mutfak tezgahini unut. salonda halinin ustunde yap. stadyum gibi yerde konser veriyomus havasi olur
dusersin mazallah..
Uyumak en iyisidir.
bosver karaoke yapma. bisey olur mazallah akli veren ben olmayayimyok illa yüksekte olmam lazım :) sehpaya çıkayım :)
bosver karaoke yapma. bisey olur mazallah akli veren ben olmayayim
AH YAZIKKKKhemde nasıl :) sanki hiç tatile çıkmamış gibiyim birde en tuhaf yanı sanki bu şehre ilk defa adım atıyorum
Aman Allahım benim gibi düşünen biri tatil zamanı yaklaştıkça acaba gitmesek mi diyorum bu yüzden şu günlerdesırf o tatil sonrası psikolojisini yaşamamak için tatile gitmiyorum ben
Valla bu tatil dönüşü sendromunu daha tatile gitmeden yaşamaya başlayacak kadar kafayı yemiş biriyim desem inanır mısınız ama gerçekten öyle haftaya tatile çıkıyoruz ve ben döndükten sonra napıcam yaa diye düşünüyorum tatil dönüşü çok zor oluyor ya
aynennnValla bu tatil dönüşü sendromunu daha tatile gitmeden yaşamaya başlayacak kadar kafayı yemiş biriyim desem inanır mısınız ama gerçekten öyle haftaya tatile çıkıyoruz ve ben döndükten sonra napıcam yaa diye düşünüyorum tatil dönüşü çok zor oluyor ya
AH YAZIKKKK
bende bu hafta tatıle gıdıyorum
donusumden bende korkuyorum
saka yaptiiimmm :'(aklıma düşürdün bir kere :)
saka yaptiiimmm :'(
bır gun sonra 4 gunlugune bır daha gıdıcem ama ondan sonrawalla asıl cana yazık :) sen gidip gelene kadar ben alışacağım :)
toplamda 15 gun tatılde olucamya 4 günden bişi olmaz. benim gibi 1 aylık uzun bir tatilin dönüşü kadar koymaz sana canım. iş güçte yok
toplamda 15 gun tatılde olucam
2 gun sonrası ıse baslıcam .bakalım ne olacak donuste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?