Tatil konusunda kararsızlık…

Biz apartta kalırız Bi günu mutlaka tekne turuna ayiriz gittiğimiz yerin çevre ilçeleri de dahil heryerini gezeriz yemegide dışarıda yeriz eşimle benim tatilim böyledir hersey dahil otele gidildiği zaman otelin imkanlarından yararlanmak için otelden hiç çıkılmaz diye düşünüyoruz oteller de fiyatlar almış başını gitmiştir ama yılda Bi kere canınız nasıl istiyorsa öyle yapın
Bunları çocukla yapabiliyor musunuz? İstanbul’da yaşıyoruz. Bugün evden Kadıköy’e oradan kızım vapura binmek istediği için vapurla Beşiktaş’a gidip yemek yiyip sonra tekrar Kadıköy’e ve sonra eve döndük. O kadar zordu ki.. Sürekli çocuğu takip etmek, bir şey olacak mı diye gözlemek, yönerge vermek… insan yürüdüğünden dahi bir şey anlamıyor. Dediğiniz şekilde tatil yaparsam sanki bunlar başıma gelecek gibi hissediyorum. (3 yaşında)

Merhaba herkese,
Daha önce hiç her şey dahil bir otelde tatil yapmadık. Daha çok kamp tatili, villa tatili, yurtdışı tatili, aile yanı tatil, vs yaptık fakat bu sene her şey dahil konsept tecrübe etmek istiyoruz. Aklımızda bir yer var fakat o fiyatlar nedir? Bunu yapmaya değer mi, taksitle tatile gitmek mantıklı mı, 5 günlük tatil için 9 ay kredi kartına taksit ödenir mi (böyle yazınca kulağa çok saçma geliyor gerçekten) karar veremiyorum ama bir yanım da pandemiden beri kendin için ne yaptın, hamilelik lohusalık desteksiz çocuk büyütmek derken bunu hak ettin diyor. Aranızda bu tarz tatil seçen var mı? Seçtiyseniz değdi mi gerçekten bilmek isterim.
Hersey dahil otelden eve döndüste salçalı makarna yedigimizde ohh bea demiştik 😅 sürekli bi yeme içme derdinde oluyosun sanki ne yediğini bilmiyosun ben öyle olmuştum. Dışarı cikamiyosun para verdik burda duralım diye. Rahat konforlu mu evet. Gittiğin otel verdiğin paraya değmeli her otel aynı keyfi kesinlikle vermiyor daha çok ne aradiginada bağlı, cok gürültülü eğlencesi bitmeyen otel sevmiyorum mesela başkasına sıkıcı gelebilir tatilden beklentiyle alakalı yani ama 9 Ay ödemeye değer mi emin değilim

Biz 4 yıldır her sene cocuklar için gidiyoruz çok eğleniyorlar havuz deniz ozlellikle aguparki en büyük olan otelleri seviyoruz ultra herşey dahil.ve kisin indirimliyken takip edip ben seviyorum zevklerimizie göreve bayramlarda gidiyoruz kalabalık oluyor ama bize iş nedeniyle riske atmamak icin bayramlar uyuyor.biz ve cocukalr çok eğleniyoruz iki cocugum var biri küçüğüm 5 yaş oldu o bile nasıl keyif alıyor takip ediyorum yanımda yzuduruyorum ben onun yanında yüzüyorum kayıyor ablası zaten koca kiznoldu kendi egleniyor.bi çok rahat ediyoruz herşey dahilde.yemekler açık büfe oh miss ev ahımı olarak rahat ediyorum eşimle yüzüyoruz havuz deniz ben agua çok seviyorum hızlı kaymaları.yenek saati yemeklerimizi alıp geçiyoruz yemek yiyip tekrar havuz güneş dinlenme.aksamalri çocuklar duş alıp yatakta odada yatakta dinelniyor yemek sonrası yoruluyorlar gün boyu biz eşimle aşağıda bisler içip gezip takılıp geliyoruz otel eğlencelerine.otel.disina acil bir ihtiyacımız yoksa asal çıkmıyoruz çünkü o kadar para verip dışarda yemek içmek o rahatı bırakmak saçma.nem var güneş var yer icindeain çıkınca nereye gideceksiniz çocukla.gezmek.istoyrosaniz dağ bayır tarihi eser ona göre yerler seçeceksiniz.biz dönüşte otelden çıkınca uhrariz gezilecek yerlere geze geze gideriz.
Ve şunu diyebilirim ki tatil parasını ayarlayıp yazin tatil yapın sonradan ödemek zor.olur.ben kışın hazirlwyip.indiirmli.aliyorum nakit veriyorum

