Tatil ayrılığı

Aynen öyle benim demek istediğim de bu. Gereğinden fazla muhabbet etme dedim sadece. O oturmuş birlikte plan yapmış son aşama bana soruyor

Gereğinden fazlanın ölçüsü yok

Adam tatilde tanışmış plan yapmış sizden izin alması abes

Şimdi hadi şuraya gidelim dedik bir dakika sevgilime sorayım diyen birisine gerçekten gülünür yani

Bende cok kıskancım, kendimi durdurmaya calışıyorum.
Gercekten böyle giderse birbirinizi yıpratırsınız. Kızın yanında sevgilisi varmış muhabbet etse nolcak ki? Evet keşke hiç konuşmasa sevgiliniz ama bu mümkün değil. Ayrıca görünen o ki sevgiliniz sözünüzü dinliyor eğlenmeye falan gitmemiş.
Bence kendinizi tutmaya calışın cok mu kızdınız sonra konuşalım deyin. Mantıklı düşünmeye calışın onun acısından bakın. Ben bu şekilde yapmaya çalışıyorum açıkçası ki faydasını gördüm :) sizde deneyin bence

e adam tatile gitmiş otel odasında oturmaya gitmemiş ki..
arkadaşda edinmiş ne güzel gezecek tabi ki..

sizin sınırlarınız sizi ilgilendirir siz sevgilisi eşi dahi yanında olsa bir erkekle muhabbet etmezsiniz ancak karşınızdaki kişiden bunu bekleyemezsiniz.. çünkü onun sınırları farklıdır.. saygı duymanız gerekir..

oy oyy mesajlaşmanızı şimdi okudum ..
izin verdim gittin vs.. lütfetmişsiniz ama çocukcağız cahillik etmiş idare ediverin bari...

e adam tatile gitmiş otel odasında oturmaya gitmemiş ki..
arkadaşda edinmiş ne güzel gezecek tabi ki..

sizin sınırlarınız sizi ilgilendirir siz sevgilisi eşi dahi yanında olsa bir erkekle muhabbet etmezsiniz ancak karşınızdaki kişiden bunu bekleyemezsiniz.. çünkü onun sınırları farklıdır.. saygı duymanız gerekir..
Pardon da ben sınırlarım var derken kendimle alakalı erkeklerle konuşma vs gibi bir sınırdan bahsetmedim. Kaldı ki bu sizin görüşünüz ben ona tatile gitmeden önce isteklerimi güzellikle anlattım beni huzursuz edecek şeylerden kaçın lütfen dedim. Geçen yıl yaşadığımız olaydan sonra o da istememişti turu 7/24 beraber olma durumunu. Biz kendi aramızda anlaşmış birbirimize hoşnut olmadığımız şeyler konusunda kural koyarak anlaşmışsak kime ne? Konu bu değil zaten kural açısından problem yok. Bu konuda anlaşmışken bana gece kulubüne gitmeyi teklif etmesi olayı bu noktaya getirdi

Keşke tatile birlikte gidebilseydiniz,

Geçen yıl kötü bir tecrübe yaşamışsınız ama bu seneki durum geçen seneden farklı gb. Sizi anlıyorum ama bu tür sert restleşmeler ilişkinizi sona götürür

Pardon da ben sınırlarım var derken kendimle alakalı erkeklerle konuşma vs gibi bir sınırdan bahsetmedim. Kaldı ki bu sizin görüşünüz ben ona tatile gitmeden önce isteklerimi güzellikle anlattım beni huzursuz edecek şeylerden kaçın lütfen dedim. Geçen yıl yaşadığımız olaydan sonra o da istememişti turu 7/24 beraber olma durumunu. Biz kendi aramızda anlaşmış birbirimize hoşnut olmadığımız şeyler konusunda kural koyarak anlaşmışsak kime ne? Konu bu değil zaten kural açısından problem yok. Bu konuda anlaşmışken bana gece kulubüne gitmeyi teklif etmesi olayı bu noktaya getirdi

Kadınlarla konuşunca ne olacak sanıyorsunuz peki? Erkek arkadaşınız o kadar zayıf karakterli, yanına dişi sinek yaklaşınca yoldan çıkacak, barda iki kadeh içip eğlenince odaya yanında hatunla dönecek biri mi? O zaman siz neden böyle bir adamla birliktesiniz? Bu çok gurur kırıcı bişey değil mi? Ne zamana kadar kontrol altında tutmayı planlıyorsunuz?

