Tatil ayrılığı

Bernices

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
153
67
98
Canım inanılmaz sıkkın. Erkek arkadaşım geçen yıl bir turla yaz tatiline çıkmıştı. Tur tamamen gençlerden oluşuyordu ama sorun etmedim, kıskanç birisiyim. Ve benim tanımadığım bir kadınla iş ve mecburiyet dışında muhatap olmasını istemiyorum. Beni o konuda bu güne kadar üzmedi. Ancak geçen yıl kızların fazla laubali olması sebebiyle tur konusu bizim için kapanmıştı, kavgalarımız olmuştu bu yüzden.
Bu yıl tatil planını çok geç yaptı işlerinin yoğunluğundan dolayı ve istediği yerlerin kontenjanı dolmuştu. İstediği yerlere giden birkaç yıl tur vardı. Ben de kendisine güvendiğim için istersen turla git dedim. Ancak gitmeden geçen yıl ki gibi birşey yaşamak istemediğimi asla nişanlı sözlü evli kim olursa olsun merhaba dışında gereğinden fazla muhabbet etmemesini söyledim üstüne basarak. Dün bir sorun yoktu bugün bana şaka gibi şöyle bir mesaj attı " Akşam bir kulübe birini dinlemeye gideceklermiş ben de gideyim mi?" diye sordu. O an bütün saçlarım tepeme dikildi şaka mı yapıyorsun diyerek çıkıştım. Dalga geçer gibi bana bu soruyla geldi. Ben de kiminle gideceksin diye sordum. Bana 2 erkek ve 1 kızla teknede çekilmiş bir fotoğraf attı. Kızla bir erkek çift. Ben de o kızla muhatap mısın? Konuşuyor musunuz dedim. Evet sohbet ediyoruz dedi. O an iyice delirdim ağzıma geleni saydım. Daha ikinci günden beni pişman ettin istemediğim ne varsa önüme getiriyorsun diye. Kavga büyüdü, en son bana "of çekmeyeceğim şu tatilim bitsin konuşuruz" dedi. Bende tatil bitişinde konuşacak birini bulursan konuşursun!! dedim. Sonrasında o da geri dönüşü olmayacak bu yaptıklarını unutma çünkü ben unutmayacağım gibi şeyler söyledi. Ben de olmasın zaten senin gibi biriyle uğraşamayacağım ne halin varsa gör yazdım. Bazılarınız abartı bulabilir ama elimde değil inanın bazen kendim bile saçma bulduğum şeylerden ısrarla kıskanmaya devam ediyorum. Burada olay kıskanmaktan çıktı gerçi benim sınırlarım var onları aşmaması gerekti. Sizce şimdi ne yapayım ben mi çok abarttım. Kırıcı olmayan her türlü eleştiriye açığım

Son düzenleme:
Bak kusu sıkarsın sıkarsın sonra bir birakirsin kaçar. Yapmayin size konya ovasi olun demiyorum ama o da bir birey köle degilki. Birakin biraz rahat zaten sizi seviyorsa yanlis bisey yapmaz ki
Simdi yazismalara baktim pavyon mavyon var tabikide burda sesinizi cikarin ama tek basina turla tatile katilmasinda sakinca yok bence hatta imkaniniz varsa sizde gidin :)

Bak kusu sıkarsın sıkarsın sonra bir birakirsin kaçar. Yapmayin size konya ovasi olun demiyorum ama o da bir birey köle degilki. Birakin biraz rahat zaten sizi seviyorsa yanlis bisey yapmaz ki
Ben de farkındayım ama sınırlarım çok net ben bile aşamıyorum bazen abartıyorum elimde olmadan. Ama ben böyle biriyken bana gelip gece kulubüne gitmeyi teklif etmesine ne demeli?

Tamam da canim senden başka bir kızla konuşmaması imkansız yani ister istemez arkadaşları olacak yada arkadaşlarının sevgilileri veya eşleri bence abartıyorsun.
Ayrıca kulüp demek pavyon mu demek? Niye öyle düşünüp hem kendini hem sevgilini hemde ilişkinizi yıpratıyorsun ki.