Bunları çocukla yapabiliyor musunuz? İstanbul’da yaşıyoruz. Bugün evden Kadıköy’e oradan kızım vapura binmek istediği için vapurla Beşiktaş’a gidip yemek yiyip sonra tekrar Kadıköy’e ve sonra eve döndük. O kadar zordu ki.. Sürekli çocuğu takip etmek, bir şey olacak mı diye gözlemek, yönerge vermek… insan yürüdüğünden dahi bir şey anlamıyor. Dediğiniz şekilde tatil yaparsam sanki bunlar başıma gelecek gibi hissediyorum. (3 yaşında)
Şimdi oglum büyüdü geçen yıl kizim çok küçüktü tekneye çıkmadık ama oglum 3 yaşındayken bizdeki nasıl Bi gezme aşkıysa😅 biz k marastan Fethiyeye gittik ve heryeri gezdik tekne turunada gitmiştik turda denize benimle birlikte simitle girmişti tabi yanından hiç ayrılmadım çünkü koyları çok derin bizim o tatilimiz çok güzel geçmişti.bide benim esim cok guzel ilgilenir yani iki kisi idare etmistik.ama siz dinlenmek istiyorsunuz zor olacak diyorsunuz o yüzden hersey dahil olan güzel Bi otele gidin ama mutlaka tatilinizi yapın yılda bir defa bu sizin hakkiniz😊

Son düzenleme:
Her otel keyifli olmaz araştırıp size uygun olan oteli beklentilerinize uyaninsecin.
Biz cocukalrla eglendigimiz için aguasi büyük kayifli karışık oalanalri çok.seviyoruz o çok önemli yeme içme taze gzuel yiyecekler çeşit fazla olmalı lezzetli.dnize sıfır ve yeşillikler içinde mis gibi olmalı.aranan özelliklere uygun yerler seçip liste yapıyorum kışın araştırıp erkekn rezervasyon la alıyorum.yarisini.aldigimda ödeyip yarısını tatile giderken veriyrouz.cocuklu aileye ultra herşey dahil daha iyi .ben küçük kızım iki yaşındayken gittim çocuk nasıl eğlendi simitini takip yüzdü.egerki parayı telafi edecekseniz sizi çok etkilemeyecekse ödemeler kesin gidin bir yaz hep sıkıcı ev den uzaklaşın değişik yerler gormek eğlenmek iyidir.koca yıl çalışılıyor dinlenip yüzüp egelnio gelin.cocugunuzpa.havuza girin simit kolluk takip yemekte istediği şeyleri alın yedirin karnını doyuran birsuru seçenek var.eglenceli bir otel seçin.keyfinize bakın diğer sene belki fiyatlar dhada ucar

Gunes kremlerinizi havuza geçmeden sürün odada giyin havuza inin çocuğunuzla hemen orda gitmek ister acele eder.rahat olun üç yaş çok küçük değil yaa gözünüzle takip edip sürekli sizde yüzün eğlenin.ilaclarinizi yanınıza alın.cocugunuzun ve sizin.hametan krem güneş sonrası rahatlatıcı jel .çocuğunuza ağrı kesici size mide ilacı ağrı kesici.eviniz gibi kalıp rahat dönün eğlenip.ben çocuklara yedek çarşaf alıyorum yattıkları yastığın ve çarşafı tam örtüp onun üstünde rahat uyuyorlar dus alınca.bizede alıyorum daha rahat ediyoruz yastık dahil örtüp yatıyoruz sabah kalkınca kendimizinkininhemen katlayıp kenara koyuyorum gorvlilerden önce temiz kaldırıyorum daha tlrahat ediyoruz .birde dua sonrası ince bir duş havlusuda kendimizinkini goturuyorum.havuz deniz işi bitip akşam yemeğine çıkılacağı zaman onla siliniyoruz rahat ediyorum temizce

