• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tasinma :( yardima ihtiyacim var

Zaten isleri epey kolayladik esimle. Mutfakta bir cok malzemeyi koliledik sadece erzaklar kavanozlar ve bardaklar bir de simdilik kullanmalik bir iki tava bardak filan kaldi 2 koliye bakar.

Giysilerimin neredeyse tamami askida, tasima sirketi askilarla goturecek onlari sadece 2-3 raf 2-3 cekmece var ic camasir filan ben onlari toparlicam.

Bazanin altindan yatak yorganlar da esim vakumlu hirclara doldurcak.

İki tane 20 li yaslarda kuzenim var aradim yardima cagiricam sizi diye:) ihtiyac duyarsam onlari cagiricam bir de. Eve gecerken bebegin odasini bile kurucam insallah:)

İlk gebeligimi kaybetmistim 4 ay oluyor kurtaj olali, bu epey surpriz oldu bana insallah bu kez bir aksilik yasanmaz .

Herkese tesekkur ederim her anima ortak oldunuz:)

Hediye ..doğru zaman bu zamanmış demek ki.:KK68:Allah huzurla sağlıkla güle güle oturmayı nasip etsin:dua::KK60::anne:

İyi geceler

canım benim bebeğin odasını kurmayı beklesen daha iyi olmaz mı ? :)
:) daha dogrusu soyle anlatayim. Yeni evdeki yatak odasina sigmayan bir parca dolabim ve sifonyerim vardi. Cok buyuk gardrobum kullanmadigim bolumdu bu da zaten. Dedim ki daha evi bakarken sigmayan parcalari buraya koyarim yarin bi gun bebek olursa da bunlari kullanirim ilk etapta zaten bebek odasi fikrini sevmem hic:) simdi o esyalar zaten oraya koyulacakti ama sahibi gelecek anlasilan cok bekletmeden:) besik almam gerekecek sadece onu da dogum ustu alirim zaten simdiden almam hicbisey :)

sizi taa kayınvaldenizin evine yaptığınız muhteşem değişiklik konusundan beri takip ediyor takdir ediyorum.Hayırlı uğurlu olsun evinizde bebişinizde.Konularınızı takipteyim.ŞU anki evinizide çok beğenmiştim .Eminim bu evinizide çok güzel yerleştirirsiniz.Allah ev alanla yuva kurana yardım eder sıkmayın kendinizi .Biz iki yıl önce evimizi aldığımızda alyansımı ve küpemi bile bozdurmak zorunda kalmıştım..herşey yoluna girer de burdan yeni evinizin resimlerinide görürüz inşallah.iyi akşamlar

Back
X