Tasinmak icin gun sayıyorum

Dağlılar mı kendileri nedir ya apartmanda mangal?
Milleti de toplamışlar yine ya tam benim balkonun altinda yapiyorlar apartmanin yan tarafi da bos orda yapsalar en azindan benim mutfagin camina gelecek orayi acmazsam gelmez

Milleti de toplamışlar yine ya tam benim balkonun altinda yapiyorlar apartmanin yan tarafi da bos orda yapsalar en azindan benim mutfagin camina gelecek orayi acmazsam gelmez

Konuşun uyarın, dilleri yoksa da çizimden anlarlar herhalde kıt değillerse.
Gidin kapılarını çalın, bir mangal resmi çizin üzerinden duman çıkan. Üzerine de çarpıyı koyun, kafanızı hayır anlamında sallayın sağa sola.

Konuşun uyarın, dilleri yoksa da çizimden anlarlar herhalde kıt değillerse.
Gidin kapılarını çalın, bir mangal resmi çizin üzerinden duman çıkan. Üzerine de çarpıyı koyun, kafanızı hayır anlamında sallayın sağa sola.
O kadar resmim iyi degil :) ve camasirlari falan gosterince anlamistir bence ama yapiyorlar yine

O kadar resmim iyi degil :) ve camasirlari falan gosterince anlamistir bence ama yapiyorlar yine

Çamaşırı gösterince anlamışlardır da anlamazıya gelmişlerdir muhtemelen.
Taşınıyormuşsunuz nasılsa, kurtuluyorsunuz bari.
Sabırlıymışsınız da tebrik ederim, uyardığım halde devam etse, direkt balkondan aşağı suyu sallardım herhalde yerinizde olsam. Ay çok sinirli kadınım ben ya bu tip konularda :/

Çamaşırı gösterince anlamışlardır da anlamazıya gelmişlerdir muhtemelen.
Taşınıyormuşsunuz nasılsa, kurtuluyorsunuz bari.
Sabırlıymışsınız da tebrik ederim, uyardığım halde devam etse, direkt balkondan aşağı suyu sallardım herhalde yerinizde olsam. Ay çok sinirli kadınım ben ya bu tip konularda :/
Ya apartman cok kucuk 4 daire var onlar zeminde onlarin ustunde de ben varim karsi tarafta da 2 daire var hepsinin sahibi ayni kisi ona soylemeli miyim sizce

Ya apartman cok kucuk 4 daire var onlar zeminde onlarin ustunde de ben varim karsi tarafta da 2 daire var hepsinin sahibi ayni kisi ona soylemeli miyim sizce

Söyleyin tabi. Olur mu öyle kafaya estiğince yak mangalı, milletin evini is kokut et kokut; çamaşırlara sinsin yazık günah.
En olmadı mangal yapacaklarında haber versinler siz de ona göre önlem alın, ya da ne bileyim apartmanın belli bir noktası olsun mangal yapmaya, geri kalan kısımlarda yapılmasın. Bunları söyleyin konuşun.

Back
X