Ben de farkındayım ama sınırlarım çok net ben bile aşamıyorum bazen abartıyorum elimde olmadan. Ama ben böyle biriyken bana gelip gece kulubüne gitmeyi teklif etmesine ne demeli?

bence hiç sormamalı idi

yani o bir yetişkin kiminle ne seviyede konuşacağına ve nereye gidip gitmeyeceğine kendisi karar verebilir

bir kızla sohbet etmiş

turda tanışmış yanında da sevgilisi varmış ne konuşabilir ki

yani diyelim çok hoşuna gitti o kızla sevgili oldu

o zaman zaten iyi bir adam değilmiş sevgilisi varken başkasına yan gözle bakmış der şükredersin

benim sınırlarım diye bir şey olmaz senini sınırların senin için geçerlidir yani sen istemezsen club a gitmezsin ya da erkeklerle muhabbet etmezsin ama erkek arkadaşını bu kadar kısıtlaman hatalı

hep anlattım yine anlatayım

nişan akşamı eşimi parmağındaki yüzüğü de kaybedersin deyip çıkarıp Antalya ya 5 yıldızlı otele tatile gönderdim

10 yılı geçti hala sıkıntı yok

Arkadasim bi rahat ol bi relax ol ...
bu adamla sevgilisin demi icine bi seytan tuyu kacsin ruhun bile duymaz.. "yapacak olan yapar sonrasinda ogrenirsem gozunun yasina bakmam" hayat felsefen olsun.. bu kadarda ustune dusmeye degmez emin ol sen onun derdine duserken bi bakmissin ooohh ne dumenler donmus.. ve suna inan sana bagliysa beraber yuruyecek yolunuz varsa yapmazzz... kiz ben evliyken kocami taylanda yolladim sen ne diyon :)))))))) hicte lafini etmedim insanlar napiyosun sen diye dalga gecti benimle guldum gectim yaparsa kendi bilir dedim huzursuz oldum tabi olmadim desem yalan olur :) ama gitti geldi oralarda neler donuyo anlatti uslu durdugundanda eminim kadinsin sen hisssedersin sik bogaz etmek ne sana yarar ne ona yarar...

Aranızda bu kadar bile saygı kalmamışken devlerin aşkını da yaşasasın bir yere varmaz...

Adam tatile gitmiş, tatile huzur bulmak, dinlenmek, rahatlamak için gidilir. Attığım her adımın hesabını vereceksem gitmem evimde otururum. çok daha huzurlu en azından.

Kendiniz diyorsun işleri yoğundu diye. Adam zaten bunalmıştır. Size 2 kız bir erkekle fotoğraf atsa ok, farklı düşünürsünüz. Ama şimdi ben sizin arkadaşınızım diyelim, buluştuk kahve içicez, eşim arıyor işim iptal oldu geleyim bir kahve de ben içeyim diyor. Sevgiliniz gelip ortalığı mı dağıtsın senin o adamla aynı ortamda ne işin var diye?

Güvensizliğinizin başka bir sebebi varsa ona göre yorum yapalım, yoksa hayatı kendinize de başkalarına da zehir etmeyin. Başta kendinize yazık.

bence hiç sormamalı idi

yani o bir yetişkin kiminle ne seviyede konuşacağına ve nereye gidip gitmeyeceğine kendisi karar verebilir

bir kızla sophbet etmiş

turda tanışmış yanında da sevgilisi varmış ne konuşabilir ki

yani diyelim çok hoşuna gitti o kızla sevgili oldu

o zaman zaten iyi bir adam değilmiş sevgilisi varken başkasına yan gözle bakmış der şükredersin

benim sınırlarım diye bir şey olmaz senini sınırların senin için geçerlidir yani sen istemezsen club a gitmezsin ya da erkeklerle muhabbet etmezsin ama erkek arkadaşını bu kadar kısıtlaman hatalı

hep anlattım yine anlatayım

nişan akşamı eşimi parmağındaki yüzüğü de kaybedersin deyip çıkarıp Antalya ya 5 yıldızlı otele tatile gönderdim

10 yılı geçti hala sıkıntı yok

iste boyle hatunlari seviyorum :):) gitsin yapiyosa gelmesin bida :)

Ben sana hak verdim net bir şekilde söylemişsin ne istediğini bunu yapamıyorsa çeksin gitsin o zaman
Ama belli ki değer veriyo sana konuşmalarınız çok sert niye güzelce konuşamadınız ki

Geçen yıl gittiği turda içimde hiçbir şüphe sıkıntı yoktu. Ama kızlar çok laubali çıktı. Ya erkek arkadaşımla İstanbul'a dönünce buluşma ayarlamaya çalışmalar iş yerine gidip buralarda işim vardı diyerek yemeğe gitmek istemeler. O kız beni çok sinir etmişti. Bilmiyorum ondan kalan bir huzursuzluk mu bu. Turla gittiği günden beri geçen yıl aklımda

