Tatil kıl tüy regl üçlüsü:)

Bence de bayramda bir kereye mahsus jilet yapın bir şey olmaz.

Ayrıca bazı kadınlar kıllarının olmasını dünyanın en büyük ayıplarından biriymiş gibi görüyor anladığım kadarıyla. Kendinize gelin yahu insansınız memeli bi canlısınız her memeli canlının kılları vardır. Ağzınızın burnunuzun olması gibi bir şey bu. Yok doktor görse utanırım filan lol

Ben kimi zaman sevgilimin yanında da kıllı oluyorum yani bana bu konuda bi şey söylese parçalarım onu. Kendisi benden 10 kat kıllı, farkımız ne? İkimiz de aynı türe ait canlılarız. Neden acı çeken sadece ben oluyorum?

Feminizm, eşitlik süper gelsene.

Kıllarıyla barışan , sürekli tavuk gibi yolunmayan , kendini her an güzel olmak zorunda olan süs bebekleri gibi hissetmeyen, tüm bu cinsiyetçi şekilci baskılara rağmen kıllı kıllı gezen "erkek mod" kadınlara dev saygı duyarım. Ben o kadar kendimle barışık ve özgüvenli değilim. Siz hiç değilsiniz tabi :KK70:
Kılı tüyü özgüven aracı olarak görmek bana göre doğru değil. Eğer öyleyse özgüvenim diplerde:) bakış açısı farkı diyelim.. ben öyle gezsem kendime saygımı yitiririm heralde,başkasından beklemek o yanda dursun.. ben cillop kadın sevip kendine bakımını aksatmayan kadınlara dev saygı duyuyorum:) sizinde düşüncenize saygı duyup bu kıllı tüylü ortamdan kaçıyorum :)

Kıllı tüylü gezmek bakımsızlık , pislik değil. Hatta en sağlıklısı budur hele de genital , koltuk altı gibi bölgelerde. Kılları kökünden almak oralarda bakterilere davetiye çıkarır. Zaten çok da hassas bölgeler. En sağlıklısı kesmektir aslında.

Bacakları yolmak mı bakım ya :D bakım ter kokmamak , ağzının kokmaması , temizlenmek(sabunla) , nemlendirmek falan işte.

Ben iki sene önce regl tatile denk gelince çok çekinerek mecburen tampon kullanmıştım.Ama gayet memnun kalmıştım.En ufak bir kaza olmuyor.Bayram içinde bacaklarını idareten jiletle alırsan tatile kadar yine uzar.Rahatla ağda yapılacak boyuta gelir.

Kıllı tüylü gezmek bakımsızlık , pislik değil. Hatta en sağlıklısı budur hele de genital , koltuk altı gibi bölgelerde. Kılları kökünden almak oralarda bakterilere davetiye çıkarır. Zaten çok da hassas bölgeler. En sağlıklısı kesmektir aslında.

Bacakları yolmak mı bakım ya :KK70: bakım ter kokmamak , ağzının kokmaması , temizlenmek(sabunla) , nemlendirmek falan işte.
Bacakları yolmak değil,kılları almak bakım. Siz uzak kalmışsınız teknoloji çok ilerleri. Tüm vücut ömür boyu cillop gezebiliyorsunuz. Her ay ağda,jilet vs eski yöntem artık. Ben yıllardır tüysüzüm hiçte bakteri vs olmadı,olmazda zaten.. kıllı seven adamlarda var demekki,tercih meselesi :)

Bacakları yolmak değil,kılları almak bakım. Siz uzak kalmışsınız teknoloji çok ilerleri. Tüm vücut ömür boyu cillop gezebiliyorsunuz. Her ay ağda,jilet vs eski yöntem artık. Ben yıllardır tüysüzüm hiçte bakteri vs olmadı,olmazda zaten.. kıllı seven adamlarda var demekki,tercih meselesi :)

Kıllı seven adam yok. Bana göre kıl almak bakım değildir. Çünkü pis değildir. Vücudunu koruması için varolan bir örtüdür. Ben bunun tek taraflı olmasına karşıyım. Bakımsa erkeklere bakım yok mu? Onlar goril gibi.

