Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya tabiki o çocuklarin da hakki ama iyi dusunmek gerek. Annenin babanın genleri nasıl bir gebelik geçirildiği ondan sonrasi hepsi cok önemli. Yapabilirim diyen yonelmeli benceEvlat edinmeyi düşünebilirsiniz. Yuvalarda okadar sevgiye muhtaç çocuk varki...
Rahim nakli de mi olmuyorMerhaba umarim kirici yorumlar yapmazsiniz benim derdim bana yetio zaten Doğuştan rahmim yok tek carem taşıyıcı anne yontemi anne olmak bilgi sahibi olan yaptıran yada tanidigi olan paylaşır saniz cok sevinirim
taşiyici annelik gibi bi durumu varsa neden evlat edinmek istesinki tabiki evlat edinebilirler ama şuda kendi cocugu olucak bu yaniEvlat edinmeyi düşünebilirsiniz. Yuvalarda okadar sevgiye muhtaç çocuk varki...
Rahim nakli var ama turkiyede yapildi ama sinuc alinamadi olsa bile o masada kalmak var doku uyuşmazlığı aldigin ilaclar tup bebek gibi tutmama riski vesaire vesaire baya bi sıkıntı bebegim için ölürüm bunlarda gözümde yok ama burda yok iste
Size mi kaldi bizim yorumlarimizi boyle alinti yapmadan yargilamak?ben anlamıyorum insanları hele de kadınları.neden illa çocuğu olmayan kadınlara evlatlık önerisi yapılıyor? çocuğu olan ve ikinci çocuğu isteyenlere yada üreme sorunu yaşamayan ilk çocuk sahibi olmak isteyenlere neden bu öneri yapılmıyor? çünkü neden anne olma şansı olmayanlara hep dışlanmış gözle bakılıyor.siz bununla yetinin der gibi . bunu siz kadınlar yapıyorsunuz yüreği yaralı anne olmaya çalışan kadınlara. evlatlık çözümü sanki akıllarına gelmiyor da parlak bir fikir gibi öneriyorsunuz. bu kutsi görev anne olamayanlara veriliyor.madem bu kadar çok merhametlisiniz doğurmayın siz evlat edinin de inansın herkez samimiyetinize. klişe cümle de şu yetimanelerde sahiplenmeyi bekleyen sevgiye muhtaç o kadar çok çocuk var ki... arkadaşım git taşıyıcı anne ile al çocuğunu kucağına.kapıyı kapatınca sen kalıyorsun acınla başbaşa. günahsa günah yasaksa yasak rağzı olduktan sonra kime ne?
ben bir tek sizin için konuşmadım bu düşüncede olan herkez için konuştum. isim öenmli değil ki önemli olan karşınızdaki anne olamayan kadına yakşalım tarzı insanların. söylediklerimin de sonuna kadar arkasındayım.Size mi kaldi bizim yorumlarimizi boyle alinti yapmadan yargilamak?
Ben gelirim fikrimi yazarim,baskasida oyle yapar . Normal fikrinizi yazamadiniz mi da bana ve diger arkadaslara atifta bulundunuz ne gereksiz birsey ya.
Yahu ne demisiz ki anne olamayan insana. Yaklasim tarzimizda birsey yok. fikrimizi yazdik. Bu okadar masum birsey degil. 9 ay kaniyla caniyla beslicek. Tasiyan insan etkilenicek. ne kadar etik bu ya? Anne olacak diye baska birini cok olumsuz etkileyecek. Bu hayatta herkes anne olmaz zorunda degil bu kadar dramatize etmeyinben bir tek sizin için konuşmadım bu düşüncede olan herkez için konuştum. isim öenmli değil ki önemli olan karşınızdaki anne olamayan kadına yakşalım tarzı insanların. söylediklerimin de sonuna kadar arkasındayım.
Sen gelip fikrini yazarsın başkası yazamaz yani öyle mi ? Bir de sana mı kaldı diye de cevap yazıyor fikrimi yazarım diyen medeni görüşlü kişi .Arkadaşın yazdığı da fikir, şiir değil ! Sevgili Topitopp katılıyorum fikirlerinin tümüne canım yazmış oldugun. Yaşasinlar ya da en yakınlarından görsünler ki anlasınlar, yaşamadan bol keseden yazması kolay .Size mi kaldi bizim yorumlarimizi boyle alinti yapmadan yargilamak?
Ben gelirim fikrimi yazarim,baskasida oyle yapar . Normal fikrinizi yazamadiniz mi da bana ve diger arkadaslara atifta bulundunuz ne gereksiz birsey ya.
Fikrini bana atifta bulunmadan yazabilir'i kastettim ben..Sen gelip fikrini yazarsın başkası yazamaz yani öyle mi ? Bir de sana mı kaldı diye de cevap yazıyor fikrimi yazarım diyen medeni görüşlü kişi .Arkadaşın yazdığı da fikir, şiir değil ! Sevgili Topitopp katılıyorum fikirlerinin tümüne canım yazmış oldugun. Yaşasinlar ya da en yakınlarından görsünler ki anlasınlar, yaşamadan bol keseden yazması kolay .