- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
- Konu Sahibi Pelinimben
Yarın ağdaya gideyim o zaman ben ya jilet yapmamhemen yarın ağda yaparsanız tatile kadar yeniden ağdalık kıvama gelirler.
ya da bayramda jilet tatilde ağda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın ağdaya gideyim o zaman ben ya jilet yapmamhemen yarın ağda yaparsanız tatile kadar yeniden ağdalık kıvama gelirler.
ya da bayramda jilet tatilde ağda
Hijyen sırasına göre yaptırdım genital koltuk altı sonra yüzümü herkes gördüğü için yüzüm bacak kaldı işte ilk fırsatta yaptıracağımŞöyle birsey var Avrupalı kadınların tüy yapısı ince olduğu için jiletle alınınca kötü durmuyor .ama burda çok tüylü kişilerin kıl kök yapısı kalın ve siyah öyle olunca jiletle alınca çok kötü duruyor tıraş olmuş gibi kök aynen gözüküyor .
Konu sahibi her yerim epilasyonlu fiyorsun bacağa yaptırsaydın ya önce çok rahat ederdin .tamamen bitirmesede lazer çok rahatlatıyor bacağı .pürüzsüz gösteriyor ..
Ben önce bacak yaptırdım .sürekli ağdayla uğraşmaktan bıkmıştım .genital istiyorum ama tırsıyorum çok acıyor diyorlar ..Hijyen sırasına göre yaptırdım genital koltuk altı sonra yüzümü herkes gördüğü için yüzüm bacak kaldı işte ilk fırsatta yaptıracağım
Yarın ağdaya gideyim o zaman ben ya jilet yapmam
Bayramda gezip tozucaz birde uzun zamandır eltimgilleri görmüyorum imaj değişikliği yaptım süslenip püslenicemBayram 1-2 günlük bir sey. Ya uzun giyinin ya da jiletle ve ten rengi corapla idare edin. Bence de tatilde kılsız olmak büyüktür bayramda elbise giymek. Regl icin de geciktirici hap kullanin.
Ben temiz kalabileceklerini sanmıyorum yada çok az tüyleri vardır jilet kullananlarınHazır konu açılmışken çok merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum evli hanımlsra şimdi diyelim ki evlisiniz ve jiletle hemen ertesi gün diğer yöntemlerde hemen hemen 10 günde çıkıyor nasıl her zaman temiz kalabiliyorsunuz ??![]()
Kadınların derdi neden bitmez bitmiyor.Sorun şu ki reglim çok düzenli olmasına rağmen bu ay şaşırdı ramazan ayına ve sıcaklara bağlıyorum bunu önümüzdeki ay tatile gideceğiz.Ve kadınların bitmeyen derdi regl kıllar dır tatili burnumuzdan getiriyor.Neyseki bu sene bir değişiklik olmazsa reglim bitip öyle tatile gidiyorum ama belli değil. Birde kıllarım sorun bir tek bacaklarımda var diğer bölgelerim epilasyonlu.Sorun şu ki bacaklarım şuan orman gibi bayrama elbise giyineceğim ve aldırmam lazım.Aldırırsam 1 ay var tatile kadar uzamaz ama mecbur aldırcam orda diken diken kıllı kıllı gezmek istemiyorum.Krem falan sürsem çabuk uzar mı ne yapayım kızlar ben gitmeden dert plan sıkıntı içersine girdim
krem sürsem daha çabuk uzar mı acaba ya kıllarını uzatmak için çabalayanda bi kendimi gördümen temizi, zaten normalde 3 haftaya çıkmaya başlıyorlar, hadi 4 hafta olsa yine tatilden önce aldırabileceğiniz uzunluğa gelirler.
Tam olarak bu sorundan dolayı evliligimin 1. Ayında ilk yaptığım şey tüm vücut lazer epilasyon icin bir kliniğe gitmek olduHazır konu açılmışken çok merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum evli hanımlsra şimdi diyelim ki evlisiniz ve jiletle hemen ertesi gün diğer yöntemlerde hemen hemen 10 günde çıkıyor nasıl her zaman temiz kalabiliyorsunuz ??![]()
Doğru aslında yoksa çekilir dert değil :))Tam olarak bu sorundan dolayı evliligimin 1. Ayında ilk yaptığım şey tüm vücut lazer epilasyon icin bir kliniğe gitmek oldumaddi imkaniniz varsa hic düşünmeden lazere gidin.
Benımdw heryerimde kıl cok fazla yüzümde şakak bölgemde ve gözlerimin yan tarafında var( sanki cıkıcak yer bulamamışlar ). Bende epilasyon istiyorum ama düşüncem su yönde dogurmadan epilasyona gitmek istemiyorum :)Bende sizdenim çok kıllı olmama rağmen hep ağda yaptım sonra koltuk altı ve genitali epilasyon yaptırdım yüzümü iğneli eiplasyon bir bacak kaldı işte
Jiletle her zaman temiz kalmak mümkün olmuyor çabuk çıkıyor tüy köklerini kalınlaştırıyor malesef. Ağda en temizi ama onunlada uğraşmak zor. Yani uzun lafın kısası kadın olmak zorHazır konu açılmışken çok merak ettiğim bir konuyu sormak istiyorum evli hanımlsra şimdi diyelim ki evlisiniz ve jiletle hemen ertesi gün diğer yöntemlerde hemen hemen 10 günde çıkıyor nasıl her zaman temiz kalabiliyorsunuz ??![]()
Şöyle birsey var Avrupalı kadınların tüy yapısı ince olduğu için jiletle alınınca kötü durmuyor .ama burda çok tüylü kişilerin kıl kök yapısı kalın ve siyah öyle olunca jiletle alınca çok kötü duruyor tıraş olmuş gibi kök aynen gözüküyor .
Konu sahibi her yerim epilasyonlu fiyorsun bacağa yaptırsaydın ya önce çok rahat ederdin .tamamen bitirmesede lazer çok rahatlatıyor bacağı .pürüzsüz gösteriyor ..
Bayrama kadar öyle mi gezeceksiniz:) şimdi aldırın,bayramdan sonra yine aldırısınız kalan olursada epilasyon aleti bu işi halleder. Ölüm var kalım var yahu öyle gezmeyin bence.
Bi kaza geçirsem öyle kıllı doktor karşısına çıksam ben utanırdım. Ölünce düşünemezsiniz tabi haklısınız.. neyse siz böyle erkek mod devam.Ölümde bacağımın kıllarına mı bakacaklar? Erkekler goril gibi gezerken ben ölümü bile mi düşüneyim ya?
Bi kaza geçirsem öyle kıllı doktor karşısına çıksam ben utanırdım. Ölünce düşünemezsiniz tabi haklısınız.. neyse siz böyle erkek mod devam.