Taşınıyorummmm

NazliSen

YeniGelin
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2011
77
1
36
İstanbul
Kızlar taşınıyorum ama çok yoruldum . Daha önce taşınmış meleklerim biraz püf noktalarını söliyebilir mi
:122:

bende taşındığım evi yerleştiriyorum bu sıralar :)) eşyaları kolilerken mutlaka üzerlerine " kırılır" " dik taşı" gibi ibareler koy..nakliyeciler sağolsun patates çuvalı gibi taşıyor.. yanısıra koli içeriğini yaz mutlaka üstüne.. kırılacak eşyaları mutlaka gazeteyle sar. koli içinde boşluk bırakmamaya geyret et.. çünkü içindekiler sallandıkça hasar riski artıyor. yeni evin bir odasına kolileri yığ :)) tek tek odadan alıp yerleştirmek daha kolay oluyor..ha birde eğer nakliyecilerin battaniyesi yoksa mutlaka dışarıda battaniye bırakki beyaz eşyanı sarsınlar:)) aklına takılan birşey olursa sorabilirsin :)) taşınma konusunda ihtisasım var kardeş :))

en önemli püf nokta kolilerin içinde ne var ne yok ayrıntılı yaz
yerleştirirkenn acayip kolaylık oluyor..

bende çok tasındım toplamak yerleştrimek çok zor kolılerı bolum bolum ayıracaksın mutfak salon yatak odası benzeri yerleştirmesi çok kolay oluo o zmn ama benm sana tavsiyem nakliyecilerle anlaş toplanmasınıda yerleştirmesinide yapıolar sen sonra yavas yavas ıstedıgın sekılde yerleştırırsın sadece ozel eşyalarını elletmezsın o kadar çok rahaty oluo cokta pahalı deıl yorulduguna değmio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…