Ben sana hak verdim net bir şekilde söylemişsin ne istediğini bunu yapamıyorsa çeksin gitsin o zaman
Ama belli ki değer veriyo sana konuşmalarınız çok sert niye güzelce konuşamadınız ki
Çıldırttı beni öyle bir teklifle gelince. Sonuçta beni iki yıldır tanıyor yani böyle birşeye asla izin vermeyeceğimi bilir. Bir de benim gözüm dönüyor böyle konularda tahammül edemiyorum. Ne istediğimi açıkça söylememe rağmen tam tersi gelince önüme deli oluyorum

elifciğim ama sıkıntı burada

sen net söylemişsin de o sınırları ancak kendine çizebilirsin

sen de net söylüyorsun ama karşıdaki buna uymuyor zira başkasının çizdiği mantığımıza uymayan sınırları kabul edemiyoruz

Aranızda bu kadar bile saygı kalmamışken devlerin aşkını da yaşasasın bir yere varmaz...

Adam tatile gitmiş, tatile huzur bulmak, dinlenmek, rahatlamak için gidilir. Attığım her adımın hesabını vereceksem gitmem evimde otururum. çok daha huzurlu en azından.

Kendiniz diyorsun işleri yoğundu diye. Adam zaten bunalmıştır. Size 2 kız bir erkekle fotoğraf atsa ok, farklı düşünürsünüz. Ama şimdi ben sizin arkadaşınızım diyelim, buluştuk kahve içicez, eşim arıyor işim iptal oldu geleyim bir kahve de ben içeyim diyor. Sevgiliniz gelip ortalığı mı dağıtsın senin o adamla aynı ortamda ne işin var diye?

Güvensizliğinizin başka bir sebebi varsa ona göre yorum yapalım, yoksa hayatı kendinize de başkalarına da zehir etmeyin. Başta kendinize yazık.
Arkadaşlık başka. Söylediğiniz gibi bir durum söz konusu değil ancak erkek arkadaşım bana o grupla akşam kulübe gideceğini söylüyor ben gitmeden ona ne istediğimi güzellikle izah etmişken

sen de net söylüyorsun ama karşıdaki buna uymuyor zira başkasının çizdiği mantığımıza uymayan sınırları kabul edemiyoruz
Ama gitmeden anlaştık birbirimize hak verdik bu konuda. Neden gittikten sonra beni yanıltıyor?

Ama gitmeden anlaştık birbirimize hak verdik bu konuda. Neden gittikten sonra beni yanıltıyor?

ama işte belki bir bayan ile karşılıklı oturup kahve içmeme sözü verdi yani yanında sevgilisi olan bir kişi ile havadan sudan konuşmanın da kısıtlandığını anlamamıştır bile

ya da ne bileyim sevgilim izin vermez sizinle konuşmama mı desin

böyle grup olarak otururken sen neredensin ne iş yapıyorsun vs gibi bir muhabbette

en önemlisi de dürüstçe söylemiş

yooo konuşmadım dese daha mı iyi

Yok valla eşim şu anda uyuyo herşeye onu kastediyosan
Ve bu arkadaş da söylemiş ne istediğini eşler birbirlerinden bişey isteyemezler mi
Yani bu benim görüşüm çoğu kişiye ters olabilir

Yok valla eşim şu anda uyuyo herşeye onu kastediyosan
Ve bu arkadaş da söylemiş ne istediğini eşler birbirlerinden bişey isteyemezler mi
Yani bu benim görüşüm çoğu kişiye ters olabilir

isteyebilir tabii

ama eşin her dediğine uymuyor

bugün uyuyor yarın uymuyor

zira o da bir birey kendi düşünebiliyor

sonuçta eşlerimiz bizim kalıplarımızla yaşamak zorunda değil

adam gidip elin kadınına güneş kremi sürmemiş mesela

o kişi ile havadan sudan konuşmuş

benim sınırım dediğimiz anda karşımızdakinin kişiliğini ezmiş oluyoruz

6 yaşındaki oğlum bile diyor ki neden oradan düşeceğime sen karar veriyorsun ben belki düşmeden geçeceğim diyor

yani çocuk bile kısıtlanmak istemiyor ama biz 30 yaşındaki adama sen kadınlarla konuşma seviyeni ayarlayamazsın o nedenle benim izin verdiğim dışında konuşma görüşme diyoruz

işte o da olmuyor olur vs diyorlar ama hayatın akışında ister istemez konuşuyorlar bu da kavgaya dönüyor

Back
X