Taşınma konusunda fikirlerinize ihtiyacım var

Beautician1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
680
7
118
Kızlar konuya nereden gireceğimi bilemiyorum...biz eşimlee severek evlendik 3 yıldır da evliyizz.esimin anneannesi ve dedesi varlıklı insanlar esiminde maaşı iyi Allah'a şükürler olsun.beyoglunda 2 tane evleri var birinde kendileri oturuyordu birinde de kayınvalidem kaynımla ve eşimlee..aynı apartmanda.biz eşimlee evlenince üst kattaki daireyi bize verdiler 3 yıldırda sorun yasamadan oturduk...esimin ailesi çok iyi insanlardır mükemmel diyebilirim...karışmazlar etmezler hiçbirşeye...benim eşimde Beylikdüzü'nde çalışıyor.ve Beyoğlu'ndan oraya gitmek te çok zor...bende çok sıkıldım burdan bunalıyorum açıkcası hep binalar içiçe..çok yakın cam pencere acamiyorsun mahallemiz kötü ayyaslar falan oluyor esim beni biryere gönderirken hep bi tedirgin...komşuluk yok...sıkıcı yani...icimiz daralıyor.ama evimizin ici çok güzel yeni yaptırdık.kocaman da balkonumuz var ama sitede oturmak daha cazip geliyor bize...hem esimin işi açısından da iyi olur...
Neyyyseee biz evin fotolarını çektik İnternet'e koyduk..Cook kisi aradı.hem iyi kira getiriyordu Beyoğlu olduğu için..bizde Beylikdüzü'nde rezidans bakiyordukkk...hayaller kurduk...dedigim gibi esimin ailesi öyle karışmazlar herseye diye birde bu daireye kendimizin gözüyle baktığımız için...ama esimin dedesi olmaz diyip tutturdu...birde esime manevi yonden de Birr güzel baskı yaptı...gidersek hep birlikte falan sen en büyük torunsunda ben yabancıya vermemde falan baya bir baskı yaptı...köşeye sıkıştırdı..hem maddi yonden hem manevi yonden kıstırdıı bizi...bizi burda yanliz birakmayin oyle ayri gayri olmaz ailemizi bolmeyin...esimde sustu kaldi manevi yonden baski altinda hissetti kendisini...adam da yasli birsey de diyemedi...cunku ne diyecegini sasirdi...hadi diyelim evin kırasını almadık kendi imkanlarımıza çıkicaz ona da hayır diyor...kıraya da vermem diyor bizi allak bullakk ettiler...anneannesi ve dedesi....butun hayallerimiz uçtu gitti...onlara kalsa çürüyüp gidicezzz burda...sizce ne yapiyimm...hoş yapacak bişeyde pek yok ama siz benim yerimde olsaydınız nasıl tepki verirdiniz....şimdiden teşekkür ederimmmm....

senin yerinde olsam susup evimde paşa paşa otururum kirada vermiyosunuz oh ne güzel evin içinide yaptırmışsınız çayını demle eşini bekle ne yapacan dışarıyı misafiri çok istiyosan eşinle gezin hafta sonu madem maddi yönden durumunuz iyi böyle çok basit şeyleri sorun etme

Canim öncelikle bu yorumun için teşekkür ederim gercekten rahatlatın beni...hayır sorun etmiyorumda bu baskı canımı sıktı biraz...çok fena baskı yaptı...birde çok kendimizi kaptırmıştık evlere falan baktık evimize bakanlar oldu onlarla konuşmalar falan yaptık o yüzden ters kose oldum.

Ne yapacaksınız Beylikdüzü'nde ya eşinin ısı hariç sorun yok bence ama tabii siz daha rahat edecekseniz.. Beylikdüzü allahin unuttuğu yer cok uzak

bende arkadaşa katılıyorum..arkadaşım sen dertmi arıyorsun...çevrene bi bak istersen evsiz yuvasız yurtsuz nice insanlar var...hatta kira parasını ödemeyi göze alamayan ve bu yüzden evlenemeyen insanlar var...bi düşün istersen...otur evinde paşa paşa...maddi sıkıtında yokmuş ne güzel...uzat o kocaman balkonunda bacaklarını demle çayını yudumla.... çürüyüp gidecez cümlesi çok saçma geldi bana... başka evde de yaşlanmayacakmısın... bence kendi aklına başına topla dertsiz başına dert açma derim ben.... bu devirde nerde öyle beyoğlunda ev ve üstelik bedava...yaşa gönlüm yaşa...buldun burun kıvırma bence...

