Tasinmak ve cocuklar

Eşinin yaptığında etik olarak bir sıkıntı yok bence. Ev sahibininki sıkıntı.
En azından bunu birkaç ay önceden söyleyebilirdi. Havalar daha güzel olurdu okullar açılmamış olurdu vs.
Evet bizde bunu beklerdik ama yapmadi ve cok uzgunuz planlarimiz mahvoldu cocuklarim rezil olacak tasinma esnasinda..maddi manevi yikildik bu ani haberle

Sözleşme yoksa istediği gibi satar. Siz almıyorsanız da hemen satılacak değil ya. Belki satılması zaman alacak.
Gerci ben olsam ben de ev bulunca kacırmazdım.
Şu durumda ev sahibi eğer size ev satılıyor derhal çıkın dediyse boşaltıeken haber etmeniz gerekmez ama siz alın siz almazsanız da ben satarken kiracı ız iyidir derim size süre tanısınlar vs gibi kolaylaştırıcı bi tavrı varsa haber verin. Bi kere adam siz satın alın derken adabına uygun davranmış iyi niyet göstermiş.
Insani hicbir tavri yok arkadasim

Sözlesmenizin olmaması devletin sizi korumayacağı anlamına gelmez. Detaylıca araştırabilirsiniz bu konuyu. O eve ait bir aboneliği açtırma tarihini ispat ederek sözleşme yapılmasa dahi kiracılık haklarinizdan yararlanabilirsiniz. Bunu sanıyorum sözlü sözleşme kapsamında ele alıyorlar. Ev sahibi de pat diye çıkmanızı isteyemez. Siz de bu konuyu araştırıp ev sahibine söyler en azından yaza kadar idare edebilirsiniz. Ev satılsa dahi yeni ev sahibi çıkmanız için ihtar gönderir ve galiba onun da 6 ay kadar süresi var. Detaylarını araştırmanızı tavsiye ederim.

Sözlesmenizin olmaması devletin sizi korumayacağı anlamına gelmez. Detaylıca araştırabilirsiniz bu konuyu. O eve ait bir aboneliği açtırma tarihini ispat ederek sözleşme yapılmasa dahi kiracılık haklarinizdan yararlanabilirsiniz. Bunu sanıyorum sözlü sözleşme kapsamında ele alıyorlar. Ev sahibi de pat diye çıkmanızı isteyemez. Siz de bu konuyu araştırıp ev sahibine söyler en azından yaza kadar idare edebilirsiniz. Ev satılsa dahi yeni ev sahibi çıkmanız için ihtar gönderir ve galiba onun da 6 ay kadar süresi var. Detaylarını araştırmanızı tavsiye ederim.
Cok tesekkur ederim esimle bu bilgileri paylasip ikna etmek icin cabalayacagim

Evet bizde bunu beklerdik ama yapmadi ve cok uzgunuz planlarimiz mahvoldu cocuklarim rezil olacak tasinma esnasinda..maddi manevi yikildik bu ani haberle
Şu an için yapacak birşey yok moralinizi bozmaya çalışın. Vardır bunda da bir hayır...
Bir dahaki sefere sözleşme yapmayı unutmayın.

Şu an için yapacak birşey yok moralinizi bozmaya çalışın. Vardır bunda da bir hayır...
Bir dahaki sefere sözleşme yapmayı unutmayın.
Dogru kabullenmeye calisiyoruz durumu ama yinede evde gergin bir hava hakim.kesinlikle unutmayacagim haklisiniz

Back
X