yeni evin hayırlı olsun :)
bende çok taşındığım için pratikleştim, 1 günde yerleşebiliyorum artık :))
canım sen önce taşınacağın evi temizle ama yerlerle fazla uğraşma, eşyalar geldikçe eşyaların altını sil öyle koy, hamallar evi çok batırıyorlar, ilk taşındığımızda yerleri pırıl pırıl yapmıştım adamlar eve girincede ayakkabınızı çıkarın demek olmazki sırtlarında onlarca yük varken, her taraf batmıştı
sen gazete kağıdıda serebilirsin yerlere
önce mutfak eşyalarını kolilemeye başla çünkü en çok mutfak uğraştırıyor, kolilerin üzerine içinde ne olduğunu yaz
banyoyu, mutfağı, tuvaleti, her tarafı domestosla iyice yıka ama hamileymişsin domestos dokunurmu sana bilemedim şimdi eğer dokunursa o zaman banyo ve mutfak için jeller var onları kullanabilirsin
ev temizlendikten sonra camları sil hatta yapabilirsen perdelerinide tak, oturduğun evin camlarınada gazete yapıştırabilirsin taşınana kadar
kıyafetlerinide hurçlara yada kolilere koy yine üzerine yaz içindekileri
halılarına poşet geçir iki ucundan, sonra bantla, ben genelde taşınırken halıları yıkamaya gönderiyorum taşındığım günde halılar geliyor ohh miss gibi :)
banyo malzemelerini ve deterjanları aman dikkatli kolile, akabilir, diğer eşyalarına zarar verebilir
koltuklarına örtü yada çarşaf geçirip, taşındıktan sonrada şöyle bir tozunu almak için silebilirsin
eve taşındığınızdada önce mutfağını yerleştir, sonrada yatağınızı hazırla gerisini yavaş yavaş yaparsın
aklıma gelenler bunlar, Allah kolaylık versin canım..