- Konu Sahibi agresifkiz
Ay ne güzel şeyler söylemişsiniz amin size de aynı şekilde bol huzur kazanç dilerim gönlünüze göre versin AllahAynen öyle. yeni eviniz huzur getirsinbol bereketli olsun giden para kat kat geri gelsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne güzel şeyler söylemişsiniz amin size de aynı şekilde bol huzur kazanç dilerim gönlünüze göre versin AllahAynen öyle. yeni eviniz huzur getirsinbol bereketli olsun giden para kat kat geri gelsin.
Çok teşekkür ederimEviniz hayırlı olsun
Tedbili mekanda ferahlık vardır![]()
Anlaştım nakliyeyle kuracaklar asansörAnnemlerin binada asansörle tasıdılar bozuldu asansör. Hem asansöre hem esyaya yazık 8 kat çok fazla.
Asonsorle eşya taşımak için yük asansörü olamsi lazım onun dışında kullandirmiyorlarTaşınma dönemindeyim ve ne nasıl yapılır hiç bilmiyorum ve niyeyse geriyor bu dönem beni. Şimdi şöyle ki bir siteye taşınacağım 8. Kat daire. Maddi durumum biraz sıkıntılı olduğu için asansör kurmazlarsa yarı fiyatına geliyordu mecburen tamam dedim. Sitenin içindeki asansörü kullanılacaklar. Ama kendimi rahatsız hissediyorum nedense bir sıkıntı çıkar mı sizce ister istemez bir süre asansörler meşgul edilecek 2 tane asansör var. Aklıma ayrıca eşyalar takıldı ister istemez ağır ya da büyük olanlar olabilir mesela buzdolabı bazanın yatağı gibi sığar mı sığmazsa ne olur? Nakliyeye sormak aklıma gelmedi şu an düşününce geldi ilk fırsatta soracağım ama evhamlı biriyim şu saatte buna evham yaptım. Ya da bilmem gereken bir şey var mıdır of bu süreç ne zormuşkimseyi rahatsız etmek yanlış bir şey yapıp haksız duruma düşmek istemiyorum.
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi kırılacak bazı şeyleri kendim götüreceğim zaten temizlik için eve gidip geliyorum. Nakliyeyle de anlaştık asansör kuracaklar risk alamadım herkes aynı şeyi söylemiş burda da. Taşınmak zor gerçekten çok teşekkür ederim3 kez taşındım. öncelikle asansörle eşya taşınmaz bazı binalarda yük asansörü var sizde var mı bilmiyorum ama yük asansörü değilse eşya taşınmaz, hatta bazı sitelerde yöneticiler, siteye yeni birinin taşındığını gördüğünde asansörleri kapatıyor. asansör çok zarar görüyor sonra çok fzla masraf çıkıyor bir de yüz göz oluyorsunuz daha tanışmadan. kesinlikle nakliyecilerden asansör kurmalarını isteyin hem eşyanız zarar görmüyor hem de taşıma işi hızlıca bitiyor. 8 kat özellikle uzun eşyalar (buzdolabı gibi) zarar görebilir. siz eşyalarınızı paketleyin kutuların da üzerlerine mutlaka yazın salon, mutfak, çocuk odası, kitap vs gibi. televizyon avize çiçek gibi hassas eşyaları siz aracınız varsa onunla götürün o hengamede bir zarar görmesinler. kıyafetleriniz askıdaysa hiç askılarından çıkarmayın direkt o şekilde alıp hurçlara ya da büyük çöp poşetlerine koyun tek tek katlamayla uğraşmayın. taşınmak zor kolaylıklar diliyorum