- 24 Mart 2025
- 106
- 10
- 13
- 33
O zaman da neden kocamı alıp gidiyolar derMadem iyi insanlar ve samimisiniz onlar çocuklarını (kocanı) alıp evlerine gitsinler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman da neden kocamı alıp gidiyolar derMadem iyi insanlar ve samimisiniz onlar çocuklarını (kocanı) alıp evlerine gitsinler
Benimm çevremde köyde yaşayan yaşlılar bi yaştan sonra şehirde 1+1 ev vs alıp yerleşiyor babaannemlerde köyde yaşıyor ama köy evi aşırı büyük uzun zamandır kalorifer var 15 seneden fazla kat kaloriferi yine de kışın merkezde 1+1 eve giderler nisan gibi köye dönerler. Kazan da zor kaloriferde. Eşimin köyünde de böyle köyde kışın insan kalmıyor
O zaman ev alsalardı düğün altınıyla vs şimdiye kredisi ödenirdi. Çoook yanlış kararlar. O insanlara da yazık hasta olmuşlar daha geline bakma diyorlar yine yaranamıyorlar. Köyde yaşamak kolay mı buz gibi su donar eder. Tek bir oda ısınır. Soba boşalt et.Aynen. Bence konu sahibin kv desi ve kpi de bu durumun farkina variyor hastalaninca. Bir zaman sonra sagliklari el vermesi mecbur dönecekler. Konu sahibinin yerinde olsam bu ihtimali göz önünde bulundurur birikim yaparim. Allah gecinden versin, ama ikisinden birisine birsey olursa digeri zaten tek basina köy yerinde idare edemez
O zaman ev alsalardı düğün altınıyla vs şimdiye kredisi ödenirdi. Çoook yanlış kararlar. O insanlara da yazık hasta olmuşlar daha geline bakma diyorlar yine yaranamıyorlar. Köyde yaşamak kolay mı buz gibi su donar eder. Tek bir oda ısınır. Soba boşalt et.
Hmm...Ben orayı kaçırmışım tabi pardon efendimEv onlara ait olduğu için omasın?
Maddi durum iyiyse sizde çıkın kiraya evim evim diyorsan kendine ait bir evin olsun başkasına ait değil.Onlarda gelirler kendi evlerinin kapısını açıp rahat ederler snde kendi evinde o zaman hiç birsorun yaşanmaz ki.Merhaba herkese 3 yıldır kayınbabamin evinde yaşıyoruz ev kirası vermeyelim diye sağolsunlar evlerinj verdiler bize onlar köye yerleşti. İkiside çok yaşlı kv 71 kb75 yaşında. Ara ara gelirler gelirken de 1 2 gece kalırlar. Son gelislerinde gelme sebepleri keyfiydi ama ikiside domuz gribiydi. Yani evde 3 çocuğum var madem hastasınız sonra gelin bizi niye hasta edeceksiniz diye eşime söylendim. Eşimde bişey diyemedi tabii. KV biz çok hastayız sen istersen çocukları al annende kal dedi. Bu durumda beni çok rahatsız etti. Annemde aynı köyde ama niye evimi bırakıp gideyim ki. Dün yine geldiler daha iylesmemisler yine aynı şekilde biz yabancı değiliz çocukları al annene git hastalık bulaşmasın dedi yani ben evimde yokken bu benim ailemde olsa kimsenin evimde olmasını istemem. Kendi ailemi de istemem. Bunu ona nasıl anlatabilirim bı akıl verir misiniz. Özünde çok iyi insanlar