Ne yapacaksınız Beylikdüzü'nde ya eşinin ısı hariç sorun yok bence ama tabii siz daha rahat edecekseniz.. Beylikdüzü allahin unuttuğu yer cok uzak

Haklisin canim böyle oturup mantıklı düşününce doğru söylüyorsun...ama dedigim gibi bu kadar baskı yapılması Cook şaşırttı beni..yani o ev sizin değil kendi kafanıza göre takilamazsiniz gibi bir tavır oldu biraz... Şaşırdık...eşimlee birbirimize tuhaf tuhaf baktikkk....

Bence hiç araya girme eşine ne karar verirse arkasında dur benim tavsiyem :) insan evinde huzurlu mutlu olsun yaşadığı yer hiç önemli değil bence

Yaşlı adamla kadının yerleşik alışılagelmiş düzenlerini bozmayın derim ben.
Hem belki onların yaşında bizde bu durumda olucaz.
Herkesin torunlarımızın yanımızda olmalarını istiycez belki kim bilir..
Gül gibi eviniz var şükredin..

Son düzenleme:

Haklisin canim ama hani yoktan veremeye çalışmıyorum.imkanlarimizin elverdigince degisiklik yapmak istemiştik...hani burdaki yaşantımız yerine aynı şartlarda daha rahat bir yasam sağlayabilmek...evet çok doğru söylemiştin insanlar çok zor durumda bunları düşünmek lazım...ama dedigim gibi fikirlerinize bu yüzden ihtiyacım vardı zaten benim düşünmediğim ince detayları sizler dışardan daha net görürsünüz diye...teşekkür ederim canim güzel yorumların icinin...biraz olaylara farklı acıdan bakmaliyizz gercektennn

Bence hiç araya girme eşine ne karar verirse arkasında dur benim tavsiyem :) insan evinde huzurlu mutlu olsun yaşadığı yer hiç önemli değil bence

Yok canim tek kelime bile etmedim..kötü gelin moduna girmem hiçbir zaman...esim dedesiyle ve anneannesiyle konuşurken dinledim sadece....haklısının huzur Cook önemli...

ne demek canım önemli değil :)
evde yapılacak bir sürü şey var yani onları dene canın hiç sıkılmaz
valaha ben temizlik yapmaktan bana vakit kalmıyor yaaa hemen akşam oluyoo

Zaten onların Zonguldak'ta daireleri var o evler teslim edilsin hepberaber gideriz sabredin dediler...

şükret haline canım...allah hzurunu bozmasın geçimini evinin bereketini bozmasın...bunlar evden daha önemli şeyler...huzurun olsun da gecekondud yaşa...ama huzurun yoksa sağlığın yerinde değilse rezidans değil sarayda yaşasan neye yarar...bunları dşün tatlım doğru yolu bulacağına eminim...öyle birine benziyorsun...mutluluklar...

Yok canim tek kelime bile etmedim..kötü gelin moduna girmem hiçbir zaman...esim dedesiyle ve anneannesiyle konuşurken dinledim sadece....haklısının huzur Cook önemli...

En güzelini yapmışsın. eşin en doğru kararı verir bence sizin için :) Umarım Hakkınızda hayırlısı olur canım sen kafana çok takma bence eşinde üzülür :)

ne demek canım önemli değil :)
evde yapılacak bir sürü şey var yani onları dene canın hiç sıkılmaz
valaha ben temizlik yapmaktan bana vakit kalmıyor yaaa hemen akşam oluyoo

Valla albendende okadar...benimde çok yogun geçiyor gunüm temizlik yemek derken aksam oluveriyor berencimm....klasik ev hanımı sendromu....

Teşekkür ederimmmm Canimm çokluk salo güzel fikirlerin icin....Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsinnn....Allah herkese doğru yolu gostersinnn....

Valla albendende okadar...benimde çok yogun geçiyor gunüm temizlik yemek derken aksam oluveriyor berencimm....klasik ev hanımı sendromu....

burcucum inan öyle valaha
tozları al evi süpür sil çamaşır ütüle yemek yap derken bir bakmışım 8 olmuş:26::26:
bu arada ben senin evini çok merak ettim ya evinin resimlerini koysana

onlarda beylikdüzüne taşınsın. çok güzel siteler var orda. Hem yaşlı insanlar onlarada iyi gelir. Rahat rahat sitenin bahçesinde otururlar. Havuzu oluyor çoğu sitenin. Satın evleri beylikdüzünden alın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…