tasula Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 12 2 86 47 İzmir 8 Mart 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi tasula #1 kk nın imlacısı nedir bu imla kaygısı? tasu yu tanıdı tanıyalı kalmadı imla mimla.. laleye lalye yazar tasu bulur yakalar ayy klavyem sürçtü der hadi kızım yemezler... gel hadi katıl bize bırak sürçsün klavye at imlayı çöplüğe sohbete gel sohbete..... :Roflol: :sm_cool: :Roflol:
kk nın imlacısı nedir bu imla kaygısı? tasu yu tanıdı tanıyalı kalmadı imla mimla.. laleye lalye yazar tasu bulur yakalar ayy klavyem sürçtü der hadi kızım yemezler... gel hadi katıl bize bırak sürçsün klavye at imlayı çöplüğe sohbete gel sohbete..... :Roflol: :sm_cool: :Roflol:
Cevrimhici Şampiyon Belli 2. Kim? Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2006 4.664 229 648 43 Diğer 9 Mart 2007 Konu Sahibi Konu Sahibi tasula #2 Tasu ömrümü yedin İmlamı düzelttin ben bittim Klasımı sarstın mafettin Çakti şimşek ödüm pörtledi Topsuz kal Tasu topsuz..
Tasu ömrümü yedin İmlamı düzelttin ben bittim Klasımı sarstın mafettin Çakti şimşek ödüm pörtledi Topsuz kal Tasu topsuz..