Kocam hastasıdır bu konseptin, ben nefret ederim.
Sürekli bir şeyler yiyen insanlar için mantıklı ama diğer türlü bence işkence.
Önceki senelerde zincir üst düzey otellere giderdik, yürü babam yürü, odaya gitmek ayrı dert.
Golf arabası için odadan çağır, bekle dur e gelmiyor düş yola.
Sürekli bir şeylere yetişme telaşı da cabası.
Son yıllarda özellikle çocuklardan sonra daha küçük hatta kapasitesi 1000 kişiyi aşmayan oteller tercih ediyoruz, çok daha mutluyum.
Ben ise oda kahvaltıcıyım, olduğum yere ne saat ne aktivite olarak bağlı kalmak istemediğimden.
Bu otellerden insan dışarı çıkmıyor gidince, gezme değil yeme içme yatma oluyor.
Verdiğiniz fiyata sharm el seyk düşünün derim, bu sene bu kafadayım.
Ömrümde her sene gittiğim yerlere bu rakamları ödemektense Mısır da hem deniz hem kültür tatili yaparım diyorum, oradaki oteller de uhd ya da hd.

Çocuğu olmayan biri muhtemelen asla anlayamaz. Ben de çocuklar da amma şımartılıyor gezsin yorulsun derdim. Şimdi oğlum denize bile giderken homur homur gidiyor. Öğleden sonra kaydırak havuz olayına bir giriyor akşama kadar buruşuk halde zor çıkıyor. Daha denize gitmeye zor ikna ediyorum yurtdışında müze gezmesi mümkünsüz. En az 9-10 yaşında olması lazım.
13 yaşında kızımla geçtiğimiz nisan 1 gece kalmalı çanakkale,1 gece yine kalmalı anıtkabir turu yaptık,ben gitmem bi daha çok yoruldum dedi…karadeniz falan istiyodum ama vazgeçtim..her sene erken rezervasyonla bayram tatillerimizi uhd hotellerden belek,kemer ya da side’den tercih ediyordum…çok yemek seçen kızım illa ki orda bişiler yiyordu.pidesi,pizzası ,sürekli oluyodu en azından..biz dinlenirken o çok eğlenebiliyodu..pandemiden bu yana oralara gitmedik,yılda 2 kez yapabildiğim tatili artık kolay kolay yapamayız sanırım…bu arada çocuktan önce gitmediğimiz kültür turu nerdeyse kalmadı,bi kaç kez yurtdışı tatilimiz var,allaha şükür vizyonsuz değiliz,ama artık bizim için tatil yiyip içip,bol bol güneşlenmek demek..

Belek'te hangi otel, kristal serileri var o mevkiide onlar cok bozdu. Hele sonda ki cristal berbat, dunya multeci pazari gibi hersey dahil ama :) The Land Of Legends'se o guzel :)
IC oteldi belekte yeri,otel çok güzeldi hergün havuz etjinlikleri oluyordu yemekleride güzeldi.
Denize giriş sıkıntı biraz kum çakıldı taşlarda vardı,o bölgede hep böyle herhalde.

Sizin oteliniz neredeydi onun imkanları nasıl?
Pelincim kusura bakma, ancak yazabildim.
Bizim otelimiz Antalya merkezde. Tatil için pek tercih edilmiyor. Oda+kahvaltı. Sosyal aktivite olarak açık havuz var sadece. Ama Antalya’da herşey dahil oteller sezonluk olduğu için buralarda çalışan personeller kışın bize iş başvurusunda bulunuyor. Anlattıklarından Maxx Royal’den etkilendim çok. Turizm bakanı’na aitmiş. Bungolowlar varmış. Herbirine özel aşçı veriyorlarmış.

Valla 8 sayfa içinde kesin yazılmıştır belki kararınızı vermişsinizdir. Ama ben çok keyif almıştım ultra her şey dahil otelde. Çok farklı bir deneyim gibi gelmişti sanki her şeyin bedava olduğu yeni bi dünya düzeni gibi 😅 Sıra yoktu bizde eylülde gitmiştik ondan olabilir. Aslında fiyat olarak yüksek görünse de şu an bi bira 50 TL olmuş, tatil yerlerinde x2. Yemeğiydi osuydu busuydu aynı paraya denk geliyor diye düşünüyorum ben. Ultra her şey dahil oteller biraz daha şehir dışına konumlandığı için araba olmadan gezmek çok mümkün olmayabiliyor, bazılarının tatil anlayışına çok uygun değil o yüzden ama ben yan gelip yatmak istediğim için genelde sevmiştim

