TATİL HAYALMİŞ

dertli hayat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
40
3
1
32
Kızlar normalde ben ailemle İstanbulda yaşarız onun için hep tatili dört gözle beklerim kuzenlerimi görmek onlarla vakit geçirmek için.Ancak birkaç gün önce başlayan tatilim hiç iyi gitmiyor ben mi abartıyorum bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum.Kaldığımız yerde ben kardeşim bide 2 kuzenim var ev büyük önünde havuz, deniz ,yürüme alanı var. Ama hiç bunları birlikte kullanmiyoruz ısrarlarıma rağmen saçmalık mi bu bilmiyorum.Etrafımdaki herkes ailesiyle tatilin keyfini çıkarıyo bizdeyse durum şu. Herkes öğleye kadar yatıyo 1 de kahvaltı sonra internet uyku telefon uyku herkes ayrı takılıyor.Aşağı inelim diyorum yok yok yok insanlar nasıl böyle oldu bilmiyorum baya moralim bozuldu. Tek in diceksiniz ama zevk vermiyo .Demin dedim böyle davranacaksanız burda kalmanın manası yok falan kardeşimle tartıştık napim bilmiyorum.

İşte benzer alışkanlıkları olmayan insanlarla tatil gerçekten anlamsız.

Ben de en geç 8 de kalkarım, geç yapılan kahvaltıdan hiç zevk almam vs...

Bence takılın ya, niye başkalarının keyfini bekleyeceksiniz ki? Günün ileri saatlerinde ortak bişeyler yaparsınız.

En azından sabah havuz keyfi yapın, önünde bişeyler atıştırın. Yürüyüşe çıkın ...

Kimseye bağlı olmayın. Herkesin tatil anlayışı başkadır. Siz alın kitabınızı inin kumsala,denize ,havuza girin,bakın keyfinize. Evde oturmak isteyen otursun.

insanlar yeri geliyor eşleriyle birlikte tatilde aynı şeyleri yapmıyorlar
misal ben. Eşim tatilde 9 a kadar uyumak istiyor. Bense en geç 7,30da kalkar, yürüyüşümü yapar, sabah havuzuma girer, duşumu alırım. sonra eşimle birlikte kahvaltıya ineriz. Yani demek istediğim insanlar tatilde ne yapmak istiyorlarsa bırak onu yapsınlar. Bunun için ne kendini, ne de karşındakileri üzme. Keyfine bak :)

Kızlar normalde ben ailemle İstanbulda yaşarız onun için hep tatili dört gözle beklerim kuzenlerimi görmek onlarla vakit geçirmek için.Ancak birkaç gün önce başlayan tatilim hiç iyi gitmiyor ben mi abartıyorum bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum.Kaldığımız yerde ben kardeşim bide 2 kuzenim var ev büyük önünde havuz, deniz ,yürüme alanı var. Ama hiç bunları birlikte kullanmiyoruz ısrarlarıma rağmen saçmalık mi bu bilmiyorum.Etrafımdaki herkes ailesiyle tatilin keyfini çıkarıyo bizdeyse durum şu. Herkes öğleye kadar yatıyo 1 de kahvaltı sonra internet uyku telefon uyku herkes ayrı takılıyor.Aşağı inelim diyorum yok yok yok insanlar nasıl böyle oldu bilmiyorum baya moralim bozuldu. Tek in diceksiniz ama zevk vermiyo .Demin dedim böyle davranacaksanız burda kalmanın manası yok falan kardeşimle tartıştık napim bilmiyorum.

Sizi memnun etmek de zor. Mecbur mu herkes size uymaya?

Biz de ailece aynen böyle bir evde tatil yap mıştık ,bizim beyfendi kahvaltıdan sonra açıyor bilgisayarını oyununu oynuyor..Önce bir carlayacak oldum ama bi düşündüm,dedim o böyle dinlenmeyi tercih ediyor ve sonuçta mutlu..Beraber olunacak zaman var,herkesin istediğini yapacağı zaman var karı-koca dahi olunsa..
Ben de tek takılırdım yapıcak bişey yok...

Ben de sıkılırım ama öyle bir tatilden yaa. Her zaman değilse bile günün bi kısmında hep birlikte bi faaliyet yapılmalı yoksa ne anladım ben beraberce tatilden... Yalnız başıma eğlneceksem yalnız giderim zaten, kalabalığın ne lüzumu var yani dimi...

Tatile birlikte gidilen kişilerin iyi secilmesi
Cok önemli.
İnsanların odak noktası, telefonları, internetleri olmuş artık. Bunu bu sene tatilde heryerde gözlemledim malesef. Yemek yerken bile lokantada internetteler. Karsisindakide oturuyor
Öyle.

Tatilde de kuralllar olacaksa yandık!
Uyanma saati
İnternet saati
Deniz saati
Yemek saati
Heh bir de en önemlisi sevişme saati!!! :KK37:

Herkeisn tatil anlayisi farklidir.
Calisan biri icin oglene kadar uyumak tatilin vazgecilmezidir.denize havuza yuruyuse tek basiniza cikin.

tek gidin nolcak. takın kulaklığınızı yatın akşama kadar güneşlenin denize girin. belki orda arkadaşta bulursunuz kendinize:)

Back
X