Kıllı seven adam yok. Bana göre kıl almak bakım değildir. Çünkü pis değildir. Vücudunu koruması için varolan bir örtüdür. Ben bunun tek taraflı olmasına karşıyım. Bakımsa erkeklere bakım yok mu? Onlar goril gibi.
Sakal traşı,koltuk altı ve özel bölge alması yeterli benim için. Bi erkekten bacak almasını beklemek doğru değil. Sırtı falan kıllılar var onlar komple aldırsın zaten. Sadece kadın alsın yada kıl pistir demiyoruz zaten.

Tamponu beceremedim çok acı çektim ya ben. Vazeçtim Çıkardım ve denize falan giremedim kısacık bir tatildi zaten.Nerde yanlış yaptım acaba

Kızlar benimde mazereti m oldu için bacaklarım orman gibi yoksa dikkatli biri olmasam 18 yaşına gelir gelmez epilasyona gitmezdim.Soyle ki iki ay önce yaklaşık bacağım enfeksiyon kaptı kuaförüm temiz olmasına rağmen enfeksiyon kapmisim ve bacagimda kocaman bir göz gibi yara oldu 2 kutu ilaç içtim kremler losyonlar kullandım ve yeni yeni kapandı bacagimdaki yara izi kaldı tabi o yüzden bende bu şekil gezmek zorunda kaldım.Doktora gittiğimde erkek doktorum bu arada açık açık kılını tuyunu aldirdigin yere dikkat et dedi bende bekledim

Kızlar benimde mazereti m oldu için bacaklarım orman gibi yoksa dikkatli biri olmasam 18 yaşına gelir gelmez epilasyona gitmezdim.Soyle ki iki ay önce yaklaşık bacağım enfeksiyon kaptı kuaförüm temiz olmasına rağmen enfeksiyon kapmisim ve bacagimda kocaman bir göz gibi yara oldu 2 kutu ilaç içtim kremler losyonlar kullandım ve yeni yeni kapandı bacagimdaki yara izi kaldı tabi o yüzden bende bu şekil gezmek zorunda kaldım.Doktora gittiğimde erkek doktorum bu arada açık açık kılını tuyunu aldirdigin yere dikkat et dedi bende bekledim
Sizin lazer komple gitti dimi açıkçası arkadaşım yaptı bende yaparım dedin ama hemen çıktı onun tekrar

Olum var kalim var killi olmaz denmis. :D yani olumuz bile purussuz bacakli olmali kadiniz ya. Olude de epilasyon aranmasin bi zaaaaamet.

Bayramda jilet yapın, regl içinse tampon kullanın. Bayramdan sonra jiletle aldığınız için uzamış tüylerinize ağda yaparsınız mis gibi olur.

Jilet ve tampon ne güne duruyor. Boşverin kızlar, bir kere geliyoruz, dünyaya.

Aldırdım kızlar :)Tatile kadar uzar birazda jilet le alırım. Agdalik kıvama gelir.Regl bugün aldım 28 gün sonra olursam denk gelmiyor olursam da tampon

Kızlar 17 temmuzda tatile gidicem. Fakat reglim bu ayın 15 inde başladı. Diane 35 içiyorum adetimin ilk gününden beri 5 i gibi ilaçlar bitecek. Sizce bu ilaç adet günümü erkene alır mı ilacı bırakınca 3 5 güne oluyosunuz diyorlar şöyle 10 unda olsam gitmeden bitse napsam kızlar ya bunu içtiğim için o süreçte geciktiricide alamıycwm

Ben de şu an bu durumdayım, oldukça zorlu bir trio :/

Back
X