• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tasyici Anne

Sibell32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
19
2
86
41
Merhaba umarim kirici yorumlar yapmazsiniz benim derdim bana yetio zaten Doğuştan rahmim yok tek carem taşıyıcı anne yontemi anne olmak bilgi sahibi olan yaptıran yada tanidigi olan paylaşır saniz cok sevinirim

cok normal canim tabikide hakkin seninde anne olmak bu konuda bi fikrim yok ama senin yerinde olsaydim ayni şeyi planlardim

Evlat edinmeyi düşünebilirsiniz. Yuvalarda okadar sevgiye muhtaç çocuk varki...
Ya tabiki o çocuklarin da hakki ama iyi dusunmek gerek. Annenin babanın genleri nasıl bir gebelik geçirildiği ondan sonrasi hepsi cok önemli. Yapabilirim diyen yonelmeli bence

Merhaba umarim kirici yorumlar yapmazsiniz benim derdim bana yetio zaten Doğuştan rahmim yok tek carem taşıyıcı anne yontemi anne olmak bilgi sahibi olan yaptıran yada tanidigi olan paylaşır saniz cok sevinirim
Rahim nakli de mi olmuyor

Rahim nakli var ama turkiyede yapildi ama sinuc alinamadi olsa bile o masada kalmak var doku uyuşmazlığı aldigin ilaclar tup bebek gibi tutmama riski vesaire vesaire baya bi sıkıntı bebegim için ölürüm bunlarda gözümde yok ama burda yok iste

Caizlik boyutuna bakarsak evlatlikta gunah ama sonuçta biyolojik olarak benim çocuğu m olacak boyle olmasını ben istemedim mevlam böyle yaratti

böyle bi imkanin maddi gücün varsa hemen yaptir arkdaşim bakma kimseye bu konuda uzman tüp bebek merkezleri var rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin

Rahim nakli var ama turkiyede yapildi ama sinuc alinamadi olsa bile o masada kalmak var doku uyuşmazlığı aldigin ilaclar tup bebek gibi tutmama riski vesaire vesaire baya bi sıkıntı bebegim için ölürüm bunlarda gözümde yok ama burda yok iste

Türkiyede rahim nakli yapılıyormu ? bilmiyordum..taşıyıcı anne ile ilgili gazetede okumuştum dr.murat varol gürcistanda bir çiftin çocuk sahibi olmasına vesile olmuştu..ukrayna ve çekoslavakyada yerler var , ama çok çok iyi araştıma yapmalı...eleştirmek çok kolay ağzı olan konuşur bizim memlekette ama empati yapılmaz.. bol şans dilerim umarım istediğin gibi bir kadın karşına çıkar ve anne olursun..

Merhaba sibell32
Umarım hayallerini gerçekleştirme yolunda ilerlemişsindir
Dualarım bizim gibi olan herkesle
Keşke duadan daha fazlasını yapabilsem

ben anlamıyorum insanları hele de kadınları.neden illa çocuğu olmayan kadınlara evlatlık önerisi yapılıyor? çocuğu olan ve ikinci çocuğu isteyenlere yada üreme sorunu yaşamayan ilk çocuk sahibi olmak isteyenlere neden bu öneri yapılmıyor? çünkü neden anne olma şansı olmayanlara hep dışlanmış gözle bakılıyor.siz bununla yetinin der gibi . bunu siz kadınlar yapıyorsunuz yüreği yaralı anne olmaya çalışan kadınlara. evlatlık çözümü sanki akıllarına gelmiyor da parlak bir fikir gibi öneriyorsunuz. bu kutsi görev anne olamayanlara veriliyor.madem bu kadar çok merhametlisiniz doğurmayın siz evlat edinin de inansın herkez samimiyetinize. klişe cümle de şu yetimanelerde sahiplenmeyi bekleyen sevgiye muhtaç o kadar çok çocuk var ki... arkadaşım git taşıyıcı anne ile al çocuğunu kucağına.kapıyı kapatınca sen kalıyorsun acınla başbaşa. günahsa günah yasaksa yasak rağzı olduktan sonra kime ne?

