Tasinma-yoneticiylekavga-aidat

• Konu Sahibi Konu Sahibi rujj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen oyle
1. Katta mesela 4 daire varsa sadece onlara ait oluyor ve duvarla bolunuyor bu sekil teraslar
Bence konu sahibinin oturma planini alip gozden gecirmesi lazim
Bizde salincagimizi koyduk camimizin hemen önüne ama alan ayrımı yok dediğim gibi çok çok büyük bir alan ortaya doğru koymuşlar eski eşyalarını kimin olduğu belirsiz

Konu sahibi lutfen kusura bakma konunu isgal ettim bende bursadayim bazi arkadaslar bahsetmis sitelerin temiz olmadigindan kapidaki guvenligin isini yapmamasindan bende yasemin parktan ev almak istiyorum hatta yakin zamanda umarim ayni site degildir
Konunuzla ilgili tekrar konusun yoneticiyle gerekirse esiniz konussun biraz sert bi sekilde sonucta o kadar para veriyorsunuz taniki hakkiniz temizlinmesini istemeniz
Merhaba, yaseminpark yalova yolundan demirtasa giden bolgede, konu sahibinin bulundugu yer degil
Yasemin parkta da aidatlar az degil, yonetim nasil bilmiyorum ama oturan birkac arkadasim evlerinden cok memnun
Tabii eski cazibesi kalmadi o ayri

Bizde salincagimizi koyduk camimizin hemen önüne ama alan ayrımı yok dediğim gibi çok çok büyük bir alan ortaya doğru koymuşlar eski eşyalarını kimin olduğu belirsiz
Ben olsam yoneticiye soylerim bu esyalari ben eskiciye verecem diye;) de bakalim napicak

biz aylık 1000 tl aidat ödüyoruz işyeri küçücük(150-200m2) plazada güya büyük bir inşaat şirketine ait ama çöpü almaya elemanları yok elektrikler ilk zamanlar çok gidip geliyordu falan filan
bunu anlatttım şükret diye:KK53:

not: kira 10 000 TL dağ başı gibi insansız bir yerdeyiz yakında banka şubesı var yolun karşısında 6 şeritli yol geçmen lazım

biz aylık 1000 tl aidat ödüyoruz işyeri küçücük(150-200m2) plazada güya büyük bir inşaat şirketine ait ama çöpü almaya elemanları yok elektrikler ilk zamanlar çok gidip geliyordu falan filan
bunu anlatttım şükret diye:KK53:

not: kira 10 000 TL dağ başı gibi insansız bir yerdeyiz yakında banka şubesı var yolun karşısında 6 şeritli yol geçmen lazım
Vallahi sukrettim..
peki ne isletiyorsunuz yetistirebiliyorsunuz

Ben olsam yoneticiye soylerim bu esyalari ben eskiciye verecem diye:KK66: de bakalim napicak
Birden değerli olur o eşyalar aa sunun bunundu der okadar itici bir kadın ki anlatamam yildizimiz barismadi pislikte otururumda artık muhattap olmam :D

Birden değerli olur o eşyalar aa sunun bunundu der okadar itici bir kadın ki anlatamam yildizimiz barismadi pislikte otururumda artık muhattap olmam :KK70:
Ben cok cirkefimdir mutlaka yaparim
Terasi madem ben temizlemisim demek ki bana ait ve ben de eski pusku hirdavat istemiyorum kendime ait alanda cagirdim eskiciyi verdim derim ;)

Ben cok cirkefimdir mutlaka yaparim
Terasi madem ben temizlemisim demek ki bana ait ve ben de eski pusku hirdavat istemiyorum kendime ait alanda cagirdim eskiciyi verdim derim :KK66:
Vala çok güzel huyunuz bu zamanda öyle olmak gerekiyor bende tam tersiyimdir aman muhattap olmayim kalsın böyle modu :)

Çoğu bik biklenmiş ama hizmet yoksa kimse o parayı vermek zorunda değil.
Hak veriyorum size.

O zaman eşyaları atın çünkü teras sadece 1.katlara ait diger katlar esya katamaz ben orada kahvaltimi yemeklerimi yiyeceğim de.

Konu sahibi lutfen kusura bakma konunu isgal ettim bende bursadayim bazi arkadaslar bahsetmis sitelerin temiz olmadigindan kapidaki guvenligin isini yapmamasindan bende yasemin parktan ev almak istiyorum hatta yakin zamanda umarim ayni site degildir
Konunuzla ilgili tekrar konusun yoneticiyle gerekirse esiniz konussun biraz sert bi sekilde sonucta o kadar para veriyorsunuz taniki hakkiniz temizlinmesini istemeniz
Merhabalar
Yasemin parktan ev alacağınızı söylemişsiniz. Internette arastirirken siz çıktınız önüme. Acaba aldınız mı, memnunmusunuz. Ben de orada düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Back
X