Tatil konusunda kararsızlık…

Kesinlikle otel tatili diyorum. Hele ki Belek otelleri muhteşem. Tüm gün ye iç yat çocukla eğlen. Bir de memnuniyet kişiye göre değişir. Ben sueno delexu belleğe bayılmıştım. Bir sitede yorum yaptım benle aynı anda kalan başka bir tatilci o kadar berbat şeyler yazmıştı ki şaşırmıştım biz aynı otelde mi kaldık diye. Bende Alanya otellerine gitmem benim için kötü ama seven de bir sürü kişi var. Kısaca herkesin beklentisi farklı oluyor. Vereceğiniz bütçe sizi zora sokmayacaksa gidin derim.
Bende Sueno yu çok severim, sevmeyene de şaşarım. Her hafta Sibel Can, Ebru Gündeş ve Altay çıkıyor, daha ne olsun.

Ama kalabalık otel sevmediğim için Belek teki golf otelini seçmiştik biz. Golf sahasını shuttle ile gezdiriyorlar, gerçekten çok güzeldir.

Ama insanın ne beklediğine bağlı işte memnun kalıp kalmamak.

Bende Sueno yu çok severim, sevmeyene de şaşarım. Her hafta Sibel Can, Ebru Gündeş ve Altay çıkıyor, daha ne olsun.

Ama kalabalık otel sevmediğim için Belek teki golf otelini seçmiştik biz. Golf sahasını shuttle ile gezdiriyorlar, gerçekten çok güzeldir.

Ama insanın ne beklediğine bağlı işte memnun kalıp kalmamak.
Dediğiniz gloria otelleri ise onlar da çok güzel. En son kasımda gittim muhteşemdi. Maalesef artan fiyatlar ve 3 çocuk olması sebebiyle bu sene tatile yazlıkta devam edeceğiz.

Merhaba herkese,
Daha önce hiç her şey dahil bir otelde tatil yapmadık. Daha çok kamp tatili, villa tatili, yurtdışı tatili, aile yanı tatil, vs yaptık fakat bu sene her şey dahil konsept tecrübe etmek istiyoruz. Aklımızda bir yer var fakat o fiyatlar nedir? Bunu yapmaya değer mi, taksitle tatile gitmek mantıklı mı, 5 günlük tatil için 9 ay kredi kartına taksit ödenir mi (böyle yazınca kulağa çok saçma geliyor gerçekten) karar veremiyorum ama bir yanım da pandemiden beri kendin için ne yaptın, hamilelik lohusalık desteksiz çocuk büyütmek derken bunu hak ettin diyor. Aranızda bu tarz tatil seçen var mı? Seçtiyseniz değdi mi gerçekten bilmek isterim.
Genelde herşey dahil otelleri tercih ederiz ekstra ücret ödememek için..bana çok mantıklı geliyor ve şimdiye kadar da memnun kalmamazlık gibi bir durum olmadı..ödeme konusuna gelince taksiti az yapıp daha hızlı bitiriyoruz

Gecen yıl hersey dahil bi otelde yaptik tatilimizi.oyle cok lüks bi otel de değildi.4 yıldızlı bi otel Antalya da.cok memnun kaldık.benim icin temizlik ve yemekler önemliydi.odalar temizdi günlük temizlikçi geliyordu ve yemekleri gerçekten çok güzeldi.cok fazla çeşit vardi.kahvaltiya yalnızca bir kez indik cocuklar annemle indiler.sonrasinda hemen öğlen yemeği.aradan 2 saat geçmeden hamburger patates kızartması ya da köfte vs servisleri vardi.sonrasi akşam yemeği. Yemeyi sevenler için gerçekten harika.nerdeyse ağzınız hiç boş kalmiyo.ve cidden de cok güzel yemekleri vardı.calisanlari gayet ilgili ve guleryuzlu.yanliz denizi cok dalgalı olduğu için denizde cok vakit gecirmedik ama zaten cocuklar havuzda daha çok eğlendi.otel tatili yapacak olsam yine orayı tercih ederim.fiyat olarakta cok uygun bi oteldi.suan tabiki fiyatlar artmıştir ama yine bi 68bin değildir.cok lüks aramiyorsaniz ozelden yollayabilirim otelin adını.
Ben de isim istesem🥰 öneri olmadan otele gitmiyorum artık, bir kere gittik çok kötüydü çünkü

