Tasinma

Fistiklicikileta

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
4.921
7.401
358
Herkese merhaba . Istanbulda yaşıyoruz ve taşınmayı düşünüyoruz. Daha sakin bir yere .

İki çocuğum var bu yuzden okullar da önemli benim icin.

Eşim memur haziran da tayin isteyecek. Bana çevresi sakin, okulları (devlet) iyi olan bir yer tavsiye edebilir misiniz?
ege ,marmara ve orta Karadeniz tarafı düşünüyoruz.

Heryeri yazabiliyor musunuz? Kırklareli merkez olabilir. Artık ucuz ev kalmadı. Hayat pahalı. Ama kırklareli sakin biryerdir. Eğitim anlamında da sıkıntı yasamazsınız.
Yazabilir evet. İstanbul da zaten pahali olduğu için alisigiz😁 teşekkür ederim

Balıkesir akçay'da yaşıyordum evlenmeden önce, bana göre dünyanın en güzel yeri. Orada okudum ilkokulu,liseyi ve çok memnundum eğitiminden ama her yer gibi orası da pahalı ve yazları çok kalabalık oluyor göze alabiliyorsanız bence gidin :)
Teşekkür ederim bakayim. Balıkesir e hiç gitmedim ama tanıdıklar da çok güzel diyor😊 yaz idare edilir, istanbul 4 mevsim kalabalik🤭

Burda nilüfer nasıl? Oraları bilen var mı?
Nilüfer güzel bir ilçe.Ama eskisi gibi sakin değil tabi.Sakin olan biraz merkez kısma uzak yerler var,kafa dinlersiniz.Kiralar epey arttı onu söyleyebilirim , ama hem deniz olsun hem çocuğumu parka götüreyim eğlence yerlerine götüreyim derseniz çok alternatif var diyebilirim epey büyük zaten.Her yere yakın olması da avantaj günübirlik eskişehir balıkesir yapabilirsiniz.

Kırklareli ve ya Edirne olabilir,ikisi de çok sakin şehirler ve okulları gerçekten çok kaliteli eğitim veriyor.Edirne biraz pahali bir şehirdir yalnız.Ege de Muğla'yi çok seviyorum ben ama yaşam koşulları nasıl bilmiyorum.Denizli güzel bir şehir bunun yanisira.Marmara da Kocaeli hem yaşam standartları,hem de İstanbul'a çok yakın olması sebebiyle oldukça iyidir.

Bursa nilüferde İstanbulda gini hissedebilirsiniz kendinizi. Düzgün ve depreme dayanıklı bir yerde oturmanın bedeli de İstanbul kadar yüksek olmasa da yine 10binden başlar. İyi devlet okulu bulma ihtimaliniz yüksek. Geleceğiniz kesinleşirse okul ve semt adı verebilirim.

Nilüfer güzel bir ilçe.Ama eskisi gibi sakin değil tabi.Sakin olan biraz merkez kısma uzak yerler var,kafa dinlersiniz.Kiralar epey arttı onu söyleyebilirim , ama hem deniz olsun hem çocuğumu parka götüreyim eğlence yerlerine götüreyim derseniz çok alternatif var diyebilirim epey büyük zaten.Her yere yakın olması da avantaj günübirlik eskişehir balıkesir yapabilirsiniz.
Neresi alternatif oluyor anlamadım. Evet çocuklar olduğu için daha çok onlara göre dusunuyorum her seyi😊

Nilüfer değil ama Gemlik'i tavsiye edebilirim. 14 yıldır yaşıyorum doğa ve deniz iç içe. Bursa merkeze de yakın olması avantaj sağlıyor. Bir araştırın derim.
Çok teşekkür edicem bakacagim😊
Bursa nilüferde İstanbulda gini hissedebilirsiniz kendinizi. Düzgün ve depreme dayanıklı bir yerde oturmanın bedeli de İstanbul kadar yüksek olmasa da yine 10binden başlar. İyi devlet okulu bulma ihtimaliniz yüksek. Geleceğiniz kesinleşirse okul ve semt adı verebilirim.
Siz semt adı verin yine ,araştırmak isterim . Okul gitmiş olursam tekrar sorarım o zaman. Teşekkür ederim 😊

Neresi alternatif oluyor anlamadım. Evet çocuklar olduğu için daha çok onlara göre dusunuyorum her seyi😊
Bursa içerisinde çoluk çocuk oturabileceğiniz parklardan bahsediyorum.İçinden dere geçen falan yazın cıvıl cıvıl oluyor😅 Nilüfer içinde Altınşehir Kızılcıklı falan gerçekten güzel yerler.Kızışcıklı uzak kalır biraz ama altınızda araba varsa birçok yere 20 30 dakikada gidersiniz trafik yoksa tabi 🤣

Bursa içerisinde çoluk çocuk oturabileceğiniz parklardan bahsediyorum.İçinden dere geçen falan yazın cıvıl cıvıl oluyor😅 Nilüfer içinde Altınşehir Kızılcıklı falan gerçekten güzel yerler.Kızışcıklı uzak kalır biraz ama altınızda araba varsa birçok yere 20 30 dakikada gidersiniz trafik yoksa tabi 🤣
20 30 dk benim için bir şey değil, malum istanbul trafigini yaşıyorum 😊😅

Back
X