Taşınmak..

siz yardım teklif edermiydiniz?

• Evet

OY: 6 50,0%
  • Hayır

OY: 6 50,0%

• Ankete Katılan
    12
Onu bende biliyorum burada konu başka daha önce ki cevaplarımda da yazdım taşınmak yada başka bir konu insan sadece düşünülmek istiyor ben düşündüğüm için belki de tabi herkes aynı olmak zorunda değil

İyi de siz teklif etseler de kabul etmezdim diyorsunuz. Onlar nereden bilsinler. Belki kabul edersiniz diye teklif edemiyorlardır.

Onu bende biliyorum burada konu başka daha önce ki cevaplarımda da yazdım taşınmak yada başka bir konu insan sadece düşünülmek istiyor ben düşündüğüm için belki de tabi herkes aynı olmak zorunda değil
evet burada haklısın düşünülmek istiyor. sen herkesi kendin gibi sanıyorsun demeyeceğim çünkü olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum bende. sen karşılık beklemeden yaparsın sonra bir bakarsın arkana hiç emek vermemişsin gibi yalnız başına bırakılmışsın. bu konuda seni çok iyi anlıyorum...

İyi de siz teklif etseler de kabul etmezdim diyorsunuz. Onlar nereden bilsinler. Belki kabul edersiniz diye teklif edemiyorlardır.

Kabul ederim diye mi teklif etmiyorlar

Değişik bir bakış açısı olmuş olabilir

evet burada haklısın düşünülmek istiyor. sen herkesi kendin gibi sanıyorsun demeyeceğim çünkü olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum bende. sen karşılık beklemeden yaparsın sonra bir bakarsın arkana hiç emek vermemişsin gibi yalnız başına bırakılmışsın. bu konuda seni çok iyi anlıyorum...[/QUOT

Aynen öylene ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk sanırım..

Ancak maddi olarak zor durumdaysa yardim etmek isterim
Diger turlu zaten 200 lira fark veriyorsun nakliye firmasi tabak canak sarmaya kadar her seyi yapiyor.
Ne diye insanlarin izin gunu mahvolsun?

Dusunulmek istemissiniz ama cok buyuk bir olay degil ki. Konu hastalik cenaze gibi bir sey olsa haklisiniz. Ama cozumu basit bir konuda beklentiye girmek ancak sizi uzer.

Benim için taşınmak,yerleşmek değil taşınma günü ve sonrası gün evde ki cocuklari oyalamak,güvenli bir yerde tutmak,karnını doyurmak durumları zor .Ben genelde bu konularda yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlarıma.Hic olmazsa işçiler evden eşya indirirken çocukları uygunsa evin hanimini kahvaltıya çağırır ,yolculuk saatine kadar iyi koşullarda olmalarını sağlarım ( genelde şehirler arası taşınma yaşıyoruz).Bu yaz ben de ev değiştireceğim bebekle ve çocukla ne yapacağımı şimdiden düşünüyorum.Bunun dışında hepi topu iki kişi iseniz evde ve yardıma ihtiyacınız var ne sitem edecek bir durum var bence.Evin içinde ne kadar kalabalık o kadar doyurulacak,laf anlatılacak,ayak altında olacak kişi demek

Sizi üzecek bir beklenti sadece.

Günümüzde çok rahat satın alınabilecek hizmetler bunlar, kolay ulaşılabilir bu hizmetlerde kimseden bir şey beklememek en güzeli.

Herkese yorumları için çok teşekkür ederim insanlarla ilgili fazla beklentiye girmek kendimizi üzmekten başka birşey değil sanırım Mune Mune konuyu kapatabilir miyiz lütfen

Back
X