Evet aynen öyle oluyor.ondan sonra da millet niye parasız insan sevmiyor diye eleştiri yapıyorlar.Sosyal ekonomik yönden ve aynı kafaya sahip arkadaşlar olması çok önemli işte.
Benim de arkadaşlarım ya kiminin kocası yollamaz ya kiminin parası olmaz vs vs basar tek giderim gittiğim yerde çok arkadaşım olur.
o zmn hic gitmiyceksiniz yada tek gideceksiniz baska bi yolu yokYani pek aramiz yok.hanı küçük esnaftan diyordu ya kefil gösterecek birisi var mı? O da diyordu yok benim çevremdeki herkes fasfakir diye.aklıma o geldi.
Bakacağım teşekkür ederim.instada bi sayfa görmüştüm kızkızageziyoruz diye hoşuma gitmişti bakabilirsiniz güvenilir mi araştırın tabi
Cesaret edebilir miyim bilmem.bir kere gitmiştim bir arkadaşla ama tek gelen yalnızca bir kişi vardı o da zor anlar yaşamıştı.sürekli birilerine yanaşmayan çalıştı.hoş gelmemişti gözüme.
Aynen giden ömürden oluyor. Kesinlikle gidin . Arabanız yoksa ilk etapta denize yakın otel tercih edebilirsiniz. Ya da dediğim gibi biryerler göreyim diyorsanız tür da iyi olur. O ara cesaretlenir birdahaki tatillere daha kişisel planlar yaparsınızAslında bir defa şeytanın bacağını kırınca devamı gelir diye düşünüyorum. Onu bunu bekle derken yaşlanıp gideceğiz.
Ben tatil bölgesinde yaşadığım için şanslı kesimdenim hiç böyle derdim yok şükür. Amazaten hastanede insan görmekten evine gelen arkadaşlarından sıkılmadın mı ? 3.5 gün için arkadaşa gerek yok ki git tatili yap.Merhaba arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere derdim her sene aynı oluyor.her yaz başı bu sefer dert etmeyeceğim diyorum ama yine aynı düşüncelerle başbaşa kalıyorum.ne yapmak lâzim size danışmak istedim.biliyorum bu tarz dertleri olan çok kişi oluyor.şimdi ben devlet memuruyum.3,5 gün bir yerlere kaçacak kadar param var ama sorun şu ki etrafımdaki hiç kimsenin doğru dürüst parası yok.erkek arkadaşlar var ama parası olanlardan ben yeterince hoşlanmıyorum, hoşlandıklarımın da yeterince parası yok.kimi düşünsem herkes eleniyor.ee ben de dedim ki bari abimin yanına gideyim.aşçı ve yaz sezonunda tatil bölgelerinde çalışıyor.yine tek başıma takılacağım ama cesaret olur en azından dedim.ama geçen onunla da kavga ettik.ayrıntıya girmeyeyim konu uzamasın.kalbim de oldukça kırıldı.bana geri dönüş de yapmadı.sonradan düşününce de haklı olduğuma karar verdim.bir tarafım kendi menfaatin için pişkinliğe vur diyor ama bir yanım da gurur yapıyor kendime bunu yapmayı yakıştıramıyor. Eee tek başına git diyeceksiniz ama zevkli olacağını düşünmüyorum açıkçası.sadece bak sen de gittin eğlendin, gününü gün ettin diye kendimi kandırmış olacağım.bir yandan da kendimi kurtarmişim, özgürlüğümü elime almışım senelerimi böyle boşa geçirip durmak çok zoruma gidiyor.arada magazin programları falan denk geliyor iyice sinirim bozuluyor.her sene aynı şeyleri düşünüyorum ama bir türlü çözüm de bulamıyorum.sadece kendini kurtarmak da yetmiyor ki bizim gibi fakir ülkelerde.kendimi çok şanssız ve beceriksiz hissediyorum her yaz.sizler ne yapıyorsunuz?
Zevkli olur neden olmasin. Oluyor yani ayni dertten ben de yapiyorum bu yalniz tatil olayini.Eee tek başına git diyeceksiniz ama zevkli olacağını düşünmüyorum açıkçası.
Ama burada sen asil biraz Da tek gitme korkusu duyuyorsun. Bende de ilk basta vardi o ama bi cesaret edip git sonra hep tek gideyim diyeceksin :))çalışıyor.yine tek başıma takılacağım ama cesaret olur en azından dedim.ama g
Turla gitmesin :)Turla gidin daha eğlenceli oluyor
Abi sen de tıbbi sekreterdin sadece. Ülkenin çoğu senin kadar kazanıyor ki.ceo değilsin genel müdür değilsin. Bul işte bir memur arkadaş yanına, çık tatiline.Yani pek aramiz yok.hanı küçük esnaftan diyordu ya kefil gösterecek birisi var mı? O da diyordu yok benim çevremdeki herkes fasfakir diye.aklıma o geldi.
Yurtdışına git bence daha iyi yalnız hissetmezsin çoğu kişi yurtdışına tek gidiyor çünküEvet aynen öyle oluyor.ondan sonra da millet niye parasız insan sevmiyor diye eleştiri yapıyorlar.
Kardeş o bile yok diyorum işte etrafımdakilerde.kendimi övmüyorum.sadece kendimi kurtarmişım dedim.zengin oldum demedim ki.Abi sen de tıbbi sekreterdin sadece. Ülkenin çoğu senin kadar kazanıyor ki.ceo değilsin genel müdür değilsin. Bul işte bir memur arkadaş yanına, çık tatiline.
yanlış anımsamıyorsam siz polis eşiydinizBiraz zevk aldığınız şeylerle alakalı bu durum. Mesela ben bekarken motosiklet ve sırt çantamla gezerdim. Fazla kıyafet falan alma lüksü bile yoktu çünkü gündüzleri güvenli doğa veya sahil kenarlarında kitap okur, denize girer bol bol kahve içerdim. Yemekler için esnaf lokantaları, fırın vs. Uğrardım.
Kasaba tarzı bir yer ise ve bira içmek istersem pansiyonda konaklardım ve orayı yürüyerek gezerdim inanılmaz zevk alıyordum.
Evlenince çoğunu eşimle yaptım. Cocuklar olana kadar konfor aramadık ama dolu dolu yaşadık.
Tatil anlayışınız lüks otel, bar, havuz ve partner ise tek başına zevk almazsınız. Tatil dediğiniz şey kafa dağıtmaktır ve tek başına bile gayette güzel oluyor.
30 yaşından sonra büyük oranda uyumlu olup tatile gidip eğleceğin insanı yeni tanımazsınKardeş o bile yok diyorum işte etrafımdakilerde.kendimi övmüyorum.sadece kendimi kurtarmişım dedim.zengin oldum demedim ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?