Benim kızım 4 buçuk yaşında onunla yurt dışı tatilinde bir sürü değişik tatil denedik dinlenmek için en iyisi her şey dahil otel. Biz gezmeli tatilleri baharda yapıp yazın her ley dahil oteli seviyoruz. Hele de büyüdükçe mini clubta takılıyor mis gibi oluyor valla😆 sadece gideceğiniz otel çok bilindik bir otel değilse mutlaka birinin daha önce gittiği bir otel olsun bazen yemekler felaket olunca tatilin değeri kalmıyor. Gerçi 68 binlik otelse iyidir🤗

Herzaman hersey dahil tatil yaparim digerleri tatil degil bana gore. Gidipte yemek falan hazirlayacaksam ne anladim ben o tatilden? Her gun odam temizlencek toplanacak envai cesit yemek cocuk aktivitesi olsun sene boyu odeyin ama bir haftada olsa hayatin keyfini cikarin sacma degil

Ben her şey dahilciyim. Yiyim, iciyim, önüme gelsin, önümden gitsin. Her şey temizlensin. Ben yan gelip yatayım oh valla konforuma inanılmaz düşkünüm aslında...amaaa..o her şey dahillerin de artik yüksek gürültülü animasyonları, havuz eğlenceleri, müzikleri, sürekli etkinlikleri, yemek sırasında beklemesi, havuz başında iyi yerdeki şezlonglarin kapılması, çoluk çocuk kalabalık, gençlerin yüksek enerjisi beni yoruyoooor. Son gittiğimde kendimi 60 yaş üstü için yapılmış relax havuzlarına kaçarken bulunca tamam dedim bu tip tatil benim için bitmiştir :)) bu sene villa bakıyoruz eşimle. Başbaşa olsun, sakin, sadece ikimiz, bir de kedimiz..bakalım :)

Bilemedim. Kamp, cadir madir, offroad bunlari hic sevmem. Benimki seviyor ama hic benlik degil. Benim tatil anlayisim luxury, 5 7+ yildiz alti kurtarmaz. Sabah git, aksam don ya da en fazla 1gunluk kamp yapabilirim sanirim. Yikanamadigim yerde duramam, istedigim yemek onumde olmali. Konfor olmali yani, bu yasta kalabalik otellerde basimi agritiyor. Balayi tarzi, Kemer tarafinda yogun oteller var. In cin top oynuyor ama epey tuzlu tabi, genelde kacamak yapan is adamlari tercih ediyor. Deniz ve sakinlik bana yeter. Kucuk yastan beri tekne kullanabildigim icin tekne de seviyorum. Size ozel kiraladiginiz, bir tekne ile bir koyda zaman gecirilebilir. Tatil icin kredi cekmek bana mantikli gelmedi. Çocuk varsa, cocuk klubu olan ve her sey dahil kalabalik oteller daha iyi tabi. 5 cayi, gozlemesi, dondurmasi, meyve saati hepsi icinde oluyor. Gece ciftler clube gitmek isterse, cocugu ablalara emanet edebiliyorsunuz. Kamera oluyor ve telefondan izleyebiliyorsunuz.

Belek bahsettiğim yer otel çok iyiydi aktiviteri harikaydı,tek sıkıntı denizi ve plajı kum çakıl oluşuydu,havuz yetmişti bize.
Geçen sene kızçemle gittiğimiz otelim adını hatırlayamıyorum minnoş bizim aqupark manyağı olduğu için onu tercih edior.
Belek'te hangi otel, kristal serileri var o mevkiide onlar cok bozdu. Hele sonda ki cristal berbat, dunya multeci pazari gibi hersey dahil ama :) The Land Of Legends'se o guzel :)

Ben de bebeğim 4 aylıkken bir kez böyle bir tatil yaptırm. O da 4 gündü. O zaman çok yorgundum iyi gelmişti. Ama fazlası sıkardı. Voyage torba da kalmıştık. Her şey çok güzeldi. Ama bir yerden sonra rutine biniyor aynı yemekler aynı mekanlar. Şimdi istemiyorum. İstesem de param yetmiyor artık o fiyatlar ne cidden 🥲
Beybim 2 yaşında daha çok onun koşup oynayabileceği doğa içinde havuzsuz ekolojik tatil seçeneklerini değerlendiriyoruz. Kampa alışıksanız her şey dahilde sıkılabilirsiniz.

