şükür ki büyük. daha mobilya falan alınacak bir yandan heves bir yandan stres karmasık duygular içindeyimumarım taşıdıgın evin birazdaha büyüktür
eğer küçükse işte o kötü
Mobilya, beyaz eşyalar dahil bütüün evini komple taşımış olan insanlar sizi gerçekten tebrik ediyorum. Gerçi küçük büyük tüm eşyalar insanı ziyadesiyle uğraştırdığı için az eşyayla da olsa taşınabilmiş insanları da tebrik ediyorum.
Ben de 2+1 evimden taşınıyorum. Televizyonum, kitaplığım ve kitaplarım, takı dolabım, kolilerce mutfak eşyalarım, halılarım ve bilumum ıvır zıvırlarımla beraber... Şükür ki koltuklar, dolap, yatak, beyaz eşyalar eve ait olduğu için onları bu taşınma mevzusuna eklemiyorum, bu eşyaları yeni evime alacağım.
Ve şuan evdeki küçük büyük her şey öyle gözüme batıyor ki, hepsini alıp atasım gelmiyor değil.
Nerden başlayacağımı da kestiremiyorum, çok yersiz bir stres içerisindeyim.
Aslında bu taşınma işinin eşya elemenin, eskilerden kurtulmanın da bahanesi olduğunu düşünüyorum, bu sebeple zevkli yanlarına odaklanmaya çalışıyorum ama sonra bu kolileri yeni evimde açıp titizlikle oraya dizeceğimi düşününce. İşi fiile dökmeden yoruldum.
Şöyle yaparsan daha makul olur, ben yaptım oldu dediğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.
heheh teşekkür ederim :)Öf taşınmanın nesi zevkli yahu :/
Ben seyahate giderken bile uyuz oluyorum bavul hazırla. Bide dönüşte onları yerleştir höh.
Hiiiç bana göre değil diyorum valla böyle işler :)
Kolaylıklar diliyorum :)
Yeni evinde mutluluklar :)
ben 1+1 den taşınıdım ama eşyalarım rahat 3+1 e anca sığacak durumdaydı. çok planlı şekilde her şeyi paketledim üzerine yazdım. pis hiç bir şey götürmedim her şeyi yıkadım temiz hurç, koli yaptım. halıları yıkadım kuruttum sardım ve poşetledim. gereksiz her şeyi attım ve deterjan, market alışverişi son 2-3 hafta hiç yapmadım olanları tükettim, taşımadım. bardak, tabak için ucuza havlu kağıt aldım, gazete kirletiyor. ve ben baya büyük eşyalarla taşındığım için önceden eve her gidişimde koli götürdüm mutfak, banyo, makyaj vs. kırılacakları yani.
ben taşınma işine bayılıyorum. yorucu ama resmen yenileyici bir iş. belki bir gün lazım olur diye saçma sapan istiflediğim her şeyden kurtuluyorum. dip köşem temizleniyor. kullanırım diyip yıllarca kullanmadıklarımı ihtiyaç sahiplerine veriyorum. ressmen hafifliyorum.
en güzeli de enerjim değişiyor. sürekli aynı ortama girmekten büzüşen ruhum açılıyor, yeniden enerji doluyor.
sanıyorum göçebe ruhuna sahibim. yerleşik düzen bana gelmiyor
+gazete değil havlu kağıt, mantıklıymış bu aklımda.
her şeyi yıkamakta güzel fikir valla. acılmamış tabak, bardaklarım var koli koli. onları yenı evımde yıkayım diyorum cünkü burada bulasık makinem yok, belki bir delilik yapar haftasonu onları yıkarım desem de inanmayın yapmam sanırım
+alışveriş yapmama olayı da okey. taşımak hiç mantklı değil zaten.
+hali hazırda gidecek olanları götürmek de mantıklı. ev farklı ilde ama, son bir kez gidiş yapacağım buradan. o zaman kolileri götürebilirim bu da makul. tmm not alayım süper oldu bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?