Merhabalar,
Ben uterus agenezisi hastası yani doğuştan rahmi olmayan bir kadınım. Evlendim ve hayatta ki en büyük hayalim bir evlat sahibi olmak. Daha önce ki forumlarda bu konuyu okudum fakat güncel bilgiler ve tavsiyeler almak istiyorum. Taşıyıcı anne ile çocuk sahibi olan yada yakınlarında buna şahit olanlar bilgilendirebilirse çok sevinirim. En büyük umudum ve tek çarem bu. Şimdiden teşekkürler.
Merhaba benimde doğuştan hem yumurtaliklarjm hem rahmim yok denildi sizi okadar iyi anlıyorum ki bana sorun derdi neler çektim ikinci evliligim bende sizdenim okadar caresizimki bende araştırmak istiyorum
Gürcistanda yapılanı epey araştırdım çok fazla önlem alınıyor ilerisi için. Zaten yasal olduğundan herşey akışında ilerliyor. Doğum belgesinde taşıyıcı annenin değil biyolojik annenin ismi yazıyormuş mesela. Taşıyıcı anne bir anlaşma ile hiç bir hakka sahip olmadığını beyan ediyor ve sanırım Türk konsolosluğunda aynı gün ailenin nüfusuna geçiyor. Daha önce tecrübesi olan bir aileyle konuşmayı çok istiyorum