Yani bu çok cesaret isteyen birşey sonuçta taşıyıcı annede yarın öbür gün hak isteyebilir çocuğu sahiplenebilir o yüzden çok çok güvenli birini bulmanız gerek.. Allah yardımcınız olsun türkiyede yasak diye biliyordum..
Cesaretimi toplamam 6 sene sürdüyasal olan ülkeler var araştırma aşamasındayım henüz gürcistan çok tercih ediliyor sanırım amin sağolun Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Amin canım Allah sizede nasip etsin inşalah. Peki üstteki arkadaşın sorduğu gibi senin yumurtan var mı yoksa sadece eşinin spermiyle mi olacak.. eğer sadece eşinin spermiyle olacaksa bence evlatlık al daha mantıklı.Cesaretimi toplamam 6 sene sürdüyasal olan ülkeler var araştırma aşamasındayım henüz gürcistan çok tercih ediliyor sanırım amin sağolun Allah kimseyi evladıyla sınamasın
Sizin durumunuzda sanırım yumurta sizden toplanarak taşıyıcı annenin rahmine yerleştirilecek değil mi? Çünkü bazıları yumurtası olmadığı halde, sadece eşinin spermi kullanıldığı için taşıyıcı annelik diyor.
Tıbbi olarak çocuğun bütün DNA’sı size mi ait olacak peki?
Amin canım Allah sizede nasip etsin inşalah. Peki üstteki arkadaşın sorduğu gibi senin yumurtan var mı yoksa sadece eşinin spermiyle mi olacak.. eğer sadece eşinin spermiyle olacaksa bence evlatlık al daha mantıklı.
İkinizin genlerini taşıyacaksa Allah yardımcın olsun umarım herşey istediğin gibi olur canm senin için dua edicem..Evlat almaya da soğuk bakmıyorum hiç fakat önce tüm şansımızı değerlendirmek istiyoruz. Yumurtalıklarım var ve sağlıklıymış doktorum böyle söyledi. Allah inşallah nasip eder evlat kokusu almayı
İkinizin genlerini taşıyacaksa Allah yardımcın olsun umarım herşey istediğin gibi olur canm senin için dua edicem..
Peki ileride olası bir hukuki durumda, DNA testi istendiğinde bebek taşıyıcının mı çıkacak senin mi?Doktorum yumurtalıklarımın sağlıklı olduğunu söyledi. Bu büyük bir şans. Tüp bebek gibi eşimle benim genlerimi taşıyan bir embriyo başka bir rahime yerleştirilecek
Peki ileride olası bir hukuki durumda, DNA testi istendiğinde bebek taşıyıcının mı çıkacak senin mi?
Tıbbi olarak DNA tamamen yumurta ve spermden geçer gibi geliyor ama taşıyıcı ile de bir kordon bağı olacak, acaba onun etkisi oluyor mu?
Taşıyıcı anne doğum yaptıktan sonra biyolojik anne baba ve bebek arasında dna testi yapılıyormuş. Genler %100 biyolojik anne ve babaya ait oluyormuş
Ama yine de yanılma payı var sanırım. Kesin olsa Doğumdan sonra DNA testi yapılmazdı herhalde.
Taşıyıcının da DNAsını taşırsa ileride sıkıntı olabilir. Gerçi sorun çıkarmak istedikten sonra her türlü çıkarır.
Ben olsam yaptırırdım. Yani yumurta ve sperm sizden olacağına göre, sizin bebeğiniz olacak tamamen. Benim için süt annelikten farkı yok.
Gürcistanda yapılanı epey araştırdım çok fazla önlem alınıyor ilerisi için. Zaten yasal olduğundan herşey akışında ilerliyor. Doğum belgesinde taşıyıcı annenin değil biyolojik annenin ismi yazıyormuş mesela. Taşıyıcı anne bir anlaşma ile hiç bir hakka sahip olmadığını beyan ediyor ve sanırım Türk konsolosluğunda aynı gün ailenin nüfusuna geçiyor. Daha önce tecrübesi olan bir aileyle konuşmayı çok istiyorum
Çok yaygın bir durum olmadığını tahmin ediyorsunuzdur. Genellikle yumurta ya da sperm konusunda sorun yaşanılıyor. Sizin durumunuz daha farklı. Umarım sizin içinizi rahatlatacak birilerini bulursunuz yine de.
Çok teşekkür ederim. Annelik kadına doğuştan verilen bir hismiş. Hiç görmediğim hiç kokusunu almadığım bir evladın hasretini çekiyorum. Allahım inşallah nasip eder
Üzmeyin kendinizi. Hakkınızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?