tasini taragini topla cek git dedi

şuan işte olduğumdan mesaj yazamıyorum hemen.eşimin kendi evi.yan dairede amcası 2 kat altta dedesi oturuyor.sen git diyemem o yüzden.son bi haftadırda hemen parlıyor.normaldede sinirli bir insandı ama bu hafta böyle en ufak şeylere bile sert tepkiler verdi.

Planin ne nereye gideceksin?

Başınız sağolsun , poff eşiniiz size karşı neden böyle ? Hep böyle mi yapıyordu eskidende? Çok yazık gerçekten , siz bunu haketmiyorsunuz.

eşler arasında olan küçük büyük tartışmaların ailelere anlatılmasını kesinlikle tasvip etmem
ancak sizin başınıza gelen olay; (gecenin bir vakti ıssız bir sokakta tek başına bırakılmanız) gerçekten çok ama çok büyük bir olay. Başınıza herşey gelebirdi Allah korumuş
lüften yaşadığınız bu olayı özellikle babanız, amcanız, erkek kardeşiniz neyse anlatın. Onlar ne yapmaları gerektiğini bilir zaten...
o adamdan da ne size eş, ne doğacak çocuklarınıza baba olur
ondan ancak anasının eteklerine kapanan kişiliksiz, namussuz ve şrfsz bir adam olur...

Normal şartlarda yeni evlilikte adaptasyon sorunu diyeceğim ama kimse eşine bu şekilde davranmamalı.Normalde eşler arasındaki şey aileye anlatılmaz ama,sebep ne olursa olsun,istersen baştan sona suçlu ol,bir erkek,bir kadını gece yarısı sokak ortasında bırakıp gidemez.Bu nasıl bir kendini bilmezliktir.Bu durumun affedilir tarafı yok.Bu olaydan ailene bahsetmen gerek

Allah yardımcınız olsun eşiniz annesini aramakla çok büyük hata etmiş. İnşallah sizde en doğru kararı verirsiniz.

Esin git dedi diye hop diye gitmek zorunda degilsin.

Evinde kalman daha dogru olur

Sana karsi siddet riski var mi? Yani saldirgan tavirlari filan ?(umarim yoktur )

Ailenize soylemek icin acele etmeyin, sikintilari cogaltmayin

Bikac gun ustelemeyin olayi, biraz durulsun ortalik, bakalim.ne yapacak?

Hemen gaza gelip cekip gitmeyin biryere sonra cok daha buyuk sikintilar yasarsiniz.

Allah yardimcini olsun

akşam iş çıkışı eve mi gideceksiniz ne yapacaksınız
ben olsam bir otelde falan kalırdım işyerine yakın olan güvenli bir yer seçerdim. zaten haftasonu gelıyor arayana kadar da gıdemezdım heralde
geceyı nerde gecırdınız peki

Havaalanından seni neden karşılamadı, asıl bunun hesabını sorsaydın, gecenin bir yarısı üstüne birde yılda bırakıp gitmiş, gelde kaba kuvvet kullanma ağzı burnu kırılmalıl böylelerinin.

Bu adamlar sapıttı yahu. Tamam bağırmış çağırmış da ya başına bir şey gelseydi? Ayy! Bence de dediği gibi tasını tarağını topla annenin yanına git. O da kendi başına adam olmayı öğrensin sonra evlensin.

Normal olan onun gelip seni hava alanından alması

Neden almadı???

Offf bu nedir arkadaş

Birde derler erkek şiddetine hayır!

Doktordan sikayetci olur "doktorlar da dayagi hakediyor"
Koca hayirsizdir "bak erkegi dokme derler bir de"
Bu nasil bir mantik ya.. nasil bir zihniyet.. her sorunu siddetle mi cozuyorsunuz? Karisiyla anlasamayan adamin siddet uygulamasindan ne farki fark.. hangi sorun siddetle cozulmus. kadin, adam, hayvan, cocuk, doktor, ogretmen... ne farkeder.. siddetin hicbir bahanesi, ortusu olamaz..

sizde onun tasını tarağını toplayın kapının önüne koyup kapının kilidini değiştirin.adam olsun.

Sorun açık aslinda. Adam ya şizofreni hastasi yada ayrilmaya bahane aramis. Annesini aramasi da dusundurucu.

herhalde annesini arayıp "anacım dediğini yaptım"demiştir.
annesi doldurmuştur onu kesin.anlaşılan eşinde ana kuzusu olduğu için gece bir başına kendi karısını o korkunç,karanlık sokaklarda bırakıp gitmiş.aferin ona aferin.böylesine ne yapsan az.topla bavulunu koy kapının önüne.kapının üzerine not yaz."bu evden gidecek biri varsa da o da sensin"de.
ne kadar saygısızca davranmış sana karşı.gece gece sinirlendim bak.

Bence kesinlikle Ailene söyle mantıklı olan bu. Gece yarısı seni sokakta bırakan adamdan sevgi Şevkat bekleme teselli etmemiş birde seni azarlayip gecenin kucağına atmış ya başına bişey gelse Bu asla kabul edilmez bişey o Ailene söyle dünyanin hali kötü ...onun bu densizligi birdaha yapmayacağıni bilemezsin 3 aylık esine bu kötülüğü yapandan herşey beklenir çünkü bunu eş değil insan olan insana yapmaz bunu

Üstelik annesini aramış söylemiş eğer gelip senden Özür dilemezse anlaki annesindede is yok demektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…