada cenaze sirasinda canini sıkan birsey mi oldu. Yoksa her zaman ki anlayissiz,kaba halleri mi.
Ha birde annesini arayip sikayetlenmesi var,ne dedi acaba annesine,yanlis yerde indi bende onu yolun ortasinda biraktim eve mi gidiyorum anne dedi,annesi de oglu kadar akilliymis masallah,o da engel olamamis ogluna,gecenin bir vakti sokak ortasinda kalmaniza sesini cikartmamis.

canım eşinin evinizdeki tasını tarağını topla koy bir valize eve geldiğinde de ki ben gitmiyorum senin eşyalarını hazırladım sen git evden . kapının önüne koy eşyalarını. terbiyesiz insan gecenin 12sinde yolda yabancı birini görsen yine de yardım edersin adam karısını bırakıp gidiyor .

Ben kadın halimle çok kızsam bile eşimi öyle bi yerde bırakıp gitmem. Sadece kendime bişey olacağından değil onun için de endişeleneceğim için. Çünkü öyle bi yerde hırsızı da olur kapkaçcısı da tecavüzcüsü de ayyaşı da eroinmanı da. Kusura bakmayın ama ben sizin yerinizde olsam eşimin sevgisinden şüphe bile etmem direkt yok sayardım sevgisini. Bence erkeğin evden gitmesi gerek ama yaptığı olaydan sonra eşinizin böyle bir şey yapacağını hiç sanmıyorum. Siz öğretmen evine falan gidin iyice bi düşünün kafanızı toplayın ne yapacağınıza karar verin sonra da harekete geçin. Sonradan pişman olacağınız şeyler yapmazsınız böylece

Neden cevap vermiyorsunuz?

Ortada hic birsey yokken sizi zor duruma sokan bir adam es sifatini haketmiyor bence anlatmadiginiz seyler mi var yoksa bu adam cidden ruh hastasi dengesiz mi.

Ne kadar sinirlenirse sinirlensin adam gibi adam karısını bacısını yada tanımadığı bir kadın bile olsa öyle bir yerde yalnız bırakmaz eşin kaç yaşında ergen filan mı bu ne yaaa yuh!!!!
Hiçbir yere gitme o kim oluyomuş da seni kovuyomuş topla o erkek müsvettesinin eşyalarını koy kapının önüne yallah anasının evine defolsun gitsin çok sinirlendim

yok şimdi tasını tarağını topla git denecek ne var bu olayda anlamadım bir de neden annene seni şakayet etti onuda anlamadım sanırım hastalığımdan affet

seni gece 12 lerde yollarda bırakmış üstelik hay allahım ya nasıl bir adammış buu hayret ettim üstelik yeni evlisin bilmediğin ıssız bir yer bu beyefendinin boş siniri varya geçtiğinde sor neyapmışsında sen bunu reva gördü acaba gidecek yerim yok demişsin annenlerde 1 ay kalıp bu adamı süründürecen bu ne yazaten onlarında haberi var üstelik beyefendi duyurmuş sende gerçeği anlat anlayışla karşılayacaklarına eminim bu olayı

Bence bavulunu toplayıp girişe koysa eşi çok daha fena şeyler yapabilir. O potansiyeli gördüm ben. Bir de annesini arayıp şikayet etmiş ya ne dedi çok merak ettim. Anne eşim yanlış durakta inmiş ben soru sorunca da şimdi konuşmayalım dedi ıngaaaaaffalan mı demiş . Hatta anne eteğinin altı boşsa gelip saklancam falan da demiş olabili r

Kesinlikle sen gitme, onu gönder.
Madem canı sıkılınca anasını arıyor, o adama eş lazım değil.
O toplasın tasını tarağını gitsin anasının evine.

Eş değil görgüsüzün önde gideni böyle erkeklere sinir oluyorum Siz aramayın bırakın o arasın ...

benim eşim de evlendiğimizin ilk günlerinde kavga ettiğimizde bana kapıyı gösterirdi. Eşyalarımı toplayınca da gelip özür dilerdi. Sizin de evliliğiniz henüz oturmamış. Ama sizin durumunuz daha farklı. Hem acılı gününüzde size saygı göstermiyor, hem gece yarısı sizi kovuyor hem de annesine şikayet ediyor. Kavga ettiğinizde bunları defalarca onun yüzüne vurun ve uzun bir süre affetmeyin.

Pes Artık !!
Sizin sorumluluğunuz kocanız da sonucta bu nasıl bir şey
Severek mi evlendiniz hadi hiç olmaması lazım da 3 ay da neden bu duruma geldiniz?

nasıl koca bu ya..hatta nasıl insan bu!!!nekadar kızsada bu şekilde sokakta bırakılırmı bir bayan..nekadar ayıp.. konuş bakalım eşinle derdi neymiş..

Ailene söylemelisin bu durumu, ya sokakta başına bişey gelseydi ne olacaktı. Kimse bilmeyecekti belki de sana ne olduğunu... O yüzden ailenle paylaş...

ne diyeceğimi bilemedim
geçmiş olsun arkadaşım zor bi durum

seni belliki ailenden uzaklastirmaya calisiyo yavasdan baslamis ilerki zamnlarda iyiden iyiye hissedirecek belli.sakin alttan alma ailenin yaninda oldugunu hissettir.basin sagolsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…