Üslubunuz inanılmaz itici.

Ne demek insanlık ettim, izin verdiğime pişman etme.

Benim sevgilim bana şu lafı etse gece bara gidip instagrama fotoğraf koymazsam nolayım.
Herkesin bir dolma noktası var. Benim de hassasiyetim bu yönde daha önce de açıkladığım gibi ben herşeyi ona güzelce açıklamış anlaşmışken gece kulübü olayıyla beni gerdi. Benim de abarttığım noktalar var elbet. Ama ben onun yerinde olsam karşı geleceğini bildiğim halde dalga geçer gibi sormazdım, oturup muhabbet etmek başka gece kulübe gitmeyi planlamak başka. Ne ara bu samimiyet oldu?

iyide şansını denemiş.. okudum mesajlaşmanızı tamam gitmem demiş siz uzatmışsınız konuyu..
sınırlarınız sizinle alakalı yada değil ama size zarar ..
hep yazarım yine yazayım kontrol altında tuttuğunuz sürece özgür olduğunda ne yapacağını bilmediğiniz erkeklerle evlenmeyin.. bu şekilde asla bilemezsiniz .. güven denilen şeyse böyle durumlarda pekişir..

Herkesin bir dolma noktası var. Benim de hassasiyetim bu yönde daha önce de açıkladığım gibi ben herşeyi ona güzelce açıklamış anlaşmışken gece kulübü olayıyla beni gerdi. Benim de abarttığım noktalar var elbet. Ama ben onun yerinde olsam karşı geleceğini bildiğim halde dalga geçer gibi sormazdım, oturup muhabbet etmek başka gece kulübe gitmeyi planlamak başka. Ne ara bu samimiyet oldu?
İnsanlar tatilde gece dışarı çıkabiliyor. Demek ki sevgiliniz de çıkmak eğlenmek istemiş.

Size otelde uyuyorum deyip arkanızdan sinsice gitse daha mı iyiydi? Uyurken kontrol etmediğinizi varsayıyorum tabii?

Fikrimizi sormuşsunuz, ben de fikrimi söyledim. Nolursa olsun insanlık yaptım demek çok abartı. Koca adamın tatile çıkmasına "izin vermek" insanlık yapmak mı?

Kadınlarla konuşunca ne olacak sanıyorsunuz peki? Erkek arkadaşınız o kadar zayıf karakterli, yanına dişi sinek yaklaşınca yoldan çıkacak, barda iki kadeh içip eğlenince odaya yanında hatunla dönecek biri mi? O zaman siz neden böyle bir adamla birliktesiniz? Bu çok gurur kırıcı bişey değil mi? Ne zamana kadar kontrol altında tutmayı planlıyorsunuz?
Anlatamıyorum sanırım. Ben yanında yokken zaten gece dışarı çıkıyor buradaki iş arkadaşlarıyla. Ama konu bu değil ben ona daha önce yaşanan talihsiz olaylardan ötürü gittiğinde huzurumuz kaçmasın bunlara dikkat et lütfen dedim. Ama o tam tersini yaptı. İyi hoş hadi konuşsun ona da lafım yok ama gece dışarı çıkma planı yapacak kadar ne ara samimi oldu? Belki çok paranoyak kontrol altında tutan biriymişim gibi gözükebilir ama tur olayında izin alan oydu ben de git ama sorun çıkmasın yine lütfen dedim. Gitmeden her konuda anlaşmışken neden hala üsteliyor?

İnsanlar tatilde gece dışarı çıkabiliyor. Demek ki sevgiliniz de çıkmak eğlenmek istemiş.

Size otelde uyuyorum deyip arkanızdan sinsice gitse daha mı iyiydi? Uyurken kontrol etmediğinizi varsayıyorum tabii?