Benim kararsız kaldığım miktar 5 güne 68 bin verip vermemek 😅
Piyasası çok yükseldi maalesef. Size şöyle bahsedeyim bazı oteller var - fiyatları yüksek yorumları iyi olanlar diyeyim siz anlayın hangilerini kastettiğimi- onlar gerçekten değiyordu eskiden. Çünkü, hizmet edenler daha eğitimli, ne bileyim plajda şezlonga havlu bırakma derdi yok, özel asistan tahsis edilen insanları gördü bu gözler öyle diyeyim, ihtiyacın olan herşeye pozitif yaklaşım yani. Ama dediğim gibi eskidendi şuanda ciddi ciddi bi ev parası. Eskiden normale göre 5-10 daha koyardın üstüne giderdin ama artık abartı.

Ortalama fiyatlı 5yıldızlı olanlara talep çok. Hurraaa yemek sırası bekle aman yetişeyim eksik kalmayayım şezlongda havlu bırakayım kaptırmayayım. Kalabalık oluyor ister istemez herkes dipdibe havuz başında. Dondurma sırası bekle felan. Sürekli sanki rehber eşliğinde geziyormuş gibi bir his. Dinlenemiyorum ben. Ben sizin yerinizde olsam o parayı daha butik tarzı ancak az kişiye hizmet veren otelden yana kullanırım private tarzı geçen. Gerçi onların fiyatları ne oldu hiç fikrim yok.

Verilen parayı sonuna kadar hakediyorlar valla ödeme imkanınız var ise hiç düşünmeyin ben de kamp tatilini çok merak ediyor ve istiyorum eşim siz yapamazsınız diyor götürmüyor kızımla birlikte gece korkarmışız😂

Her şey dahıle gidecekseniz ultra her şey dahile gidin. Yoksa her türlü risk var. O kadar para verip yemeklerin vasatlığından açta kalabılırsınzı. Birde şey önemli bence uyumak istiyosanız sabah zaten kahvaltı kaçıyor mesela
Neden kahvaltıyı 10:30 a kadar yaparlar hiç anlamış değilim saat kuruyoruz yok böyle bir şey 😂bu saat değişmeli kesinlikle 😂gerçi tabağını aldın mı 11 i biraz gecirebiliyorsun

Ben ailemin yazlığı bile olsa her şey dahil oteli tercih ediyorum genelde. Erken rezervasyon yapıp. Çünkü maalesef eşim dinlense bile ben hep yoruluyorum. Yatak topla evi toparla, bişiler hazırla ye cık gel bir şeyler hazırla topla duş al tekrar sahile in aşırı yorucu oluyor. Her şey dahil konsepte tek yaptığınız hazırlanmak yemek hazır yemekten kalkıp havuza inmek. Bazı otellerde bebek büfesi oluyor, o da işinize yarar. Ama son dönemde her şey dahil tatil yurtdışı fiyatına geldi, bunu değerlendirebilirsiniz.
Resmen bizi anlatmışsınız😂temizliği var bir kere üff bıhtım yeter kalsın almayım 😂nerede kaldı hanımefendilik

Merhaba herkese,
Daha önce hiç her şey dahil bir otelde tatil yapmadık. Daha çok kamp tatili, villa tatili, yurtdışı tatili, aile yanı tatil, vs yaptık fakat bu sene her şey dahil konsept tecrübe etmek istiyoruz. Aklımızda bir yer var fakat o fiyatlar nedir? Bunu yapmaya değer mi, taksitle tatile gitmek mantıklı mı, 5 günlük tatil için 9 ay kredi kartına taksit ödenir mi (böyle yazınca kulağa çok saçma geliyor gerçekten) karar veremiyorum ama bir yanım da pandemiden beri kendin için ne yaptın, hamilelik lohusalık desteksiz çocuk büyütmek derken bunu hak ettin diyor. Aranızda bu tarz tatil seçen var mı? Seçtiyseniz değdi mi gerçekten bilmek isterim.
Ben pek sevmiyorum. Yemekler lezzetsiz oluyor restoran desen gürültü o biçim. Otel büyüdükçe bu sıkıntılar artıyor. Civarı gezeyim desen e gezecekseniz gersey dahilde kalmak gerekli mi? Fiyatlar ucmuş. İlla hevesiniz varsa okullar acılınca gidin. Bari curcuna azalmış olur😐

Back
X