Tatar Ramazan ATV

• Konu Sahibi Konu Sahibi nilim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Ünlü oyuncu Kadir İnanır'ın efsane filmlerinden Tatar Ramazan dizi olarak ekrana geleceği iddia edildi.

Dizide Tatar Ramazan'ın canlandıracak olan ünlü oyuncu Bülent İnal, diziye yeni karakterlerin ekleneceğini ve ses getirecek bir yapım olacağını söyledi. Tatar Ramazan'ın Kadir İnanır'ın muhteşem performanslarından biri olduğunu ifade eden İnal, dizinin Mart yada Nisan aylarında ekrana geleceğini söyledi.

Yeni dizisi Tatar Ramazan için kamera karşısına geçmeye hazırlanan ünlü oyuncu Bülent Inal, isyanetti.
Kadir Inanır’ın oynadığı filmden uyarlanacak olan dizide, sürekli Kadir Inanır ile karşılastırılmasından dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getiren Inal, her filmin, romanın ve kitabın dizi yapılabileceğini, mühim olanın doğru yapılması ve o ruhu aynı şekilde yansıtabilmek olduğunu dile getirdi. Sürekli Kadir Bey ile karsılastırılmasının doğru olmadığını söyleyen oyuncu, Kadir Inanır’ın filminde çok güzel oynadığını ve kendilerininde inşallah güzel birşeyler cıkaracağını umduğunu söyledi.
Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu.

[video=youtube;NAGcaQGdy74]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NAGcaQGdy74[/video]

Ahmet Mekin, Tugay Mercan ve Taner Ölmez de kadroya dahil olmuş.
Cevdet Mercan yönetecekmiş. Tugay Mercanla akraba mı oluyorlar acaba?

[video=youtube;G41dLpNk4NA]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=G41dLpNk4NA[/video]

evet...dün akşam izledim
güzel dizi beğendim :ssz:

bende tatarımmm
benim adım tatar carrie! ben bu oyunu bozarım! :1:

bulent inal çok yaki$mi$$ tatar ramazan rolune
ben izliyorum bu diziyi buyuk bi zevklee :55:

Bende seviyorum tatarı Bülent inal çok yakışmış role

bu bolum yani 3. bolum çok yava$ yaa
ahmet in hastaligiyla bitti koca bolum iyimii

kadir inanirin filmini izleyen biri ozetleyebilrimi arkada$lar
5. bolumde yani bu cuma ramazni kaçiriyolar hapishaneden

di$ardami olcak artik kaçak da olsa

Maral, çok seneler önce izlemiştim tek hatırladığım Esin Maraşlıoğlu Kadir İnanırı o eski evde leğen içinde yıkamıştı.

Birde Ramazan nereye sürülse kız da oraya gidiyordu..:43::43::43:

te$ekkurler nanelimon
e$imde izledim diyor, ama çavu$u vurunca film bitiyormu$ , o anda ramazan yavuklusuda kendini yuksekden a$agi atiyormu$ mahpus damindayken, film orada bitiyor diye ahtirliyor ,bende dedim 4 bolumde diziyi filmen uyarladilar kalan bolumler için top senaristlerde :)

dizi guzelde kar$sinda karagul var , bilmiyorum dayanabilirmi reytignlere
ama galiba biraz geç saate çikiyor huzur sokagindan sonra
o zaman kar$sinda beyaz show mu oluyor acaba

reytignlerde 5. siradaydi galiba yanli$ hatirlamiyorsam..

dila hanim, karagul ve arka sokaklari geçmesi lazim galiba devam etmek istiyorlarsa

bu arada en son oldurdugu çavu$mu ondan emin deiliz galiba e$im tarafinda :)

haydaa çavu$ olmemi$ ki :)
5. bolumun elmasla kizi sahnesinde agla agla içim çikdi :5:
uzun zamandir bi dizi için aglamami$tim benn:43:

Elmas, idam edilmeyi beklerken geri dönen Ramazan, Elmas'ı ve Sevda'yı cehennemin eşiğinden çekip alır. Ekrem, Ramazan'ı Süreyya'nın zihninden söküp atmaya kararlıdır. Elektroşok tedavisi gören Süreyya'nın ruhu yorgun, bedeni bitap, yüreği kırgındır.

Yine de Ekrem'den ve o hastaneden kaçacak gücü bulur. Ovacık meydanına ulaştığında Ramazan'ın ölmediğini öğrenir. Ramazan'ın ölmediğini öğrenen Çavuş ise kin ve kan aşkıyla yeni planlar yapmaya başlar. Müdür Hamit ile birlikte Ramazan ve Elmas'ın saklandığı yeri öğrenmek için Kirmastılı'yı öldüresiye döverler. Durumu öğrenen Ramazan bunu ne Çavuş'un ne de Hamit'in yanına bırakmayacaktır.

Tatar Ramazan dizisinin soluksuz izlenecek 6. bölümü 31 Mayıs Cuma akşam kendi saatinde ATV ekranlarında olacak.

süreyyayı bu diziye koymak için çokmu aradılar acaba :51::51:uyuz oluyorum bu kıza yahu mıy mıyyy elimden gelse gidip setin dışına atacam :41::41:

Back
X