Fikrimizi sormuşsunuz, ben de fikrimi söyledim. Nolursa olsun insanlık yaptım demek çok abartı. Koca adamın tatile çıkmasına "izin vermek" insanlık yapmak mı?
Diyorum ya o sinirle abarttığım şeyler var. Gözüm dönüyor nefret ediyorum dilimin kemiği olmuyor sonra içimi bir pişmanlık kaplıyor. Tamamen haksızım demiyorum ama uslüp sıkıntısını ben de görebiliyorum

iyide şansını denemiş.. okudum mesajlaşmanızı tamam gitmem demiş siz uzatmışsınız konuyu..
sınırlarınız sizinle alakalı yada değil ama size zarar ..
hep yazarım yine yazayım kontrol altında tuttuğunuz sürece özgür olduğunda ne yapacağını bilmediğiniz erkeklerle evlenmeyin.. bu şekilde asla bilemezsiniz .. güven denilen şeyse böyle durumlarda pekişir..
Evet biraz da ben uzattım. Gereksiz bir şey uzadı büyüdü gitti. Sormaması daha mantıklıydı. Sonrasında da ben kendime hakim olamadım, akşama doğru sakinleşince kendime gelince farkına vardım

Bu boyuttaki kıskançlık ondan çok size zarar verir. Çok yorucu sizin için de. Siz rahatsız olacağınız şeyleri söylemişsiniz anlıyorum ama üslubunuz da önemli.Ayrıca onun da kendine ait bir hayatı var, size yanlış bir şey de yapmamış hem. Bu kadar üstüne giderseniz boğulabilir sevgiliniz.

Bu boyuttaki kıskançlık ondan çok size zarar verir. Çok yorucu sizin için de. Siz rahatsız olacağınız şeyleri söylemişsiniz anlıyorum ama üslubunuz da önemli.Ayrıca onun da kendine ait bir hayatı var, size yanlış bir şey de yapmamış hem. Bu kadar üstüne giderseniz boğulabilir sevgiliniz.
Evet beni daha çok yıpratıyor. Belki onu kırıyorum üzüyorum ama sonrasında ben hem kırılıp üzülüp hem de kendime kızıyorum. Deniyorum bunları yenmeyi, ama böyle şeyler olunca ben bile kendimi tanıyamıyorum.

Anlatamıyorum sanırım. Ben yanında yokken zaten gece dışarı çıkıyor buradaki iş arkadaşlarıyla. Ama konu bu değil ben ona daha önce yaşanan talihsiz olaylardan ötürü gittiğinde huzurumuz kaçmasın bunlara dikkat et lütfen dedim. Ama o tam tersini yaptı. İyi hoş hadi konuşsun ona da lafım yok ama gece dışarı çıkma planı yapacak kadar ne ara samimi oldu? Belki çok paranoyak kontrol altında tutan biriymişim gibi gözükebilir ama tur olayında izin alan oydu ben de git ama sorun çıkmasın yine lütfen dedim. Gitmeden her konuda anlaşmışken neden hala üsteliyor?

Ben hala anlamıyorum. Talihsiz olaylardan sizin baskınızla ya da direktiflerinizle mi korunacak bu adam? Gerçekten böyle düşünüyorsanız neden hala birliktesiniz?

Talihsiz olayı ele alalım. Kız askıntı olmuş, işyerine güfalan gidip yemek yemek istemiş. Bunadam bu kızdan kurtulabilecek, tersleyenilecek ya da hayatında başka biri olduğunu bu yaptığının yanlış olduğunu anlatabilecek yeterlilikte bir adam değil mi? Neden siz müdahale etme gereği duyuyorsunuz? Yine baştaki soruya dönüyoruz müdahale etme, kısıtlama, kontrol altında tutma gereği duyduğunuz kısacası güvenmediğiniz bir adamla neden birliktesiniz?

Tatil bu, insanlar tatile her dakikalarını planlayarak gitmez. Ki adam dürüstçe söylemiş size. Ben olsam tepkiyi tahmin edip söylemezdim açıkçası.

Evet beni daha çok yıpratıyor. Belki onu kırıyorum üzüyorum ama sonrasında ben hem kırılıp üzülüp hem de kendime kızıyorum. Deniyorum bunları yenmeyi, ama böyle şeyler olunca ben bile kendimi tanıyamıyorum.

Böyle anlarda ani hareket etmek yerine biraz bekleyin, durun.O anki duygu patlamasıyla üzücü laflar da çıkabilir ağzınızdan. Size de ilişkinize zarar.Belli ki seviyorsunuz onu. Rahatsız olduğunuz şeyleri yine söyleyin ama baskı yapmamaya çalışın.Ayrıca erkek arkadaşınız uysal birine benziyor bence çoğu erkek daha sert tepkiler de verebilir. O da size değer veriyor o yüzden böyle küçük şeylerle yıpranmaya değmez.

Back
X