Tatil kıl tüy regl üçlüsü:)

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.342
398
Kadınların derdi neden bitmez bitmiyor.Sorun şu ki reglim çok düzenli olmasına rağmen bu ay şaşırdı ramazan ayına ve sıcaklara bağlıyorum bunu önümüzdeki ay tatile gideceğiz.Ve kadınların bitmeyen derdi regl kıllar dır tatili burnumuzdan getiriyor.Neyseki bu sene bir değişiklik olmazsa reglim bitip öyle tatile gidiyorum ama belli değil. Birde kıllarım sorun bir tek bacaklarımda var diğer bölgelerim epilasyonlu.Sorun şu ki bacaklarım şuan orman gibi bayrama elbise giyineceğim ve aldırmam lazım.Aldırırsam 1 ay var tatile kadar uzamaz ama mecbur aldırcam orda diken diken kıllı kıllı gezmek istemiyorum.Krem falan sürsem çabuk uzar mı ne yapayım kızlar ben gitmeden dert plan sıkıntı içersine girdim

Kadınların derdi neden bitmez bitmiyor.Sorun şu ki reglim çok düzenli olmasına rağmen bu ay şaşırdı ramazan ayına ve sıcaklara bağlıyorum bunu önümüzdeki ay tatile gideceğiz.Ve kadınların bitmeyen derdi regl kıllar dır tatili burnumuzdan getiriyor.Neyseki bu sene bir değişiklik olmazsa reglim bitip öyle tatile gidiyorum ama belli değil. Birde kıllarım sorun bir tek bacaklarımda var diğer bölgelerim epilasyonlu.Sorun şu ki bacaklarım şuan orman gibi bayrama elbise giyineceğim ve aldırmam lazım.Aldırırsam 1 ay var tatile kadar uzamaz ama mecbur aldırcam orda diken diken kıllı kıllı gezmek istemiyorum.Krem falan sürsem çabuk uzar mı ne yapayım kızlar ben gitmeden dert plan sıkıntı içersine girdim

Sabret bayramda uzun elbise giy, tatilde rahat etmek daha onemli bence

Sabret bayramda uzun elbise giy, tatilde rahat etmek daha onemli bence

bir defaya mahsus jilet bence kötü bir şey değil. ki bence kuaföre gitmeden uğrasanız en küçükleri bile alıyor sir ağda..

Bayram 1-2 günlük bir sey. Ya uzun giyinin ya da jiletle ve ten rengi corapla idare edin. Bence de tatilde kılsız olmak büyüktür bayramda elbise giymek. Regl icin de geciktirici hap kullanin.

jilet ve tampon. iki basit çözüm avrupalı kadınların senelerdir uygulayıp da rahat ettiği. ne kadar basit şeylere ne kadar fazla emek ve uğraş veriyor türk kadınları gerçekten üzücü.
Ay tam içimden geçenleri yazmışsınız. kadınlar kulübünü okumaya başlamadan önce regl ve kıl tüyün bu kadar sorun edildiğini hayatta düşünemezdim. Her yaz tatile giderim uzun kalırım regl de olurum kıllarım da uzar dediğiniz gibi tampon ve jilet kullanırım bitti gitti. Tatili stresle bekleyecek kadar büyütecek birşey yok

jilet ve tampon. iki basit çözüm avrupalı kadınların senelerdir uygulayıp da rahat ettiği. ne kadar basit şeylere ne kadar fazla emek ve uğraş veriyor türk kadınları gerçekten üzücü.
jilet hayatımda kullanmadım elime verseler kullanmayı bile bilmem ki benim gibi aşırı kıllı bir bayan jilet kullanırsa hiç iyi sonuçlar alacağını sanmıyorum:rapci:

Ben geçen sene regl olacağımı bildiğim için 3 gün öncesinde gecıktırıcı ilaç almaya başladım öyle rahat ettim.. kıl içinde senelerdir jileti kullanırım zaten en kolayı ne öyle uzasın da alayım diye beklemek çok işkence..

Ben agda seti aldım. Bimde görüp aldım. Ve cok işimi gördü. 30 dk ısınıyor sürüyorum bezi yapıştırıp yavuk yola gibi yoluyorum kendimi. En az 2 hafta rahatım.ayda 1 kerede agda yaparım komple. Jileyle aldıgımda köklerinde 2-3 tane cıkıyor ve daha sert cıkıyor. Bi kere aciliyetten genital bolgemi jileyle aldım. Kıllar uzamaya başlayınca yürüyemedim kaşıntıdan. O zaman bir kere daha anladım ki agda en güzel yontem

jilet hayatımda kullanmadım elime verseler kullanmayı bile bilmem ki benim gibi aşırı kıllı bir bayan jilet kullanırsa hiç iyi sonuçlar alacağını sanmıyorum:rapci:

kadınlar için üretilen jiletler var marketlerde. çok pratik ve rahat. haftada bir duşta bacaklarım için kullanıyorum 2 dk sürüyor.

2 haftada bir epilatörle yarım saat uğraşmaktan daha pratik ve kolay. üstelik acısız.

bir defaya mahsus jilet bence kötü bir şey değil. ki bence kuaföre gitmeden uğrasanız en küçükleri bile alıyor sir ağda..
Alır mı gerçekten haftaya aldırıcam bayrama 1 hafta kalıyor kaymak gibi olur tatilede 1 ayım kalıyor tam gitmeden yine gidicem kuaföre ama geç çıkıyor bacaklarım

Alır mı gerçekten haftaya aldırıcam bayrama 1 hafta kalıyor kaymak gibi olur tatilede 1 ayım kalıyor tam gitmeden yine gidicem kuaföre ama geç çıkıyor bacaklarım

hemen yarın ağda yaparsanız tatile kadar yeniden ağdalık kıvama gelirler.
ya da bayramda jilet tatilde ağda

Ben agda seti aldım. Bimde görüp aldım. Ve cok işimi gördü. 30 dk ısınıyor sürüyorum bezi yapıştırıp yavuk yola gibi yoluyorum kendimi. En az 2 hafta rahatım.ayda 1 kerede agda yaparım komple. Jileyle aldıgımda köklerinde 2-3 tane cıkıyor ve daha sert cıkıyor. Bi kere aciliyetten genital bolgemi jileyle aldım. Kıllar uzamaya başlayınca yürüyemedim kaşıntıdan. O zaman bir kere daha anladım ki agda en güzel yontem

Bende sizdenim çok kıllı olmama rağmen hep ağda yaptım sonra koltuk altı ve genitali epilasyon yaptırdım yüzümü iğneli eiplasyon bir bacak kaldı işte

Şöyle birsey var Avrupalı kadınların tüy yapısı ince olduğu için jiletle alınınca kötü durmuyor .ama burda çok tüylü kişilerin kıl kök yapısı kalın ve siyah öyle olunca jiletle alınca çok kötü duruyor tıraş olmuş gibi kök aynen gözüküyor .
Konu sahibi her yerim epilasyonlu fiyorsun bacağa yaptırsaydın ya önce çok rahat ederdin .tamamen bitirmesede lazer çok rahatlatıyor bacağı .pürüzsüz gösteriyor ..

Back
X