Çocuğum küçükken gidiyordum hep pandemi ile bıraktık.
Zaten ondan önce de-özellikle çocuğum büyüdükçe- içime sinmemeye başlamıştı.
Yemeklerini mesela özellikle yemekler dışındaki atıştırmalıkları hiç bize göre değil.
Yemek kısmında ise gördüklerim soğuttu beni.
Çorba alınan büyük kaseden çorbanın tadına kepçeyle bakıp geri koyan turist gördüm ya🤦‍♀️
Asla çorba ve salata yemem.
Ki gittiğimiz yerler de ortalama üstü yerler.
Uygun olsun diye gidersek tatili mide rahatsızlıkları ile hastanede geçirmek var bir de çünkü öylesi daha pahalıya geldiği gibi tatilsiz olur.
Artık şu bilindik yerden ev kiralıyoruz.
Geçen sene nehrin kenarında bir yer kiralamıştık mesela.
Köye dahil ama köye uzak gece sessizliği, kirpiler,kaplumbağalar, cırcır böcekleri ohh çok iyiydi.
Yemek kısmında kahvaltıyı evde yaptık ama akşam ve öğle yemekleri farklı yerler denedik.
Rotasyonlar birbirine yakın olduğu için garklı yerler denedik.
Yine bir otel parasına denk geldi ama daha rahat ve eğlenceli idi.
Çocuğu küçük olanlar için her şey dahil iyidir ama.
Bizimki 12 oldu mesela artık gitsem de 12+ otelleri tercih ederim sanırım daha sessiz olur havuz kenarında güneşlenirken birden üzerine su sıçramaz falan.
Demem o ki çocuk faktörü değiştiriyor.

Babam hayattayken Mardan Palace gitmiştik. Muazzam bir oteldi. 😍 Plajın kumunu bile insanların ayağı yanmasın diye dışardan getirmişler. Bir havuzu vardı devasal. Banyodaki şampuan Hermes markaydı. Adamlar kara para aklamak için öyle böyle harcamamış. Sonra el koyuldu. İsmi değişti.
Kendimiz otelci olduğumuz için Maxx Royal’in çok methini duyuyorum. Ona gitmek isterdim. Bir de Marmaris’teki
D-Maris çok büyüleyciydi. 5 ayrı koyu vardı. Onda konaklamak isterim.

Evet güncelleme yapıyorum, sonuç olarak otel tutmuyoruz. Fiyatlar çok yüksek geldi. Ben başı Voyage istemiştim. Çevremde gidenler memnundu. Erken Rez zamanında karar verseydik bu kadar düşünmezdim ama şimdi gerçekten gereksiz pahalı. Eşim de tut istediğini derken onu pek hevesli göremeyince vazgeçtim. Bu parayı önümüzdeki seneye planlayacağımız Bali tatili için ayarlamaya karar verdik.
Bu sene de ailelerin yanında takılacağız. Zaten benim ailem de onun ailesi de tatil merkezlerinde oturuyor. Bize yetecektir umarım. Fikir veren herkese teşekkürler 🌸

Babam hayattayken Mardan Palace gitmiştik. Muazzam bir oteldi. 😍 Plajın kumunu bile insanların ayağı yanmasın diye dışardan getirmişler. Bir havuzu vardı devasal. Banyodaki şampuan Hermes markaydı. Adamlar kara para aklamak için öyle böyle harcamamış. Sonra el koyuldu. İsmi değişti.
Kendimiz otelci olduğumuz için Maxx Royal’in çok methini duyuyorum. Ona gitmek isterdim. Bir de Marmaris’teki
D-Maris çok büyüleyciydi. 5 ayrı koyu vardı. Onda konaklamak isterim.
Sizin oteliniz neredeydi onun imkanları nasıl?

Biz apartta kalırız Bi günu mutlaka tekne turuna ayiriz gittiğimiz yerin çevre ilçeleri de dahil heryerini gezeriz yemegide dışarıda yeriz eşimle benim tatilim böyledir hersey dahil otele gidildiği zaman otelin imkanlarından yararlanmak için otelden hiç çıkılmaz diye düşünüyoruz oteller de fiyatlar almış başını gitmiştir ama yılda Bi kere canınız nasıl istiyorsa öyle yapın

Back
X