Taşıniyoruuummm

Murside

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
655
127
103
10 yıllık evliyim bu zamana kadar ne doğru düzgün esyam ne kurulu düzenim oldu şimdi tasiniyoruz yeni gideceğimiz yere düzen kurmak istiyoruz yeni eşyalar herşey lazım tabi ayagimizida yorgana gore uzatmak gerek bu işler nasıl yapılır çok anlamamda birde küçük bebeğim var biraz karışık anlattım umarım anlar akıl verirsiniz

Tam ne dediginizi anlamadim.
Yani 10 yili esyasiz mi gecirdiniz?
Yoksa cicili bicili takimlariniz mi yok?

Sadece hayati ihtiyaçlarınızı alın başınızı sokun.
Zamanla geniş geniş yaparsınız alışverişinizi. Hem araştırmaya vakit olur hem de ekonomik olarak zorlanmazsiniz

Yok cicili bicilide gözüm yok bu zamana kadar iki kanepe bir divan falan filan gecirdik şimdi istediğim yeni temiz salon oturma odası öyle yemek odası bile istemiyorum

Sade olsun. Çok parçalı yemek takımı, büfe, vitrin tarzı şeylere gerek yok bence. Bir de kullanım açısından mobilya ve koltukların ayakları yüksek, süpürge vileda girecek şekilde olanlardan tercih edin. Temizliğiniz kolay olur. Eşya çekmekle geçmez kalan omrunuz..

Sade olsun. Çok parçalı yemek takımı, büfe, vitrin tarzı şeylere gerek yok bence. Bir de kullanım açısından mobilya ve koltukların ayakları yüksek, süpürge vileda girecek şekilde olanlardan tercih edin. Temizliğiniz kolay olur. Eşya çekmekle geçmez kalan omrunuz..
Tamda istediğim bu

Canim ben ilk evlensigimde yatak odası takımı ve koltuk takımı aldım mobilya olarak tabi. Odamin birinde eşimin bekar eşyası vardı. Tabi biz sabit bi yerde KalmadigimiZ için eşim memur olduğu için
İhtiyaçlarını al fazla eşyaya gerek yok zamanla alinir

Back
X