Yine ben yine konu aynı.... Evim eski, soğuk,bakımsız.. Sonunda tam istediğim yerden istediğim meblağda kirası olan ev buldum dedim. Ama daha gitmeden laflar dönmeye başladı yine.. Benim annem engelli, sol bacağı kasiktan aşağı yok ve babam isteyken tek evde. Üstüne birde felçten dolayı göz damarlari tıkalı olduğu için fazla net göremiyor.Bu aralar yine aşırı tansiyonu çıkıyor. Tekrar felç riski olduğu içinde eşim kiyamadi anneme ve o bölgede ev tutalim dedi işine gücüne yardimin olur hemde bebeği görünce mutlu oluyor unutuyo sıkıntısını dedi tabi konu aramızda kalsin dedi. Güzel Allahım eşimin gönlünü biliyor ya, bigun babamla sah........com dan ev bakıyorken nasıl denk geldiyse onlara 3 sokak mesafede ev ilani okuduk aradık gittik baktık beğendik ve tuttuk. Eşim ev meselesini ailesine açınca tabi yine sorumlu benim gelin olarak.. Zaten çok gitmiyormusum artık temelli ayağım kesilirmiş, zaten ben aileme çok gidiyormuşum artık hiç çıkmazmisim,annesi babası sizin evinize karisir iki gün sonra bi sürü sıkıntınız çıkacak demişler. Karının lafına gidiyorsun sürekli vs demişler. Benim babamla bir olup onlardan uzaklaşmak için aileme yakın ev tuttugumu söylemişler. Yani demişler de demişler.. Sinir oldum ya demiyo ki kadın hasta yarım, annesine yardımı dokunur oda insan. Niye bu kadar bencillik? Sabah eşim aradı annem gelecek bebeği sevmek için diye tamam dedim geldi oturdu ben ortalığı toplarken kıza baktı, hiçbişey demedim duyduklarima dair. Ne evi sordu ne temizliği sordu anca torun sevdi vedalasir gibi.. Sonra annem geldi babam koli getirmiş. Eşyalarımı getirdim kabı kacagi gazeteler falan annem hemen oturdu paketlemeye başladı. Kv ne yapsa. "bebeğin üstünü giydir ben bize götüreyim işin bitince getiririm"... Yalan ne söyleyim izin vermedim hayır gerek yok dedim oturur çocuk sıkıntı yapmaz dedim hala tonla ısrar bende inat.. Ya bişey deyin Allah aşkına annem o halde oturmuş iş yapıyor ev karman corman kadın öylece izliyor annemi.. Annem en sonunda "hadi sende gel yardım ette bitsin çabucak" dedi de oturdu. Benim eşim de kalkıp beni arıyor ki niye göndermedin çocuğu, ya dedim kırk yılın başı bi işi düştü çocuk gezdirmenin zamanı değil ne var iki yardım etse zaten annem hasta tek başıma yetişemiyorum, 2 senedir ne yardımı dokundu bari bugün fayda etsin dedim. Yok annesi gelirken babası çocuğu buraya getir de burda seveyim demismis. Ya ben düşmanmıyım gelsin burda sevsin noluyo yani? O evde yokken babası ayıp görüp gelmezmiş.. Hoh yani dedim.. baban yanımda küfürün masterını yapıyor ama benim eve eşiyle gelmeye ayıp bakıyor. O derece dikkatlidir zaten kp.. Zaten kv bildigin vedalaştı bizimle. Bana kiziyor taşmı var da gidiyorsun falan, dedim abartma 2 mahalle aşağı gidiyoruz şehir dışı değil. Yok orası çoook uzakmis gece karanliginda gidip gelemezmis.(zaten baykuşsun sen gündüz niye gelesin ki) Biz gitmeden son bi kez torunu goreyim diye gelmiş zaten.. (20 dk yürüme mesafesi yeni evim de).... velhasıl kelam daha eve gitmeden sorunlar oluyor. Ben nerelere gideyim?