ben anlamıyorum insanları hele de kadınları.neden illa çocuğu olmayan kadınlara evlatlık önerisi yapılıyor? çocuğu olan ve ikinci çocuğu isteyenlere yada üreme sorunu yaşamayan ilk çocuk sahibi olmak isteyenlere neden bu öneri yapılmıyor? çünkü neden anne olma şansı olmayanlara hep dışlanmış gözle bakılıyor.siz bununla yetinin der gibi . bunu siz kadınlar yapıyorsunuz yüreği yaralı anne olmaya çalışan kadınlara. evlatlık çözümü sanki akıllarına gelmiyor da parlak bir fikir gibi öneriyorsunuz. bu kutsi görev anne olamayanlara veriliyor.madem bu kadar çok merhametlisiniz doğurmayın siz evlat edinin de inansın herkez samimiyetinize. klişe cümle de şu yetimanelerde sahiplenmeyi bekleyen sevgiye muhtaç o kadar çok çocuk var ki... arkadaşım git taşıyıcı anne ile al çocuğunu kucağına.kapıyı kapatınca sen kalıyorsun acınla başbaşa. günahsa günah yasaksa yasak rağzı olduktan sonra kime ne?
Size mi kaldi bizim yorumlarimizi boyle alinti yapmadan yargilamak?
Ben gelirim fikrimi yazarim,baskasida oyle yapar . Normal fikrinizi yazamadiniz mi da bana ve diger arkadaslara atifta bulundunuz ne gereksiz birsey ya.

Ben gelirim fikrimi yazarim,baskasida oyle yapar . Normal fikrinizi yazamadiniz mi da bana ve diger arkadaslara atifta bulundunuz ne gereksiz birsey ya.
ben bir tek sizin için konuşmadım bu düşüncede olan herkez için konuştum. isim öenmli değil ki önemli olan karşınızdaki anne olamayan kadına yakşalım tarzı insanların. söylediklerimin de sonuna kadar arkasındayım.

taşıyıcı annenin dna sı, fiziksel ve ruhsal özellikleri geçmiyor mu bebeğe? sonuçta 9 ay boyunca onun kanıyla canıyla besleniyor bebek. anne baba döllenmesi olsa da taşıyıcı anne bebeğin en önemli 9 aylık sürecini yaşıyor.
dinen günah. evlatlıkla arasındaki fark nikahlı döllenme mi oluyor?

ben bir tek sizin için konuşmadım bu düşüncede olan herkez için konuştum. isim öenmli değil ki önemli olan karşınızdaki anne olamayan kadına yakşalım tarzı insanların. söylediklerimin de sonuna kadar arkasındayım.
Yahu ne demisiz ki anne olamayan insana. Yaklasim tarzimizda birsey yok. fikrimizi yazdik. Bu okadar masum birsey degil. 9 ay kaniyla caniyla beslicek. Tasiyan insan etkilenicek. ne kadar etik bu ya? Anne olacak diye baska birini cok olumsuz etkileyecek. Bu hayatta herkes anne olmaz zorunda degil bu kadar dramatize etmeyin
. Eger normal yollardan olmuyorsa evlatlik edinirim... saplanti haline getirmem..ki bu daha saglikli olur.

Sen gelip fikrini yazarsın başkası yazamaz yani öyle mi ? Bir de sana mı kaldı diye de cevap yazıyor fikrimi yazarım diyen medeni görüşlü kişi .Arkadaşın yazdığı da fikir, şiir değil ! Sevgili Topitopp katılıyorum fikirlerinin tümüne canım yazmış oldugun. Yaşasinlar ya da en yakınlarından görsünler ki anlasınlar, yaşamadan bol keseden yazması kolay .

Sen gelip fikrini yazarsın başkası yazamaz yani öyle mi ? Bir de sana mı kaldı diye de cevap yazıyor fikrimi yazarım diyen medeni görüşlü kişi .Arkadaşın yazdığı da fikir, şiir değil ! Sevgili Topitopp katılıyorum fikirlerinin tümüne canım yazmış oldugun. Yaşasinlar ya da en yakınlarından görsünler ki anlasınlar, yaşamadan bol keseden yazması kolay .
Fikrini bana atifta bulunmadan yazabilir'i kastettim ben..
Bu benim fikrimdir o onun. Beni tanimadan samimiyetsiz bularak alay ederek yazmasi hos degil dedim..
Neyse bu konuda daha fazla yazmayacagim.lutfen alintilamasin kimse beni.

Back
X