Tatil kıl tüy regl üçlüsü:)

Şöyle birsey var Avrupalı kadınların tüy yapısı ince olduğu için jiletle alınınca kötü durmuyor .ama burda çok tüylü kişilerin kıl kök yapısı kalın ve siyah öyle olunca jiletle alınca çok kötü duruyor tıraş olmuş gibi kök aynen gözüküyor .
Konu sahibi her yerim epilasyonlu fiyorsun bacağa yaptırsaydın ya önce çok rahat ederdin .tamamen bitirmesede lazer çok rahatlatıyor bacağı .pürüzsüz gösteriyor ..
Hijyen sırasına göre yaptırdım genital koltuk altı sonra yüzümü herkes gördüğü için yüzüm bacak kaldı işte ilk fırsatta yaptıracağım

Hijyen sırasına göre yaptırdım genital koltuk altı sonra yüzümü herkes gördüğü için yüzüm bacak kaldı işte ilk fırsatta yaptıracağım
Ben önce bacak yaptırdım .sürekli ağdayla uğraşmaktan bıkmıştım .genital istiyorum ama tırsıyorum çok acıyor diyorlar ..

Hazır konu açılmışken çok merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum evli hanımlsra şimdi diyelim ki evlisiniz ve jiletle hemen ertesi gün diğer yöntemlerde hemen hemen 10 günde çıkıyor nasıl her zaman temiz kalabiliyorsunuz ??En Büyük KK

Bayram 1-2 günlük bir sey. Ya uzun giyinin ya da jiletle ve ten rengi corapla idare edin. Bence de tatilde kılsız olmak büyüktür bayramda elbise giymek. Regl icin de geciktirici hap kullanin.
Bayramda gezip tozucaz birde uzun zamandır eltimgilleri görmüyorum imaj değişikliği yaptım süslenip püslenicem

Hazır konu açılmışken çok merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum evli hanımlsra şimdi diyelim ki evlisiniz ve jiletle hemen ertesi gün diğer yöntemlerde hemen hemen 10 günde çıkıyor nasıl her zaman temiz kalabiliyorsunuz ??En Büyük KK
Ben temiz kalabileceklerini sanmıyorum yada çok az tüyleri vardır jilet kullananların

Kadınların derdi neden bitmez bitmiyor.Sorun şu ki reglim çok düzenli olmasına rağmen bu ay şaşırdı ramazan ayına ve sıcaklara bağlıyorum bunu önümüzdeki ay tatile gideceğiz.Ve kadınların bitmeyen derdi regl kıllar dır tatili burnumuzdan getiriyor.Neyseki bu sene bir değişiklik olmazsa reglim bitip öyle tatile gidiyorum ama belli değil. Birde kıllarım sorun bir tek bacaklarımda var diğer bölgelerim epilasyonlu.Sorun şu ki bacaklarım şuan orman gibi bayrama elbise giyineceğim ve aldırmam lazım.Aldırırsam 1 ay var tatile kadar uzamaz ama mecbur aldırcam orda diken diken kıllı kıllı gezmek istemiyorum.Krem falan sürsem çabuk uzar mı ne yapayım kızlar ben gitmeden dert plan sıkıntı içersine girdim

Çok hafif jiletle al hemen çıkar O zmn Da ağdayla alırsın.. Bacaklar sürekli ağda ile alındığı için kılları bi kere jiletle bile alsan bişey olmuyor denedim

Tam olarak bu sorundan dolayı evliligimin 1. Ayında ilk yaptığım şey tüm vücut lazer epilasyon icin bir kliniğe gitmek oldu :bicak: maddi imkaniniz varsa hic düşünmeden lazere gidin.

Tam olarak bu sorundan dolayı evliligimin 1. Ayında ilk yaptığım şey tüm vücut lazer epilasyon icin bir kliniğe gitmek oldu :bicak: maddi imkaniniz varsa hic düşünmeden lazere gidin.
Doğru aslında yoksa çekilir dert değil :))

Bende sizdenim çok kıllı olmama rağmen hep ağda yaptım sonra koltuk altı ve genitali epilasyon yaptırdım yüzümü iğneli eiplasyon bir bacak kaldı işte
Benımdw heryerimde kıl cok fazla yüzümde şakak bölgemde ve gözlerimin yan tarafında var( sanki cıkıcak yer bulamamışlar ). Bende epilasyon istiyorum ama düşüncem su yönde dogurmadan epilasyona gitmek istemiyorum :)

Jiletle her zaman temiz kalmak mümkün olmuyor çabuk çıkıyor tüy köklerini kalınlaştırıyor malesef. Ağda en temizi ama onunlada uğraşmak zor. Yani uzun lafın kısası kadın olmak zor:KK16:

Şöyle birsey var Avrupalı kadınların tüy yapısı ince olduğu için jiletle alınınca kötü durmuyor .ama burda çok tüylü kişilerin kıl kök yapısı kalın ve siyah öyle olunca jiletle alınca çok kötü duruyor tıraş olmuş gibi kök aynen gözüküyor .
Konu sahibi her yerim epilasyonlu fiyorsun bacağa yaptırsaydın ya önce çok rahat ederdin .tamamen bitirmesede lazer çok rahatlatıyor bacağı .pürüzsüz gösteriyor ..

görünse ne olacak. erkekler tıraş olunca yanaklarında görünmüyor mu? çoğu koltuk altını bile almıyor erkeklerin.

biz kadınlar güzellik için değil biraz daha içimiz için uğraşmalıyız bence. bu kadar uğraşımıza değmiyor bizim erkekler.

Jilet kullanın gürleşme problemi falan olmuyor öyle bekletmek garibime gider benim hatta uzamasını bekleyeceğim de duşta jiletle alıverin hemen mis gibi olur. Ben her gün duş alıyorum ama 2 güne bir yapsanız bile öyle uzamaz belirgin şekilde. Lazer yaptırmak en temizi tabi ben komple kurtuldum problemimden. İkinci meselenin de basit çözümü tampondur, bu sıcaklarda ped kullanmak daha kötü bence.

Bayrama kadar öyle mi gezeceksiniz:) şimdi aldırın,bayramdan sonra yine aldırısınız kalan olursada epilasyon aleti bu işi halleder. Ölüm var kalım var yahu öyle gezmeyin bence.

Ölümde bacağımın kıllarına mı bakacaklar? Erkekler goril gibi gezerken ben ölümü bile mi düşüneyim ya?

Ölümde bacağımın kıllarına mı bakacaklar? Erkekler goril gibi gezerken ben ölümü bile mi düşüneyim ya?
Bi kaza geçirsem öyle kıllı doktor karşısına çıksam ben utanırdım. Ölünce düşünemezsiniz tabi haklısınız.. neyse siz böyle erkek mod devam.

Bi kaza geçirsem öyle kıllı doktor karşısına çıksam ben utanırdım. Ölünce düşünemezsiniz tabi haklısınız.. neyse siz böyle erkek mod devam.

Kıllarıyla barışan , sürekli tavuk gibi yolunmayan , kendini her an güzel olmak zorunda olan süs bebekleri gibi hissetmeyen, tüm bu cinsiyetçi şekilci baskılara rağmen kıllı kıllı gezen "erkek mod" kadınlara dev saygı duyarım. Ben o kadar kendimle barışık ve özgüvenli değilim. Siz hiç değilsiniz tabi :D

Back
X